Η αποστομωτική απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου: «Μείναμε στον Alpha επειδή θέλαμε»

«Θέλεις ο φίλος σου να πηγαίνει καλά και η δική σου εκπομπή καλύτερα!»

Με αφορμή την ανακοίνωση της Βarking Well για την ανάληψη του ψυχαγωγικού προγράμματος του Οpen, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή της.

Όπως είπε η γνωστή παρουσιάστρια, το κινητό της πήρε φωτιά από τις κλήσεις των δημοσιογράφων, καθώς η Βarking Well είναι η εταιρεία παραγωγής και της δικής της εκπομπής.

«Δέχτηκα πολλά τηλέφωνα από συναδέλφους, τηλεοπτικούς συντάκτες όταν ανακοινώθηκε, αν αγχώνομαι που θα αναλάβει το πρωινό του Οpen. Ο καλύτερος μου φίλος  – που είναι- όταν είναι παραγωγός και επιχειρηματίας θέλω το καλύτερο. Μπορεί να έχει 10 παραγωγές σε ανταγωνιστικό κανάλι.

Θέλεις ο φίλος σου να πηγαίνει καλά και η δική σου εκπομπή καλύτερα! Για να το ξεκαθαρίσουμε! Του είπα “Νίκο μου, μακάρι να πάει καλύτερα από το δικό μας.” Αποκλείεται!» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινουργιου.

Η γνωστή παρουσιάστρια συνέχισε: «Εγώ χαίρομαι με την επιτυχία των φίλων μου. Ήμουν στο Open. Θα είμαι στον Alpha και θα είμαστε εδώ ή 2 ή 3 χρόνια. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Μείναμε εδώ επειδή θέλαμε, είχαμε κι άλλες προτάσεις, εννοείται. Για πολλούς λόγους, το πιο σημαντικό είναι το ανθρώπινο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.