Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

«Σασμός» spoiler: Η αντίδραση της Βασιλικής όταν ο Μαθιός θα ομολογήσει το φόνο του Στεφανή

Η ομολογία του Μαθιού πως σκότωσε τον Στεφανή έχει συγκλονίσει τη Βασιλική και όσο και να θέλει δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τα λόγια του

Συνταρακτικές εξελίξεις έρχονται στα νέα επεισόδια της σειράς «Σασμός».

Η ομολογία του Μαθιού πως σκότωσε τον Στεφανή έχει συγκλονίσει τη Βασιλική και όσο και να θέλει δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τα λόγια του.

SASMOS59563Η γυναίκα, λοιπόν, αφού του ανακοινώνει τον χωρισμό τους, τον προειδοποιεί να σκεφτεί καλά τι συνέπειες θα υπάρξουν αν παραδοθεί στην Αστυνομία και ομολογήσει το έγκλημα που έχει διαπράξει.

Η φήμη ότι κάτι κακό συμβαίνει στο σπίτι των Σταματάκηδων εξαπλώνεται γρήγορα στο χωριό και όλοι θέλουν να μάθουν για ποιο λόγο ο Μαθιός και η Βασιλική συμπεριφέρονται περίεργα σύμφωνα με το περιοδικό mytv. Κι ενώ εκείνος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη, η Βασιλική εξακολουθεί να είναι καταρρακωμένη. Τα µάτια της είναι συνεχώς βουρκωμένα, ενώ από το μυαλό της περνούν µόνο σκοτεινές σκέψεις και αισθάνεται ότι τίποτα πια δεν μπορεί να την κρατήσει στη ζωή.

sasmos565

Η απελπισία την έχει κυριεύσει µε αποτέλεσμα να αδυνατεί να σκεφτεί καθαρά και μέρα µε την ημέρα η ψυχολογική της κατάσταση χειροτερεύει. Κάποια στιγμή, το βλέμμα της πέφτει τυχαία σε ένα κουτί µε χάπια και αισθάνεται ότι µόνο αν τα καταναλώσει όλα θα ξεφύγει από το αδιέξοδο στο οποίο ζει και θα βρει τη λύτρωση που τόσο έχει ανάγκη. Η Βασιλική, πάνω στην παράνοιά της, σκέφτεται σοβαρά να αυτοκτονήσει, καθώς νιώθει ότι δεν θα ξεπεράσει ποτέ αυτό που έχει συμβεί!sasmos 8

Κι ενώ είναι έτοιμη να δώσει τέλος στη ζωή της, φέρνει στον νου της τον Νικηφόρο, που δεν σταματά να αγωνιά για εκείνη. Τότε ξεσπάει σε λυγμούς και αποφασίζει να µην τον πληγώσει µε αυτόν τον τρόπο. Έτσι, όταν τον συναντάει, προσπαθεί να κρύψει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και δεν του αποκαλύπτει την αλήθεια. Λίγο μετά, η Βασιλική οδηγείται στον παπα-Μιχάλη, µε την Κατερίνα να του αναφέρει πως ίσως η πρώτη να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας. Συγχρόνως, ο Μαθιός είναι απελπισμένος και θρηνεί για τη Βασιλική, µη μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως ο γάμος τους έφτασε στο τέλος του.

Διαβάστε επίσης: Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Δείτε τη πριν από 20 χρόνια να ποζάρει στο σπίτι των «Βρουλάκηδων» του «Σασμού»
sasmos alphatv official 324343509 400102832324325 7480184194063091599 n

Οι προσπάθειες του Αστέρη και της Αργυρώς να τους φέρουν κοντά, για να γεφυρώσουν το χάσμα που τους χωρίζει, όχι µόνο πέφτουν στο κενό, αλλά κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Αργότερα, η Καλλιόπη συναντάει τη Βασιλική και προσποιείται πως δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί ανάμεσα σε εκείνη και στον γιο της. Όσο και να της ζητάει να της πει τι έχει γίνει, η Βασιλική κρατάει το στόμα της κλειστό.

sasmos alphatv official 316553678 217759547271607 1826940653124875686 n

Παρ’ όλα αυτά, η Καλλιόπη εξακολουθεί να ανησυχεί για την τύχη και το μέλλον του Μαθιού, ενώ μετά τη σοβαρή κρίση που έπαθε µε το στομάχι της, ο οργανισμός της είναι ιδιαίτερα εξασθενημένος. Το γεγονός αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από την οικογένειά της, η οποία ανησυχεί ιδιαίτερα. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Αστέρης, γνωρίζοντας την κατάσταση της μητέρας του και την κλονισμένη υγεία της, έρχεται σε δύσκολη θέση όταν ο Παύλος τού προτείνει να πουν στην Καλλιόπη πως ο μικρός Πετρής είναι ο εγγονός της. Ο Αστέρης αισθάνεται πως κάτι τέτοιο θα είναι η χαριστική βολή για τη μητέρα του, επιδεινώνοντας ραγδαία την υγεία της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...