Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Παρουσιαστές στο… περίμενε

Οι σειρές που παίρνουν αναβολή και οι αστέρες της τηλεόρασης που... αναμένουν στο ακουστικό τους

Αναμείνατε στο ακουστικό σας! Στο «η κλήση σας προωθείται» έχουν βάλει τα κανάλια τους αστέρες της μικρής οθόνης αλλά και τη μυθοπλασία. Οι επικείμενες εθνικές εκλογές και ο χρόνος διένεργειάς τους έχουν πάει πίσω το πρόγραμμα της β’ τηλεοπτικής σεζόν, τις συζητήσεις για ανανεώσεις συμβολαίων και επικαιροποιήσεις νέων εκπομπών και σόου καθώς και τη μετάδοση νέων δραματικών και κωμικών σειρών τις οποίες ετοίμαζαν για την άνοιξη.

papila 2
Ελένη Παπίλα

Πρώτη και καλύτερη έχει αρχίσει να μαζεύει τα σενάρια περί συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 η πρώην παρουσιάστρια του «Breakfast@Star» Ελίνα Παπίλα. Η δημοσιογράφος, που όπως ακούστηκε έντονα πήρε τη θέση της Βίκυς Χατζηβασιλείου στη νέα κοινωνική εκπομπή που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1, δήλωσε στις κάμερες: «Δεν ισχύει ότι υπογράφω στον ANT1. Δεν ξέρω κάτι για δοκιμαστικό». Και είναι απορίας άξιον το όλο σκηνικό, αφού οι πληροφορίες μας λένε ότι η παρουσιάστρια ήταν 99% σίγουρο ότι θα υπογράψει για τη νέα εκπομπή του καναλιού. Στους διαδρόμους του καναλιού ακούγεται ότι ίσως παγώσει η εκπομπή γενικότερα λόγω εκλογών, γι’ αυτό η Παπίλα είναι μια μπρος και μια πίσω στις δηλώσεις της.

makripoulia
Ζέτα Μακρυπούλια

Σε προβληματισμό έβαλε τους τηλεθεατές και ο Σκάι, αφού έχει στο περίμενε μια παρουσιάστρια πρώτης γραμμής – και ας είναι και βασίλισσα… Η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» αποκάλυψε ότι δεν θα δούμε τον διαγωνισμό μαγειρικής «Κάτι ξαναψήνεται». Η δημοσιογράφος, η οποία εργάζεται στον Σκάι και αυτό έχει τη σημειολογία του, ανέφερε: «Δεν είναι η πρόθεση του καναλιού να επαναφέρει το συγκεκριμένο project. Δεν τον ενδιαφέρει».

spyropoulou
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Φυσικά αυτή η διάψευση έρχεται να γεννήσει και νέα ερωτήματα για την ενδεχόμενη επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Σκάι. Αναμένουμε να δούμε λοιπόν αν η επιστροφή της Queen Dina θα γίνει με άλλο πρόγραμμα στον σταθμό του Νέου Φαλήρου ή δεν θα γίνει καθόλου. Εκεί που πραγματικά είναι όλοι «στο περίμενε» είναι στον ΑΝΤ1 και στην πρωινή ζώνη. Τα σενάρια είναι πολλά ακόμη και για τριχοτόμηση της πρωινής ζώνης από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και φυσικά τίποτα δεν επιβεβαιώνεται ούτε από τον ΑΝΤ1 ούτε και από κανέναν από τους εμπλεκόμενους αστέρες.

Τις προάλλες έσκασε σαν φήμη στη μιντιακή αγορά ότι εξετάζεται από το φθινόπωρο η πρώτη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 να αρχίζει στις 6 και να ολοκληρώνεται στις 9, με βασική παρουσιάστρια τη Μαρία Αναστασοπούλου και τον Γιώργο Παπαδάκη να έχει ρόλο σχολιαστή! Θα ακολουθεί 9 με 11 μια καινούργια infotainment εκπομπή με οικοδεσπότη τον Γιώργο Λιάγκα και 11.00 με 13.00 θα ακολουθεί η καθαρόαιμη ψυχαγωγική εκπομπή με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σε μια ολική επαναφορά που θα σαρώσει το τοπίο και θα φέρει στο εμπορικό τμήμα του καναλιού τόσες διαφημίσεις που θα ισοφαρίσει την όποια απώλεια από τα προηγούμενα χρόνια. Και αυτό γιατί ο Γρηγόρης είναι το πιο family πρόσωπο της πρωινής ζώνης, καθώς και προσηνής στις νοικοκυρές.

