Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Το μυστικό της πεταλούδας»: Από τη Δευτέρα καθημερινά στο OPEN

Μια σειρά που υμνεί την αγάπη της μάνας και που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στη δύναμη του έρωτα!

Αυλαία ανοίγει στο Open από τη Δευτέρα 26 Ιουνίου η νέα σειρά «Το μυστικό της πεταλούδας» που θα προβάλλεται καθημερινά στις 5 το απόγευμα.

Μία σειρά που προβλήθηκε στην Κύπρο και γνώρισε τεράστια επιτυχία τώρα ήρθε στην Ελλάδα για να κερδίσει τους τηλεθεατές της χώρας μας. Σπουδαίοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στη δραματική σειρά που θα σας κρατήσει συντροφιά το καλοκαίρι.

Photo by Το πρώτο fan page της σειράς on November 03 2020

25 χρόνια πριν η Βαγγελιώ προσπαθεί να δραπετεύσει από τον βίαιο άντρα της, έχοντας μαζί της τον 5χρονο γιό της Μιχάλη και την ενός έτους κόρη της. Ο Κυριάκος, ο άντρας της, θα την σταματήσει. Και η Βαγγελιώ αναγκάζεται να φύγει στο εξωτερικό αφήνοντας πίσω τα δύο της παιδιά. Τον Μιχάλη που πνίγηκε στη θάλασσα και την Ειρήνη που την έδωσε σε ένα ίδρυμα!Photo by Marilia Yiallouridou on October 22 2020

Σήμερα, η μοίρα την αναγκάζει να επιστρέψει στην Κύπρο με τη νέα της οικογένεια και με το νέο της όνομα. Οι μνήμες θα ξυπνήσουν για την Εύα (Ελισάβετ Μουτάφη) και το ένστικτο της μάνας θα την οδηγήσει στο δρόμο της εκδίκησης.

Photo shared by goutzamanis dimitris fan on November 19 2020 tagging @katerinamisichroni @goutzamanis official and @glykanisos fanpage

Ο πρώην άντρας της, Χριστόφορος Ξένος (Γιώργος Νινιός) είναι πλέον ένας διακεκριμένος αρχιτέκτονας, παντρεμένος με μια νεότερη του γυναίκα την Αλεξία (Κατερίνα Μισιχρόνη).

Photo by Kkolos Charis on December 17 2020

Παράλληλα, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται ανάμεσα στο Μάρκο (Δημήτρης Γκουτζαμάνης) και την Αλεξία. Ένας έρωτας παράνομος αλλά και καταδικασμένος ανάμεσα στα μυστικά που κρύβει το παρελθόν και στα παιχνίδια που παίζουν οι συμπτώσεις του παρόντος. Και στο νανούρισμα της πεταλούδας, ο κάθε στίχος του και ένα μυστικό. Μια σειρά που υμνεί την αγάπη της μάνας και που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στη δύναμη του έρωτα!Photo shared by Marilia Yiallouridou on October 22 2020 tagging @goutzamanis official @elisavet moutafi official and @glykanisos fanpage

Παίζουν οι:
Γιώργος Νινιός (Χριστόφορος), Ελισάβετ Μουτάφη (Εύα), Κατερίνα Μισηχρόνη (Αλεξία), Δημήτρης Γκουτζαμάνης (Μάρκος), Νεοκλής Νεοκλέους (Θέμης), Μαριάννα Πολυχρονίδη (Μαρκέλλα), Μαρίλια Γιαλλουρίδου (Ειρήνη), Χάρης Κκολός (Γιάννος), Νίκος Γκέλια (Στέφανος), Ανδρέας Βούλγαρης (Φίλιππος), Αλέξανδρος Παρίσης (Δώρος), Ηλέκτρα Φωτιάδου (Λουίζα), Ερμίνα Κυριαζή (Σοφία), Ανδρέας Βασιλείου (Άριστος), Φώτης Κάραλλης (Άρης), Πολυξένη Σάββα (Λίλιαν), Ανθή Κασσινού (Χριστίνα), Έλενα Παπαδοπούλου (Μάρω) και Γιώργος Κουρής (Μικρός Ανδρέας)

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...