Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

«Εμφύλιος» στο Φάληρο: Σε δύο στρατόπεδα η διοίκηση του Σκάι για τη νέα σεζόν

Θα γίνει μόνο ενημερωτικός ή θα δοθεί μια τελευταία ευκαιρία στην ψυχαγωγία;

Μεγάλη σπαζοκεφαλιά το προφίλ του Σκάι για τα στελέχη του σταθμού, τα οποία προβληματίζονται για το ποια ταυτότητα πρέπει να έχει τελικά ο σταθμός του Νέου Φαλήρου από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, δεδομένου ότι το πείραμα με την ψυχαγωγία, πέρα από τα «Survivor» και «The Voice», δεν βγήκε, αν και έγιναν μετεγγραφές brand name από τον ανταγωνισμό και δημιουργήθηκαν φιλόδοξες, πανάκριβες παραγωγές και σειρές μυθοπλασίας.thevoice

Θα γίνει τελικά μόνο ενημερωτικός ο ΣΚΑΙ τη νέα τηλεοπτική σεζόν ή θα δοθεί μια τελευταία ευκαιρία στην ψυχαγωγία; Ψυχαγωγία VS ενημέρωση, λοιπόν, στον τηλεοπτικό σταθμό του Νέου Φαλήρου! Σε δυο στρατόπεδα ακόμη μία φορά είναι χωρισμένη η διοίκηση στον Σκάι αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι την ερχόμενη σεζόν και αν η ζυγαριά πρέπει να γείρει στην ψυχαγωγία ή στην ενημέρωση. Και όλη αυτή η εσωτερική διένεξη δεν γίνεται τυχαία.

Ακόμα και το «Survivor All Star», που κάποιοι περίμεναν ως μάννα εξ ουρανού για να ρεφάρει το κανάλι στο β’ μισό της σεζόν, δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά και η πορεία του είναι ολοένα πτωτική σε θεαματικότητα και διαφήμιση. Για τις δε σειρές μυθοπλασίας τα πράγματα είναι το ίδιο δυστοπικά, αφού καμία δεν έκανε την έκπληξη στους δείκτες της τηλεθέασης.

sia kosioni
Σία Κοσιώνη

Στον Σκάι αυτή την περίοδο γίνονται οι απαραίτητες διεργασίες, ζυμώσεις και συζητήσεις για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ο τομέας της ψυχαγωγίας στον Σκάι ήδη κάνει κινήσεις-ματ και «κλέβει» παρουσιαστές από άλλα κανάλια, μια κίνηση εντυπωσιασμού στον ανταγωνισμό. Ο Μάρκος Σεφερλής ήδη κλείστηκε και ανακοινώθηκε, ενώ ο Χρήστος Φερεντίνος ναι μεν έχει συμφωνήσει, αλλά η ανακοίνωση θα αργήσει πολύ, λόγω του εν ενεργεία συμβολαίου του με τον Alpha. Φήμες θέλουν ακόμα και την Μπέττυ Μαγγίρα να έχει δεχθεί πρόταση από τον Σκάι, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στο πρωινό του Open και ένα μαγκαζίνο στον σταθμό του Φαλήρου θα της ταίριαζε γάντι.

Χρήστος Φερεντίνος

Χαμένο έδαφος

Παρά τις επιθετικές κινήσεις των στελεχών της ψυχαγωγίας του Σκάι προς πρόσωπα του ανταγωνισμού, σε μια προσπάθεια να κερδίσουν το χαμένο έδαφος, οι φωνές που ζητούν επιστροφή του Σκάι στην ενημέρωση και στον παλιό χαρακτήρα του σταθμού, στα πρότυπα του CNN και του BBC, φαίνεται ότι όχι μόνο δυναμώνουν, αλλά προέρχονται και από τα «ρετιρέ» της ενημέρωσης. Και όχι άδικα.

faii skorda9676
Φαίη Σκορδά

Ο Λιάγκας με προφίλ ενημερωτικό κερδίζει τα αντίπαλα πρωινά στον ΑΝΤ1. Και, ναι, μπορεί η ενημέρωση να κοστίζει, αλλά οι εποχές θέλουν ενημέρωση. Και όταν η ψυχαγωγία και οι δαπανηρές μετεγγραφές, όπως της Φαίης Σκορδά, δεν τα… φέρνουν, γιατί να μην επενδύσει ο Σκάι στην ενημέρωση, στην οποία έχει και εμπειρία;

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...