Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Τα νεύρα της Κορινθίου που πυροδότησε την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη λήξη της συνεργασίας τους

«Την υποδέχτηκα με αγάπη, ποτέ δεν δημιουργήθηκε κανένα θέμα» είπε ο Λιάγκας

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος… διαζυγίου! Η έκρηξη και τα νεύρα της Μαρίας Κορινθίου σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον στον ΑΝΤ1… έφεραν και το πρόωρο τέλος της συνεργασίας της με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Με μια λιτή ανακοίνωση ο ΑΝΤ1 ολοκλήρωσε χθες το πρωί και επίσημα τη συνεργασία του με την ηθοποιό Μαρία Κορινθίου, η οποία τη φετινή σεζόν συμμετείχε στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα.

maria korinthiou2006

Η λιτή ανακοίνωση ανέφερε τα εξής: «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Μαρία Κορινθίου και της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια». Να θυμίσουμε ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο προηγήθηκαν δηλώσεις δυσαρέσκειας της Μαρίας Κορινθίου για τον ΑΝΤ1, καθώς πριν από τη λήξη του «Πρωινού» για τις καλοκαιρινές διακοπές δεν της έχει αποσαφηνίσει αν θα είναι τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο μαγκαζίνο ή όχι, για να ξέρει τι θα κάνει με τα επαγγελματικά της σχέδια.

Η Μαρία Κορινθίου είπε στην εκπομπή «Open Weekend»: «Η κατάσταση της υπομονής μου είναι Amber Alert κι εγώ δεν την έχω πια. Εχω χάσει την υπομονή μου με το “Πρωινό”. Δεν θα σου πω κάτι άλλο. Θα τα μάθετε όλα σύντομα. Τελειώνει και η εκπομπή. Κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει η εκπομπή για να φύγω από τον ΑΝΤ1 και, αφού δεν κάνουν υπομονή, δεν κάνω κι εγώ. Δες την εκπομπή και θα καταλάβεις».

giorgos liagkas2006

Στην αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου 10 μέρες πριν από το φινάλε της σεζόν, και μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό»: «Το εμπορικό του ΑΝΤ1 επιλέγει μία γυναίκα η οποία εκτιμά το κανάλι ότι μπορεί να προβάλει τα εμπορικά του σταθμού. Αυτή, λοιπόν, ήταν η συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και τη Μαρία Κορινθίου. Δεν ήταν μία γυναίκα η οποία συμμετείχε σε όλο το υπόλοιπο κομμάτι της εκπομπής. Δεν ήταν στις συσκέψεις η Μαρία, δεν ήταν στη διαδικασία παραγωγής ή παρουσίασης αυτής εδώ της εκπομπής. Δεν αντιλήφθηκα ποτέ ότι η Μαρία έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου, τουλάχιστον δεν μου το είπε. Δεν έχουμε διαπληκτιστεί ποτέ.

Την αγαπώ, την εκτιμώ και το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω όπου κι αν τη δω. Την υποδέχτηκα με αγάπη, ποτέ δεν δημιουργήθηκε κανένα θέμα. Από εκεί και πέρα, αν μία συμφωνία μεταξύ δύο μερών, την οποία τονίζω ότι δεν έκανα εγώ, δεν πήγε καλά… μπορεί η Μαρία να αισθάνθηκε ότι η συμφωνία δεν τηρήθηκε… μπορεί ο ΑΝΤ1 να αισθάνθηκε ότι η συμφωνία δεν τηρήθηκε… δεν φταίω εγώ. Προφανώς αντιλαμβάνομαι ότι ο ΑΝΤ1 πειράχτηκε από δηλώσεις της Μαρίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επικρατέστερη για τη θέση της Μαρίας Κορινθίου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι η Τζούλια Νόβα, που θα περάσει σύντομα από δοκιμαστικό. Πάντως χθες το απόγευμα στην πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινό», στο Ιnstagram, η Μαρία «φωτογραφίζει» πολλά… Στην ανάρτησή της η ηθοποιός αποκαλύπτει πως υπήρχαν κάποια θέματα που «βάραιναν» καιρό τώρα και, παρά τις προσπάθειες που έγιναν από την πλευρά της διοίκησης όσο και τη δική της, δεν κατάφεραν να λυθούν, γι’ αυτό και από κοινού αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λήξη της συνεργασίας τους.

tzoulia nova2006
Τζούλια Νόβα

Η Μαρία Κορινθίου καταλήγει στην ανάρτησή της πως αποχαιρετά με αγάπη τον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου, χωρίς να κάνει καμία αναφορά στο πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα. «Πάντα αυτό το χαμόγελο θέλω να έχω στα χείλη μου και πάντα με ψηλά το κεφάλι. Είμαι ένας άνθρωπος που 20 χρόνια που με γνωρίζετε με διακατέχει η ειλικρίνεια και η καθαρότητα των πραγμάτων. Συνδέθηκα με ανθρώπους όμορφα, με αγάπη και σεβασμό… Με ανθρώπους που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν και με ανθρώπους που με πίστεψαν και με στήριξαν. Και με άλλους δυο τρεις όχι. Δεν πειράζει, όλα καλά και ευλογημένα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...