Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Μελέτη για Κουτσόπουλο: «Παιδιά, δεν ξέρω, δεν σας θυμώνει λίγο αυτό;»

«Ο σεφ μπορεί να γίνει εξαιρετικός παρουσιαστής, δεν αμφιβάλλω»

Ένας μικρός σάλος έχει προκληθεί μετά την δημοσιοποίηση του παρουσιαστή του καινούργιου κύκλου στο βουκολικό ριάλιτι «Η Φάρμα».

Όπως έγινε γνωστό, παρουσιαστής θα είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο γνωστός σεφ, ποστάροντας στίχους για βοσκούς και πρόβατα από το «Ποιμενικό ροκ» του Γιάννη Μηλιώκα, επιβεβαίωσε ότι θα είναι ο νέος παρουσιαστής του βουκολικού ριάλιτι «Η Φάρμα».

leonidas koutsopoulos2006

Με αφορμή αυτή την δημοσίευση, αρκετοί είναι οι παρουσιαστές που έχουν εκφράσει την άποψη τους για αυτή την επιλογή. Ένας από αυτούς είναι και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος εξέφρασε την άποψή του μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής: «Το σοκ το μικρό ή το μεγάλο ήταν αυτή η πληροφορία, ότι τη “Φάρμα” θα την παρουσιάσει ο Κουτσόπουλος. Εμένα δε μου αρέσει καθόλου ως ιδέα, γιατί ξέρω πώς είναι αυτή η φάση τού να παρουσιάσεις ένα ριάλιτι. Αν δω τον άνθρωπο και είναι καλός, έχω πει πολλές φορές ότι θα ζητήσω συγγνώμη. Μπορεί οι άνθρωποι στο Star κάτι να έχουν δει που δεν το έχω δει εγώ. Σαν σκέψη όμως δε μπορώ να τον φανταστώ εκεί ξέροντας τι σημαίνει “Φάρμα” και πώς πρέπει να την παρουσιάσεις για να βγάλεις πράγματα. Εκτός αν ο άνθρωπος είναι ένα υπερταλέντο που δεν το ξέρουμε. Δηλαδή εγώ μπορώ να πάω να κάνω τον κριτή του “MasterChef”; Δεν είναι έτσι. Σαν πρώτη ιδέα δεν μου πάει ένας σεφ να παρουσιάσει ένα ριάλιτι επιβίωσης όπως η “Φάρμα”».

5529 GRIGORIS ARNAOYTOGLOY NANSI ANTONIOY 3172022

Τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, σχολίαζαν στη εκπομπή «Mega Καλημέρα», ενώ παράλληλα τοποθετήθηκαν επί του θέματος και η Ελεονώρα Μελέτη αλλά και οι συνεργάτες της.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε αρχικά: «Παιδιά, δεν ξέρω, δεν σας θυμώνει λίγο αυτό; Ο σεφ μπορεί να γίνει εξαιρετικός παρουσιαστής, δεν αμφιβάλλω. Περιμένω να το δω και μετά να κρίνω. Από την άλλη, με θυμώνει το γεγονός ότι υπάρχουν επαγγελματίες του είδους και μάλιστα πληθώρα, και κάποιοι από αυτούς τους επαγγελματίες παρουσιαστές μπορεί να μην έχουν και δουλειά αυτή τη στιγμή… Και δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό των ανθρώπων που τον βλέπουν ως έναν εν δυνάμει κεντρικό παρουσιαστή».

eleonora meleti kentriki2106

Ο Κώστας Τσουρός από την δική του πλευρά σχολίασε: «Κι εγώ βλέπω στο πρόσωπο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου έναν άνθρωπο επικοινωνιακό ο οποίος μπορεί να χειριστεί τα πράγματα στην τηλεόραση. Δεν θεωρώ ότι δύσκολα κάποιος τον σκέφτεται. Το παράλογο κατ’ εμέ είναι αυτό που λες κι εσύ, ότι από τη στιγμή που υπάρχουν επαγγελματίες παρουσιαστές ή επαγγελματίες άνθρωποι της τηλεόρασης, πώς δίνεις την ευκαιρία σε αυτούς και την δίνεις σε έναν άλλο με άλλη δουλειά;».

«Εμένα εκεί είναι η ένστασή μου. Όταν οι άνθρωποι της τηλεόρασης δεν προστατεύουν οι ίδιοι την τηλεόραση αλλά την έχουν ανοιχτή για τον οποιονδήποτε μπορεί να έχει κάνει λίγο ντόρο σε ένα ριάλιτι, να είναι αρκετά επικοινωνιακός και ταλαντούχος όπως ο κ. Κουτσόπουλος. Μακάρι δηλαδή να αναδειχθεί ένα ταλέντο που τόσο καιρό η τηλεόραση το έχανε, αλλά εγώ δεν κατανοώ γιατί να συμβαίνει αυτό, τη στιγμή που υπάρχει πληθώρα άλλων παρουσιαστών οι οποίοι θα μπορούσαν να υπηρετήσουν αυτό το κόνσεπτ» συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...