Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Η απατημένη Ελευθερίου μπήκε σαν ταύρος στο «Survivor» και έκανε άνω κάτω τους «κόκκινους»

«Τα φούσκωσε η παραγωγή»! Εψαχνε για δικαιολογίες ο Πρίαμος που τα άκουσε και από την Παπαδοπούλου

«Μπουρλότο» στην κόκκινη ομάδα έβαλε η Ελευθερία Ελευθερίου, κάνοντας τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να μην έχει πού να… κρυφτεί για το «κέρατο» που της έριξε με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα πριν από λίγες εβδομάδες. Η τραγουδίστρια από την Κύπρο προχώρησε, μάλιστα, σε αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον συμπατριώτη της, προπονητή καταδύσεων, υποστηρίζοντας ότι την «κυνηγούσε» πέντε χρόνια με λόγια και υποσχέσεις.

eleutheriou 1

«Με τον Μάριο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, πριν από τη συμμετοχή μου στο “Survivor”, από το 2017. Είχαμε πάντα άψογες σχέσεις και νομίζω ότι κάπου έχει μείνει μέχρι εκεί…» ανέφερε αρχικά η Ελευθερία στην κάμερα του reality, ενώ λίγο αργότερα ξέσπασε εναντίον του, χρησιμοποιώντας, μεταξύ άλλων, και τη «γαλλική» διάλεκτο: «Με έπιασες, ρε μαλ…α, να πεις πώς είναι αυτή η κοπέλα που εδώ και έναν μήνα έξω την κυνηγάνε; Δεν τοποθετήθηκα, Μάριε, να ξέρεις, πουθενά. Κρυβόμουν μέχρι να έρθω στο παιχνίδι» του φώναξε εξοργισμένη.

«Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου! Με έλεγες αγάπη σου, μωρό σου (…) Χέσ…ες αυτή τη στιγμή και για την Καρολίνα! Αυτή τη στιγμή κοιτάς πώς να σώσεις τον κω…ο! Είσαι απαράδεκτος!» συμπλήρωσε έχοντας απίστευτη ένταση, με τον Μάριο να την ακούει χωρίς να αντιδρά.

kavgas

Ωστόσο το «ζουμί» της υπόθεσης βγήκε τελικά από δύο πριβέ διαλόγους που είχε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, πρώτα με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κι έπειτα με την Ελευθερία Ελευθερίου. Πρόκειται για στιχομυθίες που έγιναν off camera, αλλά διέρρευσαν. «Ποιο είναι το πιο καυτό θέμα που συζητήθηκε στην Ελλάδα; Αυτό με τα κινητά Ασημίνας – Δαλάκα;» ρώτησε ο Μάριος την Ευρυδίκη. «Ούτε καν. Το δικό σου θέμα ήταν, το ερωτικό σου με την Καρολίνα» του απάντησε εκείνη κοφτά.

«Τα είδαμε όλα»

«Φαντάζομαι την καημένη τη γ…» υπέθεσε ο Κύπριος. «Εσένα γ… όλοι, μόλις έδειξαν τα πλάνα στην καλύβα» έγινε πιο συγκεκριμένη η σχεδιάστρια κοσμημάτων, με τον Μάριο να ρωτάει: «Εδειξαν τα πλάνα από το drone;» «Φυσικά και τα είδαμε. Τα είδαμε όλα, Μάριε» του ξεκαθάρισε η Ευρυδίκη. «Εντάξει, δεν είδατε και τίποτα. Δεν έγινε κάτι, δεν ήταν τίποτα» δικαιολογήθηκε ο προπονητής καταδύσεων. «Τι δεν ήταν, ρε; Ησουν μόλις μία εβδομάδα μέσα και δεν μπόρεσες να κρατήσεις τις ορέξεις σου; Είναι δυνατόν;» τέλειωσε με ερώτηση την κουβέντα τους η Ευρυδίκη.

papadopoulou 3

Μακριά από τις κάμερες έγινε κατόπιν και η κουβέντα των δύο πρώην, πλέον, συντρόφων. «Αγόρι μου, έχεις καταλάβει τι έχει γίνει έξω; Δεν με έχεις πιάσει από χθες να μου μιλήσεις, να με ρωτήσεις τι πέρασα έναν μήνα τώρα, να μου ζητήσεις συγγνώμη. Ξέρεις τι έχει γίνει έξω;» ρώτησε έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου, με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να προθυμοποιείται να της εξηγήσει.

