Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Alert για την «πέμπτη νόσο»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές σε ολόκληρη τη...

Διαζύγιο-βόμβα του Παπαδάκη με την Αναστασοπούλου!

Στον ΑΝΤ1... μεν, χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη δε! Διαζύγιο-βόμβα...

Καντάδα από τον Κραουνάκη

«Καλημέρα, όμορφη Κεφαλλονιά» τραγουδάει με την ξεχωριστή φωνή του...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

«Dragons’ Den Greece»: Αυτοί είναι οι δύο νέοι κριτές

Στο DRAGONS’ DEN δεν υπάρχει τελικός νικητής. Νικητές είναι όλοι όσοι θα καταφέρουν να κάνουν την ιδέα και το όνειρό τους πραγματικότητα

Μετά την επιτυχία του 1ου κύκλου, που έκλεισε με συνολικές επενδύσεις και συμφωνίες που έφτασαν το 1.117.000€, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας, το «Dragons’ Den Greece» επιστρέφει για 2η σεζόν στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.DRAGONS DEN LOGO

Στον 2ο κύκλο του «DRAGONS’ DEN GREECE, 6 κορυφαίοι και καταξιωμένοι Έλληνες επενδυτές θα αποτελούν την ομάδα των DRAGONS: Ο Χάρης Βαφειάς, ο Λέων Γιοχάη, ο Δημήτριος Μαλλιός, ο Τάσος Οικονόμου, η Λιλή Περγαντά και η Μαρία Χατζηστεφανή, είναι έτοιμοι να στηρίξουν τους Έλληνες επιχειρηματίες, και να τους δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

dragon15140

Τα γυρίσματα του 2ου κύκλου του επιτυχημένου show έχουν ήδη ξεκινήσει και οι Έλληνες DRAGONS είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες για 2η σεζόν στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

dragon15112

Οι DRAGONS είναι έτοιμοι να γνωρίσουν φιλόδοξους επιχειρηματίες όλων των ηλικιών από διαφορετικούς τομείς και με ενδιαφέροντα business plan και να τους δώσουν την ευκαιρία να απογειώσουν την επιχείρησή τους μέσα από μία επικερδή επένδυση και συμφωνία μαζί τους.

dragon201

Οι νέοι κριτές είναι οι:

Δημήτριος Μαλλιός

Γεννημένος στις ΗΠΑ από Έλληνες και Κύπριους γονείς, ο επιχειρηματίας-επενδυτής Δημήτριος Μαλλιός είναι ο ιδρυτής του Ομίλου AEON, της μητρικής εταιρείας της Aeon Family of Funds και της εφαρμογής AeonX Investment Marketplace, καθώς και άλλων θυγατρικών τεχνολογικών επενδύσεων στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα. Τα τελευταία 30 χρόνια, ο Δημήτριος Μάλλιος έχει μια πολύπειρη και επιτυχημένη διεθνή καριέρα ως διαχειριστής κεφαλαίων, εταιρικός σύμβουλος, τραπεζίτης επενδύσεων, στέλεχος επιχειρήσεων και επιχειρηματίας.

DEMETRIOS MALLIOS DRAGONS DENΠολλοί τον χαρακτηρίζουν ως «γεννημένο Startupper» καθώς από το 2012 έχει κάνει επενδύσεις σε μεγάλες εταιρείες όπως Facebook, Space X, Klarna και άλλες, αλλά και startup επενδύσεις σε όλους τους κλάδους σε ΗΠΑ, Ελλάδα, Ισραήλ και άλλες χώρες. Πριν από την ίδρυση της AEON GROUP, ήταν συνεργάτης, Διευθύνων Σύμβουλος, COO και Chief Investment Officer σε πολλές εταιρείες, ενώ συμμετείχε και ως κύριος επενδυτής ή/και αντιπρόσωπος σε επενδύσεις συναλλακτικής αξίας άνω των 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ιδιωτικών και δημόσιων εταιρειών παγκοσμίως. Ο Δημήτριος Μαλλιός μοιράζει τον χρόνο εργασίας του μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ και το όραμά του είναι να βοηθήσει τις ελληνικές startup εταιρείες και τους ιδρυτές τους να πετύχουν και να προωθήσει το ελληνικό Startup Οικοσύστημα στην παγκόσμια σκηνή. Ζει στην Αθήνα και την Κύμη Ευβοίας με την οικογένειά του και είναι περήφανος σύζυγος και πατέρας 4 παιδιών.

Τάσος Οικονόμου

tasos oikonomou

Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ «DRAGONS’ DEN»
To πολυβραβευμένο DRAGONS’ DEN – γνωστό και ως Shark Tank – προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε πάνω από 40 χώρες, εδώ και 20 χρόνια, με επενδύσεις που ξεπερνούν παγκοσμίως τα $600.000.000!

dragons DEN
Οι Έλληνες Dragons είναι 6 κορυφαίοι επενδυτές, που έχουν κατακτήσει την κορυφή και γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και καταξίωση ο καθένας στον τομέα του. Είναι πρόθυμοι να επενδύσουν τα χρήματά τους σε μία επιχειρηματική ιδέα, ένα νέο προϊόν, μια πατέντα, ένα application ή ένα φιλόδοξο project. Επιπλέον, στηρίζουν τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες επενδύοντας όχι μόνο με κεφάλαιο αλλά και με την επιχειρηματική τους εμπειρία.
Οι επιχειρηματίες που θα συναντήσουν τους Dragons καλούνται να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους και εντέλει να τους πείσουν να επενδύσουν σε αυτούς!dragon15168
Πόσα χρήματα μπορούν να επενδύσουν οι Dragons; Οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες ζητούν ένα συγκεκριμένο ποσό και προσφέρουν έναντι αυτού ένα ποσοστό της επιχείρησής τους. Οι Dragons με την εμπειρία τους θα κρίνουν εάν η πρόταση τους ενδιαφέρει και εάν θα προχωρήσουν σε επένδυση.
Στο DRAGONS’ DEN δεν υπάρχει τελικός νικητής. Νικητές είναι όλοι όσοι θα καταφέρουν να κάνουν την ιδέα και το όνειρό τους πραγματικότητα!

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...