Κυριακή, 16 Μαρτίου, 2025

«Check in» τιμής!

Το οφίκιο του Αρχοντος Πρωτονοταρίου της Αγίας του Χριστού...

«After Dark»: Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τη Σοφία Βογιατζάκη και τη Νίκη...

O Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» τη Σοφία...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Τα βήματα του Ανδρέα και του Φρανσουά φτάνουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά».Μάνη 1910: Τα...

H Σοφία Παυλίδου «καλωσόρισε» τον Μάρτιο με βουτιές στη Μάνη

Η Σοφία Παυλίδου βρήκε την ευκαιρία τις προηγούμενες ημέρες...

O Τάσος Nούσιας «μετακομίζει» σε πυργόσπιτο της Μάνης

Κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο στην προεπαναστατική Ελλάδα του 1821

Από άπιστος και άξεστος Στεφανής στον κρητικό «Σασμό» του Alpha, στη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1! Ο «Σασμός» εδώ και δύο χρόνια έχει να επιδείξει μία μεγάλη γκάμα από λαμπρούς ηθοποιούς που βρίσκονται ή έχουν βρεθεί στη σειρά του Alpha.

Μάλιστα, συχνά οι τηλεθεατές αποθεώνουν τους πρωταγωνιστές της σειράς, οι οποίοι δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας! Ενας από αυτούς ήταν και ο Τάσος Νούσιας, ο οποίος, παρότι εμφανίστηκε για λίγα επεισόδια στον πρώτο κύκλο, μια και έφυγε από το οπλισμένο χέρι του Μαθιού, άφησε το υποκριτικό του στίγμα. Ο εξαιρετικός ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε πολλές εμβληματικές σειρές, όπως το «Νησί», σε ταινίες, αλλά έχει γράψει και τη δική του ιστορία στο θέατρο, όπως στο «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Φυσικό είναι, λοιπόν, να έχει μεγάλη πέραση στα κανάλια. Ετσι, συμφώνησε με τον ΑΝΤ1 να βρεθεί σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα φιλόδοξη σειρά εποχής «Η Μάγισσα», σε σενάριο Τσαμπάνη – Καλκόβαλη (δημιουργοί των «Αγριων μελισσών»), που αναμένεται να είναι το δυνατό χαρτί του καναλιού από το φθινόπωρο του 2023. Ο Νούσιας, μάλιστα, θα κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο στην προεπαναστατική Ελλάδα του 1821 έχοντας πυργόσπιτο στη Μάνη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Ζαμπέτας junior: Ο εγωιστής θείος μου «κύριος Νταλάρας»

Το 2025 δεν είναι μόνο Ετος Μίκη Θεοδωράκη, αλλά...

Χωμενίδης στον ΑΝΤ1 με τη «Νίκη»

Η ελληνική λογοτεχνία εμπνέει την ελληνική τηλεόραση! Και τρίτο...

Ο ΑΝΤ1 βάζει στον… πάγο τον Τανιμανίδη

Aποχωρεί ο Σάκης Τανιμανίδης από τον ΑΝΤ1; Μόνο την...

Δύσκολοι καιροί για… Μουτσινάδες

Θολό είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά. Οριστικά...

Ραπουνζέλ με μεταλιζέ μπότες η χήρα Καρύδα

Comeback στα κοσμικά σουαρέ για τη Βικτώρια Καρύδα. Με...