«Να μου εξηγήσεις τι; Τα είδα όλα στην καλύβα με την Καρολίνα» του είπε τότε η τραγουδίστρια. «Δεν ήταν τίποτα, δεν έγινε τίποτα. Γούσταρα εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν είναι τίποτα αυτό που είδες, γιατί δεν έγινε τίποτα. Τα φούσκωσε όλα η παραγωγή» ήταν η δικαιολογία που ξεστόμισε ο Κύπριος, απαξιώνοντας έτσι και την Καρολίνα, η οποία είχε μιλήσει για «αγάπη» μεταξύ τους. «Ποια παραγωγή, αγόρι μου; Που ήταν πάνω στα πόδια σου; Που έχουν κλείσει σπίτια έξω; Δεν ντρέπεσαι;» ήταν η τελευταία ατάκα της Ελευθερίας, που προφανώς δεν πείστηκε.

Αποθέωση στο twitter για την «έξαλλη» Ελευθερία

Στο πλευρό της Ελευθερίας Ελευθερίου, που αποκάλεσε τον συμπατριώτη της Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη «ντροπή της Κύπρου», τάχθηκε το βράδυ της Κυριακής η πλειονότητα του ελληνικού twitter, με κάποιους χρήστες, μάλιστα, να συγκρίνουν την περίπτωση της Ελληνίδας τραγουδίστριας με εκείνη της Κολομβιανής σταρ Σακίρα, η οποία έφαγε κι εκείνη «κέρατο» από τον πρώην, πλέον, σύντροφό της Ζεράρ Πικέ.

eleutheriou 1

«Βλέπω σχόλια από γυναίκες, τύπου “κακώς βγάζει η Ελευθερίου τα προσωπικά τους στη φόρα κ.λπ.” Αν κάποια δεν του βάλει φρένο με μια τέτοια ξεφτίλα, μπορεί να είσαι η επόμενη, κοπελιά. Καλά του έκανε» έγραψε ένας από εκείνους που «δίκασαν» τον Μάριο. Και ήταν πολλοί όσοι του χρέωσαν το γεγονός πως εξέθεσε δύο γυναίκες. «Γι’ αυτούς που κράζουν Ελευθερίου: Αν φάτε “κέρατο”, το μάθετε από την τηλεόραση σε πανελλήνια μετάδοση και το παίζουν όλα τα πρωινά και μεσημεριανά, μόλις δείτε αυτόν/ήν που σας κεράτωσε να είστε ζεν» σχολίασε ένας από τους υποστηρικτές της Κύπριας τραγουδίστριας, απαντώντας έτσι σε όσους την κριτίκαραν δυσμενώς για την έκρηξή της.

Με χιούμορ

«Εσείς που κράζετε την Ελευθερίου, αν δηλαδή βλέπατε μετά από έναν μήνα τον άντρα που σας κεράτωσε και το είδε όλη η Ελλάδα θα ήσασταν πιο πολιτισμένοι; ε; Μάλλον είμαστε στη Σουηδία και μπερδεύτηκα» σημείωσε στο ίδιο μοτίβο ένας τρίτος. Φυσικά, δεν έλειψαν και εκείνοι που σχολίασαν τις εξελίξεις με χιούμορ συγκρίνοντας την Ελευθερίου με τη Σακίρα, μια και όλα δείχνουν πως τις συνδέει μια παρόμοια συνθήκη χωρισμού. «Από σήμερα θα με λέτε Σακίρα Σακιρίου» έγραψε ένας κάτω από μια φωτογραφία της (έξαλλης!) Ελευθερίας.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...