Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Νεκρός από overdose ο πρώτος άντρας στη ζωή της πριγκίπισσας Βεατρίκης!

Ο γυναικάς Αμερικανός που λάτρευε τις κραιπάλες και υπήρξε...

Νέα τηλεοπτική σεζόν: Comeback, lifting, στανταράκια και γρίφοι

H επικείμενη επιστροφή της Μαλέσκου με μεσημεριανό στο Open - H αναδόμηση στην εκπομπή της Σκορδά και οι σταθερές Μαγγίρα και Τσολάκη

Προτού πέσει η αυλαία των ψυχαγωγικών εκπομπών και οι παρουσιαστές πουν «καλό καλοκαίρι» γίνεται στη μικρή οθόνη το έλα να δεις… Οι ζυμώσεις, τα τηλέφωνα και τα ραντεβού δίνουν και παίρνουν, ώστε να κλειδώσουν τα νέα προγράμματα από Σεπτέμβριο.

Αλλα κανάλια θα επενδύσουν στα ίδια πρόσωπα, άλλα θα κάνουν ολικό λίφτινγκ στις εκπομπές τους και άλλα θα στοιχηματίσουν στο comeback τηλεαστέρων που απουσίασαν φέτος από την τηλεόραση για προσωπικούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα βήμα πριν από τις τελικές υπογραφές με το Οpen βρίσκεται η Ιωάννα Μαλέσκου. Συγκεκριμένα, η νεόνυμφη και μαμά πλέον παρουσιάστρια βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη, ώστε να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα έπειτα από έναν χρόνο αποχής λόγω γάμου, εγκυμοσύνης, γέννας και λοχείας, με μια μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή.

ioanna maleskou2206
Ιωάννα Μαλέκου

Προφανώς δεν θα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αυτή που θα αναλάβει τελικά τη μεσημεριανή εκπομπή στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Το ρεπορτάζ λέει ότι τελικά δεν επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

mpetty maggira2206
Μπέττυ Μαγγίρα

Πάντως, το θρίλερ της ανανέωσης στο κανάλι των συμβολαίων της Μπέττυς Μαγγίρα και της Ελένης Τσολάκη φαίνεται να τελειώνει. Και οι δυο τους θα παραμείνουν στο κανάλι. Η μεν Μαγγίρα στην καθημερινή ζώνη και στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και η δε Τσολάκη με το «Οpen Weekend» το Σαββατοκύριακο.

eleni tsolaki2206
Ελένη Τσολάκη

Στον Σκάι τώρα, σε ολικό λίφτινγκ της εκπομπής προχωρά τελικά η Φαίη Σκορδά, αφού η εκπομπή της θα μετατεθεί στο δίωρο 12.00-14.00 από την επόμενη σεζόν.

faii skorda2206
Φαίη Σκορδά

Συζητήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, κόσμος πάει κι έρχεται στο κανάλι τις τελευταίες ημέρες, ενώ την ίδια στιγμή οι συνεργάτες της φετινής εκπομπής αρχίζουν άμεσα τις συζητήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι. Μάλιστα, σήμερα είναι και το ραντεβού της Ελενας Χριστοπούλου με τον σταθμό. Από την άλλη μεριά, η Αφροδίτη Γραμμέλη φαίνεται ότι έχει δεχτεί κρούση από τον Γιώργο Λιάγκα για το «Πρωινό» και μπορεί να το σκάσει προς ΑΝΤ1 μεριά.

Ελενα Χριστοπούλου

Για τη νέα παρέα της Φαίης να σημειωθεί ότι αναζητούνται δύο άνδρες και μία γυναίκα. Οι πληροφορίες λένε ότι ραντεβού θα έχει με στέλεχος της εκπομπής και η Νάνσυ Παραδεισανού. Οσον αφορά το περιεχόμενο της νέας εκπομπής το σίγουρο είναι πως θα πρόκειται για καθαρή ψυχαγωγία, ενώ η ιδέα που έπεσε είναι η αμφίδρομη επικοινωνία με το κοινό, με ενότητες που θα φιλοξενούν παιχνίδια αλλά και τηλεφωνικές γραμμές, με τους τηλεθεατές να λένε τα προβλήματά τους.

Μετά τις δεύτερες εκλογές, στις 25 Ιουνίου, θα σκάσουν οι ανακοινώσεις από το Mega για την παραμονή στο κανάλι των Ελεονώρας Μελέτη και Δανάης Μπάρκα. Και οι δύο τηλεπαρουσιάστριες έχουν υπογράψει τα συμβόλαιά τους και το μόνο που απομένει είναι να διευκρινιστούν οι ώρες που θα προβάλλονται οι δύο εκπομπές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μελέτη θα είναι δίωρη, από τις 8.30 μέχρι και τις 10.30, για να παίρνει τη σκυτάλη το «Πάμε Δανάη» αμέσως μετά.

eleonora meleti2206
Ελεονώρα Μελέτη

Μάλιστα, το «Mega Καλημέρα» αναμένεται να έχει και αλλαγές μπροστά από τις κάμερες, καθώς ο Κώστας Τσουρός και η Αννα Ζηρδέλη, όπως όλα δείχνουν, δεν θα συνεχίσουν του χρόνου με τη Μελέτη, ενώ η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Θανάσης Πάτρας συνεχίζουν για ακόμη μία σεζόν.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....