Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου, 2025

«5×5» Σπέσιαλ με τον Θάνο Κιούση

Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα ακόμα νυχτερινό,...

Το «φαινόμενο» Μελίνα Κόντη στη μικρή οθόνη

Μπορεί η Μελίνα Κόντη να είναι στην πραγματικότητα μια...

«Kitchen Lab»: Συνταγές για την Τσικνοπέμπτη

Σήμερα και αύριο με «Kitchen Lab» και τα πιο...

Κρίση στη σχέση των Βλάχου και Εξηνταβελώνη!

Χωριστά ξυπνούν τον τελευταίο καιρό η Νατάσα Εξηνταβελώνη και...

Γιώργος Λιάγκας: «Με όσα είπε ο Ουγγαρέζος αν ήμουν η Μενεγάκη θα αισθανόμουν άσχημα»

Τα καρφιά του Λιάγκα στην Ελένη Μενεγάκη

Ο Γιώργος Λιάγκας παρακολουθώντας τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την Ελένη Μενεγάκη θέλησε να πει δυο λόγια.

«Πάντως εγώ θέλω να πω κάτι, αν ήμουν σήμερα η Ελένη θα αισθανόμουν άσχημα. Δεν λέω ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λέει ψέματα, λέω ότι τα αισθάνεται. Τέτοιο λιβανιστήρι πραγματικά δεν το θέλω από κανέναν. Ούτε λέω ότι λέει λάθος. Ότι είναι μία εναλλακτική εκπομπή η Ελένη ναι αλλά δεν ξέρω αν έχουμε ανάγκη εμείς οι παρουσιαστές να βγαίνουν συνεργάτες μας σε άλλες εκπομπές και να μας λένε τόσο καλά λόγια. Εγώ δεν θέλω, θέλω να βγαίνετε και να λέτε τα κακά.

Τα καλά για να είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, τα αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Και γι’ αυτό ακριβώς ο κόσμος δίνει το μήνυμα στους καναλάρχες, και μου δίνουν δουλειά κάθε χρόνο με μία δύο διακοπές. Έχω μείνει στα 30 χρόνια έξω μόνο 1,5 χρονιά. Με την καλή του την καρδιά το έκανε ο Δημήτρης αλλά γιατί τέτοια υπερβολή; Δηλαδή δεν ξέρω.

Κάποιες ημέρες ο Δημήτρης δεν ήταν στην εκπομπή, είχε απομακρυνθεί από την εκπομπή. Υπήρχε ένα κλίμα. Επειδή τα ξαναβρήκανε, και είναι ουσιαστικό, να βγαίνει και να λέει όλα αυτά τα καλά. Είναι σαν να λέει ότι τηλεόραση κάνουμε μόνο εμείς και όλοι οι άλλοι είναι μαλ@κες. Συγγνώμη. Δεν είναι ωραίο. Σαν να λέει ότι όλες οι άλλες εκπομπές είναι για τα σκουπίδια και οι μόνοι που κάνουμε τηλεόραση στην Ελλάδα, είμαστε εμείς.

Διαβάστε επίσης: Απασφάλισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με πείραξε πάρα πολύ, δεν θα ξαναπάω στην εκπομπή της Μενεγάκη»

Δεν θα ‘θελα μία ημέρα να βγει και να πει ένας συνεργάτης μου, ότι η μόνη εκπομπή που αξίζει είναι του Λιάγκα και όλες οι άλλες είναι για τα σκουπίδια, γιατί δεν ισχύει. Χάνει και την ουσία του αυτό το πράγμα. Για μένα είναι περισσότερο τιμητικό, που βγήκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και είπε καλά λόγια για μένα σε μία άλλη εκπομπή.

Είναι ένας άνθρωπος που δεν το βουλώνει, είναι σαν και μένα. Έχει άποψη και την λέει. Άρα δεν μπορεί να κατηγορεί τους άλλους που έχουν άποψη, όταν αυτό έκανε κι αυτός τόσα χρόνια. Επειδή τώρα πρέπει να πει καλά λόγια για την Ελένη που η Ελένη επιλέγει να κάνει μία άλλη τηλεόραση. Που φέτος και η Ελένη κάνει μία λίγο διαφορετική τηλεόραση, δηλαδή μπαίνει σε τηλεοπτικό κουτσομπολιό που δεν το έκανε ποτέ αυτό. Δηλαδή έχει κάνει ένα update και καλά κάνει».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παίκτρια του Survivor τρύπωσε στον γάμο πασίγνωστου αθλητικού ζευγαριού! Όλο το παρασκήνιο

Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που εύχεσαι να μη...

Το απίθανο κόλπο απατεώνων στη Λαμία

Εναν νέο τρόπο εξαπάτησης έχουν βρει επιτήδειοι για να...

Δικηγόρος βάζει μπλόκο στο νέο επίθετο της πρώην βασιλικής οικογένειας

Ενώπιον των ελληνικών δικαστηρίων δεν αποκλείεται να βρεθούν οι...