Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Η «Lady» και η… εκλεκτή παρέα της

Η «Lady» του ελληνικού πενταγράμμου Άντζελα Δημητρίου συναντιέται επί...

Η Καγιά κάνει το… φέσι μόδα στον Σκάι

Με αέρα από την Τουρκία το νέο ριάλιτι της...

Ο Μουτσινάς Σκάι… μύτη ξανά στην τηλεόραση

Στο... παρά πέντε φλερτάρει με τον Σκάι ο Νίκος...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

«Ανάσταση»!

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και μερικές ημέρες το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το ισχυρό καρδιακό επεισόδιο που είχε στις 28 Μαρτίου, την ώρα που βρισκόταν στις πρόβες για το show του Alpha «J2US», όπου συμμετείχε με επιτυχία φέτος ως coach της ηθοποιού Τραϊάνας Ανανία.

kokotas24044

Ο δημοφιλής τραγουδιστής παραμένει για έναν και πλέον μήνα σε κλίνη της ΜΕΘ του Καρδιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», έχοντας κοντά του τον φύλακα άγγελό του, τη σύζυγό του Κατερίνα Πετράκη, η οποία είχε αναφέρει εξαρχής ότι περίμενε να γίνει το θαύμα.

kokotas29034

Φαίνεται λοιπόν πως τις άγιες μέρες που διανύουμε, λίγο πριν από την Ανάσταση του Χριστού, αυτό το θαύμα που περίμεναν τόσο οι δικοί του άνθρωποι όσο και οι θαυμαστές του και ο υπόλοιπος κόσμος που αγαπάει τον Δημήτρη Κόκοτα έχει αρχίσει να λαμβάνει πια πραγματικές διαστάσεις. Ο 55χρονος καλλιτέχνης έχει αποσωληνωθεί και αναπνέει πλέον δίχως μηχανική υποστήριξη, καθώς του έχει γίνει τραχειοστομία. Οι γιατροί τού κάνουν συνεχώς εξετάσεις, κυρίως εγκεφαλογραφήματα αλλά και αξονικές τομογραφίες, παρακολουθώντας έτσι πολύ στενά την εικόνα του εγκεφάλου του, και τα μηνύματα που παίρνουν από τα αποτελέσματα είναι συγκρατημένα μεν, αισιόδοξα δε.

dimitris kokotas41387

Η εικόνα της καρδιάς του, από την άλλη μεριά, είναι, όπως μας μετέφεραν νοσοκομειακές πηγές, κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, μια και τα στεντ που έχουν τοποθετηθεί στον ασθενή συμβάλλουν στην άριστη λειτουργία της. Φυσικά θα πρέπει ο ίδιος από δω και στο εξής να παίρνει φάρμακα για την καρδιά του εφ’ όρου ζωής, αλλά αυτό είναι το λιγότερο, αν αναλογιστεί κανείς πως πριν από λίγο καιρό κινδύνευσε σοβαρά να χάσει τη ζωή του.

kokotas02054
Ο αγαπητός τραγουδιστής μαζί με τη σύζυγό του σε παλαιότερη έξοδό τους

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» από τις ίδιες πηγές, ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να λαμβάνει και τα φάρμακα της καταστολής, τα οποία μειώνονται σταδιακά και αναμένεται να διακοπούν εντελώς στα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε, λίγο πριν από το Πάσχα δηλαδή. Από τη μέρα που θα συμβεί αυτό και μετά οι γιατροί υπολογίζουν ότι θα χρειαστεί περίπου άλλη μία εβδομάδα μέχρι να συνέλθει εντελώς από την καταστολή. Σε αυτή τη φάση η διαύγεια του τραγουδιστή είναι οριακή, το ίδιο και η επαφή του με το περιβάλλον.

dimitris kokotas41263

Η πληροφόρηση που έχουμε είναι ότι ανοίγει τα μάτια του αλλά μοιάζει σαν να συνέρχεται από κάποιο όνειρο, ενώ δεν έχει μιλήσει, κάτι που οι ειδικοί θεωρούν φυσιολογικό, αφού ακόμη του χορηγούνται φάρμακα καταστολής, έστω και σε μειωμένες δόσεις. Ο ίδιος πάντως έχει αρχίσει να αντιδρά σε βαθιά ερεθίσματα, όπως τα τσιμπήματα και οι γνώριμες φωνές.

Για παράδειγμα, στο επιτρεπόμενο μισάωρο που περνάει καθημερινά μαζί του στη ΜΕΘ η γυναίκα του Κατερίνα Πετράκη ο Δημήτρης Κόκοτας έχει αντιδράσει κάποιες φορές κουνώντας τα χέρια του. Σε κάθε περίπτωση, όπως τονίζεται από τους γιατρούς του με κάθε ευκαιρία, χρειάζεται περισσότερος χρόνος μέχρι να βγουν ασφαλή συμπεράσματα και να γίνει απόλυτα σωστή διάγνωση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Με χιούμορ απάντησε ο Κουτσόπουλος στις φήμες για χωρισμό από τη Μιχαλοπούλου

Ποιος χώρισε; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάντως όχι. Παρά τις...

Πού θα είναι του χρόνου η Τατιάνα Στεφανίδου;

Η ψυχαγωγία «έφαγε» την ενημέρωση στον Alpha. Οριστικό τέλος...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

«Δράκος» στα στενά της Σακελλαροπούλου – Η επίθεση το βράδυ της Παρασκευής σε 19χρονη!

Σοκ, ανατριχίλα και έντονο προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη που...

Ο Λύρας και ο «άσχημος» Αυγουστίδης

Την παράσταση «Ο άσχημος» με τον Ορφέα Αυγουστίδη και...

«TV Queen»: Κοκλώνης με «φέσι» και «χαρέμι στούρνων»

Δεν περιμέναμε και πολλά 24ωρα για να μας επιβεβαιώσει...

Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, full in love με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Νίκα

Το «επιχειρείν» και η πολιτική… ερωτεύτηκαν στο L.A.! Η...