Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Χαμός στο «Happy day» με Μεσσαροπούλου – Παπανώτα για το εκλογικό αποτέλεσμα

H πανελίστρια σύζυγος του Γιώργου Μυλωνάκη, συνεργάτη του πρωθυπουργού, μετέτρεψε το πλατό σε προεκλογικό περίπτερο

«Δυο γάιδαροι που μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα» ήταν χθες οι δύο πανελίστες της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Μιλάμε για την Τίνα Μεσσαροπούλου, σύζυγο του γενικού γραμματέα της Βουλής και στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, Γιώργου Μυλωνάκη, και τον Δημήτρη Παπανώτα.

Η πρώτη υπερασπιζόταν τη Ν.Δ., λογικό και επόμενο, αφού από εκεί προκύπτει η κάλυψη του οικογενειακού προϋπολογισμού της, και ο δεύτερος τον ΣΥΡΙΖΑ! Μόνο που μαλώνανε για πολιτικά σε… αχυρώνα lifestyle, ανακατεύοντας το IQ τους με το εάν η νίκη του Μητσοτάκη, με τέτοια ποσοστά, είναι όντως επιτυχία ή όχι…

messaropoulou
Με τον σύζυγό της Γιώργο Μυλωνάκη

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, ως σύζυγος του στελέχους του κυβερνώντος κόμματος Γιώργου Μυλωνάκη, τον οποίο παντρεύτηκε το 2006 και απέκτησε μαζί του δύο παιδιά, έδωσε τη μάχη υπέρ του κόμματός του και στο τηλεοπτικό πεδίο της Τσιμτσιλή!

Και δεν είναι η πρώτη φορά. Εκείνη «ευθύνεται» για την επίσκεψη του team της εκπομπής το προηγούμενο φθινόπωρο στη Βουλή, όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε απαστράπτουσα με τους υπόλοιπους πανελίστες βολτάροντας στο Κοινοβούλιο, αφήνοντας άφωνους όσους την είδαν. Η πανελίστρια, που ακολουθεί… κατά πόδας και τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο Ιnstagram, μπορεί να το έπαιξε λαρτζ στην προεκλογική περίοδο βγάζοντας selfie με τον Τσίπρα στα παρασκήνια της συνέντευξής του στην Τσιμτσιλή, όμως, μην μπορώντας να κρύψει χθες τη χαρά της στον αέρα για τη σαρωτική νίκη της Ν.Δ., «πρωταγωνίστησε» σε επεισόδιο (από τα λίγα) με τον Παπανώτα! «Ακου να δεις, με το δικό μου το IQ δεν θα παίξεις εσύ» του είπε, κάνοντας χαμό στον αέρα του «Happy Day» με την αντιπαράθεσή τους για τα κόμματα.

dimitris papanotas
Δημήτρης Παπανώτας

«Ότι δεν μπορείτε να ακούσετε και μια άλλη άποψη, με ξεπερνάει» της είπε ο Παπανώτας, την ώρα που η σύζυγος Μυλωνάκη, πανευτυχής από τη νίκη της Ν.Δ., δεν άφηνε άλλον άνθρωπο να ανοίξει το στόμα του και να εκφράσει διαφορετική άποψη. «Θα σου το βγάλω το εισιτήριο μέχρι το τέλος της σεζόν, να φύγεις και να πας να ζήσεις αλλού» συμπλήρωσε η πανελίστρια, με τον συνάδελφό της να της ανταπαντά: «Βγάλ’ το μου. Να μου στέλνεις κι έναν μισθό εκεί».

Το πινγκ πονγκ, όμως, με τις βιτριολικές ατάκες είχε και συνέχεια από την πλευρά της: «Να στον στείλει ο Αλέξης Τσίπρας, εγώ δεν έχω κανέναν λόγο να στον στείλω! Δημήτρη μου, το μόνο που δεν μας είπες αυτή τη στιγμή είναι να παραιτηθεί ο κύριος Μητσοτάκης γιατί απλούστατα δεν πέτυχε την αυτοδυναμία για πέντε έδρες. Αυτή τη στιγμή είναι το μόνο που δεν έχεις πει»!

Εκεί ήταν που ο Παπανώτας αμφισβήτησε την εξυπνάδα και το IQ της, κάνοντάς την έξαλλη. Πάντως, οι κακές γλώσσες στη μιντιακή πιάτσα λένε πως τα τελευταία χρόνια η Μεσσαροπούλου περισσότερο θυμίζει τηλεπερσόνα που έχει «ψωνιστεί» παρά δημοσιογράφο.

messaropoulou1
Η Τίνα Μεσσαροπούλου σε στιγμιότυπο από διακοπές της

Και πώς να μην πάρουν τα μυαλά της αέρα; Σύζυγος Μυλωνάκη, βλέπετε! Αρα τα ξέρει όλα, λένε οι κακεντρεχείς των τηλεοπτικών διαδρόμων! Οι επικριτές της τονίζουν πως μιλάει με στόμφο και ύφος σαράντα καρδιναλίων, που δεν είχε ούτε ο Λάρι Κινγκ στο τέλος της καριέρας του, ενώ η συχνότητα των αναρτήσεών της στα social media και τα τιτιβίσματα υπέρ του Κυριάκου κάνουν την Κιμ Καρντάσιαν να φαίνεται ταπεινή όσον αφορά την παρουσία της στο διαδίκτυο.

Πάντως δεν είναι μόνο Τίνα Μεσσαροπούλου που πιάνουν στο στόμα τους οι… διάφορες γλώσσες, αφού και ο σύζυγος έχει δώσει τροφή για πολλά παρασκηνιακά σχόλια. Οπως για παράδειγμα η πόρτα που «έφαγε» από κάποιους εντός του στρατηγείου της Ηρώδου Αττικού. Βλέπετε, η δράση του «Σερλοκ Χόλμς της Πειραιώς» ενόχλησε κάποιους στο Μαξίμου και δεν τον άφησαν να κάνει τα μεγαλεπίβολα όνειρά του πραγματικότητα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...