Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Άνω κάτω τα κανάλια με τις μετεγγραφικές… καραμπόλες

Πακετάρουν & μετακομίζουν

Τι καραμπόλες είναι αυτές; Ανακατατάξεις μάς περιμένουν στο τηλεοπτικό τοπίο κατά τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς διαφαίνεται ήδη από τώρα ότι η Ελένη Τσολάκη φεύγει από το Open για να πάει στο Star, o Νίκος Μουτσινάς αφήνει τον Σκάι για να μετακομίσει στον Alpha και στο «J2US» και η Βίκυ Καγιά, έπειτα από πολύχρονη συνεργασία, αφήνει το Star για… άλλα μετερίζια. Ο ανταγωνισμός προβλέπεται σκληρός!

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Τσολάκη. Το όνομα της παρουσιάστριας του Open «παίζει» πολύ δυνατά, με τις φήμες να τη θέλουν να έχει δεχτεί προτάσεις από κανάλια, όπως ο ΑΝΤ1 και το Star.

eleni tsolaki
Ελένη Τσολάκη

Ως γνωστόν, μέχρι στιγμής η Τσολάκη δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της με το Open για τη νέα σεζόν, με τα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον της να φουντώνουν. «Θέλετε να τα πούμε όλα; Η Ελένη Τσολάκη έχει κλείσει στο Star» είπε και η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της, αφήνοντας άφωνους τους συνεργάτες της. Πάντως, είναι γεγονός ότι φέτος λήγει το συμβόλαιό της Ελένης με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και κανένα συμβόλαιο που λήγει δεν είναι σίγουρο ότι θα ανανεωθεί τόσο εύκολα στο Open, όπως ήδη λέγεται στη μιντιακή αγορά.

Από την άλλη μεριά, ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίζεται να συνομιλεί με τον Νίκο Κοκλώνη για το «J2US»! O παρουσιαστής μπορεί να πήρε την απόφαση να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση, αλλά η μικρή οθόνη δεν τον αφήνει. Ως γνωστόν, ο Νίκος Μουτσινάς ξάφνιασε τους ιθύνοντες του Σκάι αλλά και το τηλεοπτικό κοινό με την ανακοίνωση της αποχώρησής του. Αυτή η είδηση κινητοποίησε τα κανάλια, τα οποία έσπευσαν να διεκδικήσουν τον παρουσιαστή.

nikos moutsinas
Νίκος Μουτσινάς

Ο δημοφιλής ηθοποιός, όπως ακούγεται, θα είναι στην κριτική επιτροπή του «J2US».Το show θα προβληθεί κατά το δεύτερο μισό της σεζόν και αυτό σημαίνει ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα μπορέσει να ξεκουραστεί, όπως επιθυμεί και ο ίδιος. Η έλευσή του στο «J2US» θα φέρει και μια αποχώρηση από την επιτροπή του show. Ποια θα είναι αυτή; Μάλλον αυτή της Καίτης Γαρμπή.

Τέλος, ένα μεγάλο ερώτημα προκύπτει γύρω από τη συνεργασία της Βίκυς Καγιά με το Star, που οδεύει προς τη λύση της. Οπως λέγεται, η παρουσιάστρια δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό της –λήγει στις 30 Ιουνίου– με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

Viki kagia
Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά, ύστερα από εφτά χρόνια συνεργασίας με την τηλεόραση του Star, δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της. Αν και έχουν γίνει κάποια ραντεβού τις τελευταίες ημέρες μεταξύ των δύο μερών, αυτά δεν πήγαν και πολύ καλά, αφού δεν υπήρχε σύγκλιση σε πολλά σημεία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...