Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Το Πάσχα «παγώνει» τη ροή των καναλιών – Δείτε το πρόγραμμα των σταθμών για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Το παζλ ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών! Ποια ημέρα κάνουν comeback στο τηλεκοντρόλ των τηλεθεατών

Το Πάσχα βάζει stop σε ριάλιτι, σόου, εκπομπές, σειρές! Ωρα για γαλήνη, εσωτερικότητα, κατάνυξη, αποτοξίνωση ακόμη και από τα τηλεοπτικά προγράμματα, με τα μίση, τα πάθη, τα γλέντια, και στροφή στην πνευματικότητα.

16.

Εν όψει Πάσχα πολλές ζωντανές εκπομπές αλλά και σειρές και ριάλιτι θα κάνουν ένα διάλειμμα και θα επιστρέψουν την εβδομάδα μετά την Ανάσταση. Oι περισσότερες θα είναι στον αέρα μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη, με εξαίρεση κάποιες ενημερωτικές, που θα τις δούμε και Μεγάλη Πέμπτη. Επίσης τα ριάλιτι σταματούν τη Μεγάλη Τρίτη, όπως και οι δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, για να μας κάνουν να ξεφύγουμε από τις ίντριγκες και τους… σκοτωμούς.mourmoura30253

Τι αλλαγές όμως θα δούμε από κανάλι σε κανάλι; Η «Εspresso» ετοίμασε έναν καλό τηλεοπτικό οδηγό, που είναι πάντα ένας σωστός μπούσουλας.

elenimenegaki 314408255 656404502660747 8967887386659718809 n
Alpha

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το κανάλι βάζει μια άνω τελεία στις αγαπημένες μας σειρές τις μέρες που γιορτάζουμε το Πάσχα. Ο «Σασμός», η «Μουρμούρα», ο «Παράδεισος των κυριών» και το «Αυτή η νύχτα μένει» παίρνουν μια μικρή ανάσα, για να επιστρέψουν δυναμικά έπειτα από μία εβδομάδα.

sasmos 1Συγκεκριμένα, τα σίριαλ «Σασμός» και «Παράδεισος των κυριών» θα προβληθούν τη Μεγάλη Δευτέρα, τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη. Επειτα θα σταματήσουν και θα επιστρέψουν την επόμενη εβδομάδα, με νέα συγκλονιστικά επεισόδια.

paradeisos2033

Το ίδιο θα συμβεί και με τις υπόλοιπες σειρές, κι έτσι η «Μουρμούρα» και το «Αυτή η νύχτα μένει» δεν θα προβληθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Επίσης, μέχρι στιγμής οι ψυχαγωγικές εκπομπές «Happy Day» και «Super Κατερίνα» αλλά και το ενημερωτικό «Tlive» θα είναι στον «αέρα» μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη.

super katerina

Το «Deal» θα προβάλλεται με νέα επεισόδια μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη, ενώ Μ. Πέμπτη και Μ. Παρασκευή θα προβληθεί σε επανάληψη. Οσο για το «J2US»;

f6 Ferentinos Μπορεί να χαρίζει στο κανάλι την πρώτη θέση στην τηλεθέαση τα βράδια του Σαββάτου, ωστόσο οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να σταματήσουν την προβολή του. Ετσι, δεν θα γίνει live του «J2US» το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Παύση μίας εβδομάδας λοιπόν για τσούγκρισμα των αβγών και σούβλισμα του οβελία.

ANT1

Στο κανάλι του Αμαρουσίου δημιουργείται ένα πρόγραμμα στο άγιο πνεύμα των ημερών, με θρησκευτικά ντοκιμαντέρ πρώτης τηλεοπτικής προβολής. Μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη θα είναι στον «αέρα» το «Καλημέρα, Ελλάδα» και ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό».

TO PROINO 3Το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο» μας έχουν αποχαιρετήσει ήδη από την Παρασκευή 7 Απριλίου, ολοκληρώνοντας την προβολή τους για τη φετινή σεζόν και πάνε για καλοκαιρινές διακοπές. Εκκρεμεί να δούμε τι θα γίνει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου…radio arvila 1

Mega

Πάσχα και οι παρουσιαστές του Mega αγόρασαν τη λαμπάδα τους και πάνε στις εξοχές και στα ερημοκλήσια. Τη Μεγάλη Τετάρτη θα αποχαιρετήσει ο ψυχαγωγικός τομέας, δηλαδή η Ελεονώρα Μελέτη και η Δανάη Μπάρκα.