ferentinos 1
Χρήστος Φερεντίνος

Ο ΑΝΤ1 κρατά σε αναμονή και την Ελένη Τσολάκη, η οποία τα πήγε πολύ καλά φέτος στην τηλεθέαση στο Open και του κίνησε το ενδιαφέρον. Ωστόσο ο χρόνος περνά και τίποτα δεν γίνεται σαφές για τη Θεσσαλονικιά και αν θα την αξιοποιήσει ο ΑΝΤ1 στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου… Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, καλοδεχούμενες ήταν οι συζητήσεις με το Open, οι οποίες θα αρχίσουν εντατικά τον επόμενο κιόλας μήνα. Η παρουσιάστρια του «Open weekend» μπορεί να ήταν το μήλον της Εριδος, αλλά το ρεπορτάζ μας θέλει τον τελευταίο λόγο να έχει το Open… Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη είναι απόλυτα ικανοποιημένο με την πορεία της εκπομπής στα νούμερα θεαματικότητας και, όπως όλα δείχνουν, τη θέλουν στο δυναμικό τους…

tsolaki 1
Ελένη Τσολάκη

Αλλά και ο Νίκος Κοκλώνης και το «Fame story» αναμένουν… Ο εμβληματικός μουσικός διαγωνισμός από το παρελθόν εδώ και καιρό λέγεται ότι θα επιστέψει και ότι τρία κανάλια έχουν μπει δυνατά στη διεκδίκησή του, αλλά ακόμη κανένα δεν έχει δώσει το πράσινο φως. Το σόου που ανέδειξε πολλούς τραγουδιστές την προηγούμενη δεκαετία θέλει να πάρει εκ νέου θέση στην τηλεοπτική μας καθημερινότητα. Πολλοί στην τηλεοπτική αγορά θεωρούν ότι ο Alpha έχει το προβάδισμα, αλλά το κανάλι δεν βρίσκεται καν σε φάση διεκδίκησης του εν λόγω προγράμματος.

koklonis 5
Νίκος Κοκλώνης

Αντίθετα, ο ANT1, το Star και ο Σκάι είναι τα τρία κανάλια που το έχουν βάλει στο μάτι, με τον τελευταίο να φαίνεται πως έχει και το μεγάλο προβάδισμα στην κούρσα. Να σημειωθεί ότι το «Fame story» είναι ένα σόου το οποίο προβάλλεται καθημερινά, καταλαμβάνοντας σημαντικό χρόνο από την prime time ζώνη, άρα το κανάλι που θα το αγοράσει θα πρέπει να το σκεφτεί χίλιες φορές προτού δώσει το τελικό «ΟΚ». Αλλά δεν έχουν παλινωδίες μόνο οι εκπομπές… Τα πάνω κάτω έχουν και οι σειρές μυθοπλασίας. Μια σειρά υψηλών προδιαγραφών αναμενόταν από την ΕΡΤ το προσεχές διάστημα, όμως εν τέλει η «Πτώση» παίρνει μια μικρή αναβολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΡΤ βάζει σε πρώτο πλάνο πλέον τις εκλογές και την ενημέρωση, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τη μυθοπλασία. Βέβαια στην ΕΡΤ δεν υπολείπονται σειρές, υπάρχουν πολλές στο πρόγραμμα. Ως εκ τούτου, η «Πτώση» μπαίνει προσωρινά στον πάγο και, όπως φαίνεται, θα βγει στον αέρα από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Το σενάριο της σειράς υπογράφει η Τίνα Καμπίτση, ενώ η σκηνοθεσία ανήκει στον Χρίστο Γεωργίου. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς, της οποίας είχε βγει και τρέιλερ πριν από μερικές εβδομάδες, βλέπουμε τους Χρήστο Λούλη, Θάλεια Ματίκα, Ιωάννη Παπαζήση, Λένα Παπαληγούρα, Εριέττα Μανούρη, Βάνα Πεφάνη. Η υπόθεση της ιστορίας αφορά έναν καταξιωμένο χειρουργό, τον Φίλιππο Ραζή, ο οποίο βρίσκει έξω από το νοσοκομείο ένα εγκαταλειμμένο 12χρονο κορίτσι Ρομά, που σφαδάζει από τον πόνο. Ο ίδιος βρίσκεται εκτός υπηρεσίας, όμως βλέποντας ότι ο χρόνος δεν είναι με το μέρος της, αποφασίζει να τη χειρουργήσει ο ίδιος. Στο χειρουργείο συνειδητοποιεί ότι ο νεφρός του κοριτσιού λείπει… ενώ κάποιοι του έχουν στήσει μια καλοστημένη παγίδα.

«Μείνε λίγο στη γραμμή»… και για τη νέα αστυνομική κομεντί του Star «I.Q. 160». Η Σμαράγδα Καρύδη, ως γνωστόν, επιστρέφει στη μυθοπλασία ως πρωταγωνίστρια, έπειτα από 7 χρόνια απουσίας, με παρτενέρ τον Νίκο Κουρή! Κεντρική ηρωίδα της σειράς είναι η Πηνελόπη, μια χωρισμένη μητέρα, με ασυνήθιστα υψηλό δείκτη ευφυΐας, που εργάζεται ως καθαρίστρια σε αστυνομικό τμήμα. Ενα βράδυ εμπλέκεται άθελά της στην έρευνα ενός εγκλήματος και συνεισφέρει αποφασιστικά στη διαλεύκανσή του.

smaragda22

Ο επικεφαλής αξιωματικός (Νίκος Κουρής) αποφασίζει να τη συμπεριλάβει, δοκιμαστικά, στην ομάδα του ως σύμβουλο. Το σενάριο της σειράς υπογράφει η Βίκυ Αλεξοπούλου και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Πιέρρος Ανδρακάκος. Τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονται εντατικά και αν και η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη την άνοιξη του 2023, πολλοί βλέπουν να μετατίθεται για το φθινόπωρο.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...