Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

ΑΝΤ1 και Mega ετοιμάζουν για του χρόνου σαρωτικές αλλαγές στο πρόγραμμά τους

Το έλα να δεις

Αναβρασμός επικρατεί σε δύο μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια. Πολλές είναι οι ζυμώσεις και άλλες τόσες οι εξελίξεις.

Μπορεί να διανύουμε το δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά τα μυαλό και η σκέψη των διευθυντών είναι στο πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς. Τα βασικά στελέχη των σταθμών θέλουν να ανακατέψουν την τράπουλα των παρουσιαστών πρώτης γραμμής, καθώς ο ανταγωνισμός θα είναι πιο σκληρός.

Ετσι, στο τηλεοπτικό στρατόπεδο του ΑΝΤ1, από το φθινόπωρο ακούγεται ότι θα αποχωρήσει μπροστά από τις κάμερες ο Γιώργος Παπαδάκης και θα αναλάβει τη διεύθυνση των ενημερωτικών εκπομπών. Στο πλαίσιο αυτό ακούγονται πολλά σενάρια, όπως ότι τη σκυτάλη θα πάρουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αναστασοπούλου. Πάντως, ο Γιώργος Λιάγκας «παίζει» και για την απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1, καθώς το κανάλι θα ήθελε διακαώς μια παραγωγή σαν του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega.

liagkas2 1

Το ψυχαγωγικό πρωινό δεν είναι και μεγάλη σπαζοκεφαλιά για τον ΑΝΤ1. Οπως διαδίδεται, θα το αναλάβει ο δυναμικός Γρηγόρης Αρναούτογλου. Οι φήμες τον θέλουν να φλερτάρει τηλεοπτικά με τη Φαίη Σκορδά ως παρτενέρ. Μάλιστα, η Φαίη το δήλωσε χωρίς φόβο και πάθος και από τον αέρα του Σκάι ότι θα έκανε μια εκπομπή μαζί με τον Γρηγόρη.

σελ 18 φ3 ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ 1

Προβληματισμός υπάρχει στον ΑΝΤ1 και με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Είναι γεγονός ότι το συμβόλαιο της Ζέτας λήγει τη φετινή σεζόν και έχουν αρχίσει ήδη οι συζητήσεις για την ανανέωσή του. Το κανάλι θέλει η παρουσιάστρια να συνεχίσει το «Rouk Zouk», αλλά και να αναλάβει την παρουσίαση ενός νέου ριάλιτι. Η Ζέτα δεν καλοβλέπει τη δεύτερη εκδοχή, και φήμες θέλουν τον ΑΝΤ1 να της προτείνει να πρωταγωνιστήσει και στη νέα σειρά εποχής του, τις «Ψυχοκόρες»…

zeta

Τι γίνεται, όμως, και στο Mega; To Mega είναι ένα καζάνι που βράζει, όπως ακούγεται στην τηλεοπτική αγορά, και όλα θα λυθούν μετά τις εκλογές. Ο τηλεοπτικός σταθμός της Συγγρού βρίσκεται σε συσκέψεις, αλλά την επιλογή θα κάνει το… μεγάλο αφεντικό.

Ετσι, λέγεται ότι η εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη θα μεγαλώσει χρονικά τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όπως και εκείνη της Ελένης Μενεγάκη. Τι θα γίνει, όμως, με την Μπάρκα; Η Δανάη έβαλε λυτούς και δεμένους και θα παραμείνει στην καθημερινή πρωινή ζώνη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εξοστρακίζεται η Ελεονώρα Μελέτη και αναζητείται κόνσεπτ για τη δημοφιλή παρουσιάστρια, καθώς δεν θα συνεχίσει με την ίδια εκπομπή.

voulgari1

Φήμες θέλουν το Mega να χτυπά και την πόρτα των «Αταίριαστων», προσεγγίζοντας τους δημοσιογράφους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο από τον Σκάι. Το συμβόλαιο των «Αταίριαστων» με το κανάλι του Φαλήρου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και φαίνεται ότι ακόμη δεν έχει κλειδώσει τίποτα. Ωστόσο, το Mega θέλει να τους προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό του και να τους αξιοποιήσει.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....