danai Η Ελένη Μενεγάκη, κατά την προσφιλή της τακτική εδώ και χρόνια, δεν θα έχει εκπομπή καθ’ όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, αφού την περιμένει η αγαπημένη της Ανδρος. Η σειρά «Η γη της ελιάς» θα μεταδοθεί μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη, οπότε θα δούμε πρώτη φορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο να εισβάλλει στα επεισόδια. gi tis elias30954Από την άλλη μεριά, μόνο Μεγάλη Δευτέρα θα μεταδοθεί το «Μαύρο ρόδο». Ακόμη, μέχρι τη Μ. Τρίτη θα παρουσιάζεται το «The Chase» με τη Μαρία Μπεκατώρου. Χωρίς «Ελεος!», «Νight Out» και «Φως στο τούνελ» θα περάσει η Μ. Εβδομάδα, ενώ οι ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού «Κοινωνία ώρα Mega» και «Live News» θα προβάλλονται κανονικά μέχρι τη Μ. Πέμπτη.

Open

Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη θα δώσει προβάδισμα στις θρησκευτικές σειρές. H ψυχαγωγική εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» θα προβάλλεται μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη, όπως και το «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», poios einai proiniatikaενώ δεν θα μεταδοθεί η μουσική εκπομπή «Ενα τραγούδι ακόμα» του Γιώργου Θεοφάνους τη Μεγάλη Παρασκευή. Ο ενημερωτικός τομέας του καναλιού θα λειτουργεί κανονικότατα, αφού τόσο η «Ανοιχτή επικοινωνία» όσο και η «Ωρα Ελλάδος» θα προβάλλονται μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή.

Star

Το Star και τα παιδιά γίνονται ένα με το Πάσχα και το πρόγραμμα θα έχει κινούμενα σχέδια και αγαπημένες ξένες ταινίες. Σε πασχαλινό κλίμα θα μπει και το κανάλι της Κηφισιάς. Οπως και στα υπόλοιπα κανάλια, οι ζωντανές εκπομπές «Breakfast@Star» και «Αλήθειες με τη Ζήνα» δεν θα μεταδοθούν Μεγάλη Πέμπτη, Μεγάλη Παρασκευή και τη Δευτέρα του Πάσχα, ενώ θα επανέλθουν κανονικά στο πρόγραμμα από τις 18 Απριλίου.zina koutselini

Η εκπομπή «Shopping star» θα μεταδοθεί σε επανάληψη από Μ. Δευτέρα έως Μ. Τετάρτη, ενώ Μ. Πέμπτη και Μ. Παρασκευή δεν θα μεταδοθεί. Νέα επεισόδια από τη Δευτέρα του Πάσχα. Νέα επεισόδια την ίδια μέρα θα έχει και ο «Τροχός της τύχης», που θα απουσιάσει μόνο Μ. Πέμπτη και Μ. Παρασκευή. masterchef karkinos paiktisOσο για το «MasterChef», δεν θα μεταδοθεί από Μ. Πέμπτη έως Τρίτη του Πάσχα. Η εκπομπή θα επανέλθει κανονικά από την Πέμπτη 20/4. Οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου «Dot.», «Stars System», «Traction», «Cash or Trash» και η ελληνική σειρά «IQ 160» με Καρύδη και Κουρή δεν θα μεταδοθούν το Πάσχα και θα επανέλθουν 22 και 23 Απριλίου.

Σκάι

Μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη θα έχει εκπομπές, με το «Πρωινό μας» και τη Φ. Σκορδά να επιστρέφουν μετά το Πάσχα.

moutsinas12844 Ο Νίκος Μουτσινάς, τηρώντας την παράδοση, δεν θα έχει καθόλου παρουσία στο πρόγραμμα του Σκάι τη Μεγάλη Εβδομάδα, όπως και το «My Style Rocks», αφού το κανάλι στη θέση του θα προβάλλει από τη Μεγάλη Τετάρτη την εξαιρετική σειρά ντοκιμαντέρ «Frozen Planet II».

MY STYLE ROCKS 3 Το «Survivor», η ναυαρχίδα της prime time του καναλιού, θα έχει νέα επεισόδια μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη. Τη Μεγάλη Τετάρτη σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα προβληθεί επεισόδιο με best of και το ριάλιτι θα επιστρέψει μετά το Πάσχα. Σε ό,τι αφορά τον ενημερωτικό τομέα, οι εκπομπές «Πρώτη εικόνα», «Σήμερα» και «Αταίριαστοι» θα έχουν κανονικά εκπομπές μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτηproino mas

. Την ίδια μέρα στη θέση του «Πρωινού μας» θα δούμε τους «Δεκατιανούς», αλλά μόνο για εκείνη τη μέρα, καθώς τη Μεγάλη Παρασκευή όλο το ζωντανό πρόγραμμα θα είναι εκτός αέρα λόγω της ημέρας, δίνοντας τη σκυτάλη σε θρησκευτικές εκπομπές.

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....