Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Λιάγκας για τη τραγωδία στα Τέμπη: «Βλέπω ότι το παιχνίδι πάει αλλού, κι αυτό με θλίβει και με αδειάζει»

«Καλό είναι να κάνουμε κριτική, αλλά τώρα που αρχίζουμε να σφαζόμαστε μεταξύ μας –γιατί αυτό γίνεται- και να βγάζουμε παλαιότερα απωθημένα, δεν προσφέρουμε τίποτα»

Ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της εκπομπής του το πρωί της Τετάρτης θέλησε να πει δυο λόγια για το δυστύχημα στα Τέμπη και σχολίασε όσους καβγαδίζουν στα κανάλια.

liagkas 3

«Θέλω πριν ξεκινήσουμε να πω δυο –τρία πράγματα για το πώς αισθάνομαι. Με έχετε δει αυτές λίγο εκνευρισμένο και τσαντισμένο. Άνθρωποι είμαστε και τα συναισθήματα και οι απόψεις αλλάζουν. Θέλω να σας πω πως αισθάνομαι από χθες το απόγευμα κάποια στιγμή, όταν φεύγοντας από τη σύσκεψη άρχισα να παρακολουθώ όσα γίνονται στα social media και στα κανάλια. Αισθάνομαι αηδιασμένος από την μια και άδειος από την άλλη. Αποφάσισα χθες το βράδυ να σταματήσω να ασχολούμαι με το θέμα των Τεμπών. Είπα πως ότι ήταν να πω το είπα.

Διαβάστε επίσης: Τέμπη – Ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη Ασλανίδη κινείται νομικά κατά του πρώην υπουργού Μεταφορών

Θεωρώ ότι δημοσιογραφικά κράτησα ίσες αποστάσεις. Όφειλα να κάνω αυτό που η καρδιά μου και το μυαλό μου έλεγε να κάνω και η δημοσιογραφική μου ιστορία των 30 χρόνων, ότι ο δημοσιογράφος οφείλει όποιος και αν κυβερνάει –άσχετα από τι πιστεύει- να είναι αντιπολιτευτικός. Από εκεί και πέρα όταν είδα ότι η μπάλα έχει χαθεί και πάει αλλού, νομίζω. Σήμερα θα ασχοληθούμε, αλλά είναι ίσως η τελευταία ημέρα.

vagonia kentrikiΔεν αξίζει πια, γιατί αντί να ασχολούμαστε με την ουσία και τις ευθύνες και την ατομική του σταθμάρχη, που είναι τεράστια. Προφανώς υπάρχει ατομική ευθύνη, αλλά και συλλογική, όλων όσων ήταν από πάνω του και όλων όσων κυβέρνησαν και έφτιαξαν αυτό το μπάχαλο στον ΟΣΕ. Από εκεί και πέρα βλέπω ότι εδώ και μερικές ώρες η μπάλα έχει πάει σε άλλο γήπεδο. Προσέξτε, δεν κρίνω καθόλου τη γνώμη κανενός.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στα Τέμπη – «Ξεχάστηκα λόγω φόρτου εργασίας», λέει ο σταθμάρχης

liagkasΚαλά κάνουν όλοι κι έχουν γνώμη. Βλέπω ότι το παιχνίδι πάει αλλού, κι αυτό με θλίβει και με αδειάζει. Καλό είναι να κάνουμε κριτική, αλλά τώρα που αρχίζουμε να σφαζόμαστε μεταξύ μας –γιατί αυτό γίνεται- και να βγάζουμε παλαιότερα απωθημένα, δεν προσφέρουμε τίποτα. Ό,τι ήταν να πω το είπα. Υπάρχουν άλλοι δημοσιογράφοι και ρεπόρτερ, που κάνουν το ρεπορτάζ καλύτερα από εμένα, ας βγαίνει το ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης: Η αιχμηρή απάντηση του Χρήστου Νικολαϊδη στον Κανάκη: «Είδα το ντεμέκ οργισμένο λογύδριό σου»

syntrimia Αλλά πια, στο βαθμό που ασχολούμασταν, εγώ αποφάσισα να μην ξανασχοληθώ. Δεν έχει νόημα. Κατεγράφησαν όλα όσα είχαμε να πούμε. Στο παιχνιδάκι των προσωπικών αντεγκλήσεων, των παλιών απωθημένων που με ένα κάδρο 57 φερέτρων πάνε να βγάλουν ο ένας το μάτι του άλλου. Ντρέπομαι, έχω αηδιάσει, έχω αδειάσει και ειλικρινά σας μιλώ –και θέλω να με συγχωρήσετε- αρνούμαι να συμμετάσχω. Συγγνώμη γι’ αυτόν τον μονόλογο».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...