Η Ελίνα Παπίλα έχει συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 για εκπομπή το Σαββατοκύριακο

Παπίλα για weekend

Ο κύβος ερρίφθη! Το ναυάγιο της συνεργασίας της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τον ANT1 έχει αφήσει κενή τη θέση της παρουσιάστριας για την απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και όλα δείχνουν ότι βρέθηκε τελικά η αντικαταστάτρια.

Ο ANT1 έψαχνε την αντικαταστάτριά της ανάμεσα στα ονόματα των Χριστίνας Λαμπίρη, Ράνιας Θρασκιά και Ελίνας Παπίλα. Ωστόσο τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου φαίνεται ότι έχουν βρει στο πρόσωπο της Ελίνας Παπίλα τη νέα παρουσιάστρια της απογευματινής ζώνης του Σαββατοκύριακου.

Μάλιστα, η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα αποκάλυψε ότι η Ελίνα Παπίλα έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον ANT1. Το ίδιο ανέφερε και η εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά. Να σημειωθεί ότι η Ελίνα Παπίλα παρουσίαζε πέρσι το «Breakfast@star» και είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στην τηλεοπτική αγορά. Η Ελίνα άρχισε να κάνει ραδιόφωνο σε ηλικία μόλις 16 ετών. Σπούδασε Οικονομικά στην Αθήνα, αλλά όταν επέστρεψε στη Χαλκίδα, το 2004, άρχισε η συνεργασία της με τον Sok Fm σε διάφορες εκπομπές και ζώνες. Από το 2009 είναι ραδιοφωνικό δίδυμο με τον Γιώργο Καρτελιά και ζει στη Χαλκίδα μόνιμα.

Η δημοσιογράφος είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Κελαϊδίτη, στον οποίο έχει μεγάλη λατρεία, όπως φαίνεται και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, και έχουν τρία παιδιά. Τους εφήβους Σοφία και Δημήτρη, και το νέο μέλος της φαμίλιας, ένα κοριτσάκι, που ήρθε στη ζωή στις 10 Οκτωβρίου του 2020. Πρόσφατα κάθισε και πάλι ως φοιτήτρια στα αμφιθέατρα και πήρε το πτυχίο της στις Πολιτικές Επιστήμες.

Η Ελίνα έχει ασχοληθεί επίσης για χρόνια με το crossfit και αγαπάει πολύ τη γυμναστική.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...