Νέα τηλεοπτική σεζόν: Comeback, lifting, στανταράκια και γρίφοι

H επικείμενη επιστροφή της Μαλέσκου με μεσημεριανό στο Open - H αναδόμηση στην εκπομπή της Σκορδά και οι σταθερές Μαγγίρα και Τσολάκη

Προτού πέσει η αυλαία των ψυχαγωγικών εκπομπών και οι παρουσιαστές πουν «καλό καλοκαίρι» γίνεται στη μικρή οθόνη το έλα να δεις… Οι ζυμώσεις, τα τηλέφωνα και τα ραντεβού δίνουν και παίρνουν, ώστε να κλειδώσουν τα νέα προγράμματα από Σεπτέμβριο.

Αλλα κανάλια θα επενδύσουν στα ίδια πρόσωπα, άλλα θα κάνουν ολικό λίφτινγκ στις εκπομπές τους και άλλα θα στοιχηματίσουν στο comeback τηλεαστέρων που απουσίασαν φέτος από την τηλεόραση για προσωπικούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα βήμα πριν από τις τελικές υπογραφές με το Οpen βρίσκεται η Ιωάννα Μαλέσκου. Συγκεκριμένα, η νεόνυμφη και μαμά πλέον παρουσιάστρια βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη, ώστε να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα έπειτα από έναν χρόνο αποχής λόγω γάμου, εγκυμοσύνης, γέννας και λοχείας, με μια μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή.

Ιωάννα Μαλέκου

Προφανώς δεν θα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αυτή που θα αναλάβει τελικά τη μεσημεριανή εκπομπή στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Το ρεπορτάζ λέει ότι τελικά δεν επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μπέττυ Μαγγίρα

Πάντως, το θρίλερ της ανανέωσης στο κανάλι των συμβολαίων της Μπέττυς Μαγγίρα και της Ελένης Τσολάκη φαίνεται να τελειώνει. Και οι δυο τους θα παραμείνουν στο κανάλι. Η μεν Μαγγίρα στην καθημερινή ζώνη και στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και η δε Τσολάκη με το «Οpen Weekend» το Σαββατοκύριακο.

Ελένη Τσολάκη

Στον Σκάι τώρα, σε ολικό λίφτινγκ της εκπομπής προχωρά τελικά η Φαίη Σκορδά, αφού η εκπομπή της θα μετατεθεί στο δίωρο 12.00-14.00 από την επόμενη σεζόν.

Φαίη Σκορδά

Συζητήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, κόσμος πάει κι έρχεται στο κανάλι τις τελευταίες ημέρες, ενώ την ίδια στιγμή οι συνεργάτες της φετινής εκπομπής αρχίζουν άμεσα τις συζητήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι. Μάλιστα, σήμερα είναι και το ραντεβού της Ελενας Χριστοπούλου με τον σταθμό. Από την άλλη μεριά, η Αφροδίτη Γραμμέλη φαίνεται ότι έχει δεχτεί κρούση από τον Γιώργο Λιάγκα για το «Πρωινό» και μπορεί να το σκάσει προς ΑΝΤ1 μεριά.

Ελενα Χριστοπούλου

Για τη νέα παρέα της Φαίης να σημειωθεί ότι αναζητούνται δύο άνδρες και μία γυναίκα. Οι πληροφορίες λένε ότι ραντεβού θα έχει με στέλεχος της εκπομπής και η Νάνσυ Παραδεισανού. Οσον αφορά το περιεχόμενο της νέας εκπομπής το σίγουρο είναι πως θα πρόκειται για καθαρή ψυχαγωγία, ενώ η ιδέα που έπεσε είναι η αμφίδρομη επικοινωνία με το κοινό, με ενότητες που θα φιλοξενούν παιχνίδια αλλά και τηλεφωνικές γραμμές, με τους τηλεθεατές να λένε τα προβλήματά τους.

Μετά τις δεύτερες εκλογές, στις 25 Ιουνίου, θα σκάσουν οι ανακοινώσεις από το Mega για την παραμονή στο κανάλι των Ελεονώρας Μελέτη και Δανάης Μπάρκα. Και οι δύο τηλεπαρουσιάστριες έχουν υπογράψει τα συμβόλαιά τους και το μόνο που απομένει είναι να διευκρινιστούν οι ώρες που θα προβάλλονται οι δύο εκπομπές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μελέτη θα είναι δίωρη, από τις 8.30 μέχρι και τις 10.30, για να παίρνει τη σκυτάλη το «Πάμε Δανάη» αμέσως μετά.

Ελεονώρα Μελέτη

Μάλιστα, το «Mega Καλημέρα» αναμένεται να έχει και αλλαγές μπροστά από τις κάμερες, καθώς ο Κώστας Τσουρός και η Αννα Ζηρδέλη, όπως όλα δείχνουν, δεν θα συνεχίσουν του χρόνου με τη Μελέτη, ενώ η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Θανάσης Πάτρας συνεχίζουν για ακόμη μία σεζόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.