Ο Πορτοσάλτε σχολίασε πως η Καινούργιου «αδυνατεί» να κατανοήσει τι της είπε στο τηλεφώνημα

«Το γεγονός ότι στην Ελλάδα βγαίνουμε πίσω στον διαγωνισμό Pisa, στην κατανόηση κειμένου σημαίνει ότι ακούω κάτι και δεν καταλαβαίνω»

Μετά το τηλεφώνημα του Άρη Πορτοσάλτε στην Κατερίνα Καινούργιου για να της κάνει παρατήρηση που ασχολούνται μαζί του στην εκπομπή της εκείνη το αποκάλυψε στα social media.

Ο δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα» αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα. «Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, μπορώ να βάλω έναν κανόνα; Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε. Το γεγονός ότι στην Ελλάδα βγαίνουμε πίσω στον διαγωνισμό Pisa, στην κατανόηση κειμένου σημαίνει ότι ακούω κάτι και δεν καταλαβαίνω», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Επικοινώνησα τηλεφωνικά με την Κατερίνα Καινούργιου και της ζήτησα να μην στοχοποιούμαι. Με αφορμή τα όσα είπε εναντίον μου ο Ανδρέας Μικρούτσικος της είπα πως δεν είναι δυνατόν να στοχοποιούμαι και να δέχομαι τέτοιες επιθέσεις προσωπικές. Δεν γνωρίζω την κυρία Καινούργιου και έχω να δω τον Ανδρέα Μικρούτσικο τριάντα χρόνια. Ανθρώπινα πήρα τηλέφωνο και υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Δεν έχω αυτό το δικαίωμα;».

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο Μικρούτσικος: «Κάθομαι εδώ και δεν πάω να φτύσω τον Πορτοσάλτε, τον ανυπόστατο»




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.