Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Το Μυστικό της Πεταλούδας»: Πρεμιέρα σήμερα για τη σειρά του OPEN

Θα προβάλλεται κάθε απόγευμα από Δευτέρα έως Κυριακή, στις 16:45

«Το Μυστικό της Πεταλούδας», σε σκηνοθεσία του Σταύρου Ποταμάρη και σενάριο της Άντας Γκουρμπαλή, έρχεται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του OPEN.

Η δραματική σειρά, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου και θα προβάλλεται κάθε απόγευμα από Δευτέρα έως Κυριακή, στις 16:45 .

Στο πρώτο επεισόδιο θα δείτε: Στην Κύπρο, ο Χριστόφορος Ξένος (Γιώργος Νινιός), ιδιοκτήτης μιας μεγάλης, κατασκευαστικής εταιρίας, ανακαλύπτει πως ο Χασάν, ένας Σύρος, που δουλεύει γι’ αυτόν, κάνει παράνομα μεταφορά ναρκωτικών με τα φορτηγά του. Την ίδια στιγμή, η νεαρή γυναίκα του, η Αλεξία (Κατερίνα Μισιχρόνη), προκαλεί άθελα της ένα ατύχημα, που έχει σαν αποτέλεσμα να γνωρίσει τον Μάρκο (Δημήτρης Γκουτζαμάνης), έναν γοητευτικό, νεαρό άντρα.

Photo shared by Marilia Yiallouridou on October 22 2020 tagging @goutzamanis official @elisavet moutafi official and @glykanisos fanpage

Παράλληλα, στην Αράχωβα, στην Ελλάδα, ο Θέμης Κασσιμάτης (Νεοκλής Νεοκλέους) ανακοινώνει στη γυναίκα του, την Εύα (Ελισάβετ Μουτάφη), πως του πρόσφεραν θέση καθηγητή σε πανεπιστήμιο στη Λευκωσία και αν δεχτεί, πρέπει να μείνουν εκεί. Η Εύα έχει φύγει πριν από 25 χρόνια απ΄ την Κύπρο, λόγω ενός τραγικού γεγονότος, που στοίχισε τη ζωή των παιδιών της. Θεωρεί υπεύθυνο γι’ αυτό τον τότε άντρα της τον Κυριάκο, που μετά το γεγονός εξαφανίστηκε και δεν τον ξαναείδε. Και τώρα είναι σε δίλημμα, αν αντέχει να γυρίσει στην Κύπρο ή όχι. Ο Θέμης με την Εύα και την κόρη τους, τη Χριστίνα, φτάνουν στη Λευκωσία. Η Χριστίνα δε θέλει να είναι εκεί και τους το δείχνει με κάθε τρόπο. Η Εύα πάει στο σημείο, που πριν από 25 χρόνια έγινε το τραγικό συμβάν, που κόστισε τη ζωή των παιδιών της και συνειδητοποιεί πως οι πληγές της είναι ακόμα ανοιχτές.

mistiko petaloudas

Ο Χριστόφορος με τον Φίλιππο, τον πιστό του σωματοφύλακα, υποψιάζονται πως κάποιος άλλος απ’ την εταιρία, εκτός απ΄ τον Χασάν, είναι μπλεγμένος στη διακίνηση των ναρκωτικών. Ο Φίλιππος αναλαμβάνει να βρει ποιος είναι.

Παράλληλα, η Ειρήνη, μια νεαρή αστυνομικός, μετά από μια έφοδο σ΄ ένα σπίτι με τον συνάδερφο της, τον Στέφανο, γνωρίζει τυχαία την Αϊσα, μια Σύρια, που της λέει πως ο αδερφός της, ο Χασάν, έχει εξαφανιστεί. Η Αλεξία επικοινωνεί με τον Μάρκο να μάθει πώς είναι μετά το ατύχημα κι αυτός βρίσκει ένα έξυπνο τρόπο να την κάνει να πάει στο σπίτι του.

Το ίδιο βράδυ, η Εύα με το Θέμη πηγαίνουν στη δεξίωση του πανεπιστημίου για τα εγκαίνια της καινούργιας πτέρυγας, που έχτισε η εταιρία του Χριστόφορου. Εκεί περιμένει την Εύα μια αναπάντεχη αποκάλυψη, που θ΄ αλλάξει τα πάντα στην ως τώρα ήσυχη ζωή της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...