Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

To Madwalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ επιστρέφει σήμερα στο Athens Metro Mall

Fashion tips από τον Λάκη Γαβαλά, beauty hacks από τη Σουζάνα Κεγγίτση και posing coaching από την...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Η καθυστερημένη αναχώρηση από Θεσσαλονίκη για Αθήνα γλίτωσε τον ρεπόρτερ της «Espresso» Βαγγέλη Καράλη

«Είχαμε άγιο, καθώς λόγω της καθυστέρησής μας περάσαμε στο τσακ από τα καταραμένα Τέμπη!»

Ενας δικός μας άνθρωπος, ο ρεπόρτερ της «Espresso» Βαγγέλης Καράλης μέσα από τη μαρτυρία του αποκαλύπτει πώς αυτός και οι υπόλοιποι επιβάτες αμαξοστοιχίας με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα γλίτωσαν στο παρά πέντε την τραγωδία στα Τέμπη.

«Προχτές το βράδυ είχα κλείσει εισιτήριο από Θεσσαλονίκη για Αθήνα με το τελευταίο δρομολόγιο στις 19.25. Ενώ όλοι είχαμε επιβιβαστεί, μας ανακοίνωσαν πέντε λεπτά πριν από την προγραμματισμένη αναχώρησή μας ότι το τρένο θα καθυστερήσει να φύγει, διότι υπάρχει πρόβλημα με τη μηχανή. Σε δεύτερη ανακοίνωση κι ενώ ήδη είχε περάσει μισή ώρα, ανέφεραν ότι το πρόβλημα συνεχίζεται και ότι θα πρέπει να αλλαχτεί η μηχανή, χωρίς να έχουμε περαιτέρω ενημέρωση για την ώρα αναχώρησης.

Διαβάστε επίσης: Λύγισε η Σοφία Αλιμπέρτη για την τραγωδία στα Τέμπη: «Πονάω πραγματικά, είμαι μάνα, ταυτίζομαι»

Βαγγέλης Καράλης

Κατά τη διάρκεια της αναμονής μας φαινόταν ότι υπήρχαν και ηλεκτρολογικά προβλήματα, καθώς τα φώτα μέσα στα βαγόνια άναβαν και έσβηναν, κάτι που έγινε και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας. Τελικά το τρένο έφυγε στις 20.40. Η συγκεκριμένη αμαξοστοιχία στην οποία επέβαινα έκανε το αντίθετο δρομολόγιο από το μοιραίο τρένο, που κατευθυνόταν προς Θεσσαλονίκη, και περάσαμε λίγο νωρίτερα από το σημείο που μετατράπηκε αργότερα σε κόλαση!

Διαβάστε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Συγγνώμη χάνω τα λόγια μου. Είμαι συγκινημένη και με μεγάλο βάρος στη ψυχή μου»

Είχαμε άγιο, καθώς λόγω της καθυστέρησής μας περάσαμε στο τσακ από τα καταραμένα Τέμπη! Διαφορετικά η τραγωδία θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη, καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε συγκρουστεί με τα μοιραία τρένα! Οταν μάθαμε από τα σάιτ και από την τηλεόραση για το δυστύχημα επικράτησε πανικός! Πολλοί από τους συγγενείς των επιβατών θεώρησαν ότι πρόκειται για το δικό μας τρένο και καλούσαν στα τηλέφωνα.

Σταθμός Λαρίσης, ώρα 1.30, με τους αγανακτισμένους επιβάτες του τρένου να ψάχνουν συγγενείς τους

Φτάσαμε στην Αθήνα περίπου στη 1.15 τα ξημερώματα και στα κεντρικά του ΟΣΕ στον Σταθμό Λαρίσης ήταν όλα κλειστά. Δεν λειτουργούσε τίποτα, ώστε να δώσουν πληροφορίες στους συγγενείς για τα θύματα, εκτός από έναν προϊστάμενο με πολιτικά, εκτός υπηρεσίας, που προς τιμήν του προσπάθησε να μας βοηθήσει για τη μεταφορά μας στα σπίτια μας, καθώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν μέσα μαζικής μεταφοράς».

Διαβάστε επίσης: «Δεν γίνονται θαύματα, περιμένουμε να γίνει ταυτοποίηση για τη σορό του γιου μου» – Λύγισε ο Λιάγκας

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα