Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Η «σκοτεινή» Eurovision της Γιάννας Tερζή

Αποκαλύψεις για τη «σκοτεινή» πλευρά της Eurovision έκανε η...

H Αχτσιόγλου υπέκυψε στο trend πειρασμό και μας έδειξε ένα άλλο...

Mια... άλλη Εφη Αχτσιόγλου από αυτήν που ξέρουν οι...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ....

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Αρνήθηκε η Δανάη Μπάρκα να μιλήσουν οι «Σπαρτιάτες»: «Δεν θα δοθεί λόγος σε τέτοιους ανθρώπους»

«Η Δημοκρατία και το καλό πάντα θα κερδίζει»

Η Δανάη Μπάρκα, μέσω της εκπομπής της, θέλησε να εκφέρει την άποψή της σχετικά με το κόμμα «Σπαρτιάτες» και την είσοδό του στην Βουλή. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο ευχαριστώ του προέδρου, Βασίλη Στίγκα στον Ηλία Κασιδιάρη.

danai mparka26062

«Φυσικά και ήταν αναμενόμενο να σχολιαστεί η άνοδος της ακροδεξιάς. Ήταν αναμενόμενο να σχολιαστεί  η εκλογή ενός κόμματος με βουλευτές ναζιστικού μορφώματος. Το κόμμα των Σπαρτιατών έχει χρυσαυγίτικη ρητορική. Πριν 2-3 χρόνια πανηγυρίζαμε γι αυτή τη μάνα που τη λένε Μάγδα για τη νίκη της και τώρα ξαφνικά να νομιμοποιούμε τους ανθρώπους που έχουν ένστικτα βίας και φονικά ένστικτα. Μιλάμε για εισαγγελικά πορίσματα, δεν τα λέω εγώ. Μιλάμε για κάτι σοκαριστικό, εγκληματική οργάνωση. Είναι σοκαριστικό να λέμε ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο που έχει καταδικαστεί ως εγκληματίας και είναι στη φυλακή. Πώς ένας άνθρωπος φτάνει στο σημείο να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα κόμμα που σου λέει ότι “εμείς θα χτυπάμε, δεν θα θέλουμε τους μετανάστες”. Είναι πολλές οι σκέψεις μετά από αυτό το σοκ. Χθες, μόλις είδα τα αποτελέσματα, ένιωσα ψυχική και ψυχολογική αποστράγγιση, όταν είδα ότι άνθρωποι με τέτοιες τάσεις έφτασαν στο σημείο να έχουν λόγο στη Βουλή. Οι δικοί μου άνθρωποι μού είπαν να μην πω τίποτα. Και λέω… είστε τρελοί; Θα φοβηθώ να πω τη γνώμη μου για τη δημοκρατία που επιλέγω… Μου φαίνεται σοκαριστικό, σιγά μη φοβηθούμε. Θα το καταπολεμήσει ο καθένας από την πλευρά του για να μην υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ανάμεσά μας» είπε η Δανάη Μπάρκα.

Σε συνέχεια των δηλώσεων της γνωστής παρουσιάστριας, μέλος του κόμματος «Σπαρτιάτες» έκανε παρέμβαση στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε πως το τηλεφωνικό κέντρο δέχτηκε κλήση από το μέλος του κόμματος «Σπαρτιάτες» και ήταν αρκετά εκνευρισμένος με όσα είχε πει η παρουσιάστρια πιο πριν.

«Έγινε παρέμβαση από έναν υποψήφιο βουλευτή του κόμματος “Σπαρτιάτες”, ο οποίος πήρε εκνευρισμένος στο τηλεφωνικό κέντρο σε σχέση με αυτά που ειπώθηκαν από μένα για αυτό το κόμμα… Θέλω να του απαντήσω δημόσια και να του πω, γιατί έκανε story λέγοντας ότι φοβάμαι και ότι κότεψα… Ως παρουσιάστρια αυτής της εκπομπής και ως άνθρωπος της κοινωνίας, να του μεταφέρω ότι όχι, δεν κοτέψαμε και δεν θα φοβηθούμε. Κανένας δεν πρέπει να φοβάται. Και να μην υπάρχει στη Βουλή κόμμα που να προάγει το φόβο.

danai mparka2606

Αλλά ακριβώς επειδή πατώντας πάνω στα θεμέλια της Δημοκρατίας δίνουμε λόγο σε όλους τους ανθρώπους, αλλά περνάνε από φίλτρο. Ανθρώπους που προάγουν τη βία, το ρατσιστικό λόγο για μετανάστες, για πρόσφυγες, για τον οποιονδήποτε συνάνθρωπό μας, φυσικά και από τη συγκεκριμένη εκπομπή δεν νομίζω ότι εύκολα θα δοθεί ο λόγος σε τέτοιους ανθρώπους» ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια στην αρχή, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Καλή συνέχεια… Να είναι ψύχραιμοι, να είμαστε όλοι ενωμένοι και να μην φοβόμαστε, έχουμε ο ένας τον άλλον. Η Δημοκρατία και το καλό πάντα θα κερδίζει».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...