Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Εμφύλιος πόλεμος για την «αρπαγή» του Ανδρέα Μικρούτσικου

Πώς ο Νίκος Κοκλώνης έχει κάνει κρόσσια τα νεύρα της κολλήτης του Κατερίνας Καινούργιου

«Του αγοριού απέναντι πείτε του πως τον θέλω…» Σ’ αναμμένα κάρβουνα κάθεται το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς και μόνο με την ιδέα ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπορεί να πάει διευθυντής στη Μουσική Ακαδημία του «Fame Story», στο Star, τη νέα τηλεοπτική σεζόν και να πει «αντίο» στην εκπομπή της, βγάζει καπνούς από τα αυτιά!

Ανδρέας Μικρούτσικος

Και να ήταν μόνο αυτό; Δεν φτάνει που τον θέλουν για τη βραδινή ζώνη, αφού το «Fame Story» θα παίζει έξι με εφτά φορές την εβδομάδα, η Καινούργιου έχει άλλον έναν «πονοκέφαλο», που ακούει στο όνομα «Το πιο Μεγάλο Παζάρι» (στον Alpha), αφού και για εκεί «παίζει» το όνομά του.

Ποιος, όμως, της έχει κάνει τα νεύρα κρόσσια; Ο… κολλητός της Νίκος Κοκλώνης, που με την Barking Well Media έχει και την παραγωγή της εκπομπής «Super Κατερίνα»! Εκεί, λοιπόν, που όλα ήταν μέλι γάλα για τους δυο κολλητούς (ποιος ξεχνά τις διακοπές τους στη Μύκονο αλλά και το ελικόπτερο που είχε σηκώσει εκείνος για χάρη της, προκειμένου να πάνε για καφέ στο νησί των ανέμων, ώστε να την ανεβάσει ψυχολογικά;), έσκασαν οι εντάσεις με αφορμή τον Μικρούτσικο και όχι μόνο!

Κατερίνα Καινούργιου

Το «μπάσιμο» του Κοκλώνη στο Open αλλά και οι παραγωγές του σε άλλα κανάλια έχουν κάνει την Κατερίνα να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, αξιώνοντας από τον Κοκλώνη να προσέξει και τη δική της εκπομπή! Η ίδια, άλλωστε, ξέρει πως για να μην πέσουν οι δείκτες της τηλεθέασης τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η παρουσία του «βασιλιά της ίντριγκας» στο πλάι της, Ανδρέα Μικρούτσικου, είναι επιβεβλημένη!

«Τι πας να μου κάνεις;»

Και εδώ είναι που ξεκινά ο άτυπος πόλεμος! Σου λέει η Καινούργιου: «Κάτσε, ρε Νίκο, δεν φτάνει που θα μπουστάρεις την Μπέττυ Μαγγίρα, που θα την έχω απέναντί μου, πας να μου πάρεις από το πάνελ μου το δυνατό μου χαρτί για να τον βάλεις διευθυντή στη Μουσική Ακαδημία του “Fame Story”, που θα είναι δικής σου παραγωγής;»

Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», η παρουσιάστρια ασκεί πιέσεις στον καρδιακό της φίλο Νίκο για να μην την «αδειάσει» και να μην της κλέψει μέσα από τα χέρια τον Μικρούτσικο!

Νίκος Κοκλώνης

Το θέμα, όμως, είναι πως η σιωπή του τελευταίου την ανησυχεί ακόμη περισσότερο, μια και στις 7 Ιουλίου τελειώνει η εκπομπή της και άκρη με το μέλλον του πανελίστα της δεν έχει βγάλει, ώστε να αρχίσει ήσυχη τις διακοπές της. Δεν περνάει από το μυαλό της ότι ο Κοκλώνης θα της κάνει τέτοιο χουνέρι. Γιατί μετά όχι διακοπές δεν θα κάνουν μαζί, αλλά προβλέπουμε ότι οι φωνές της θα κάνουν το αφεντικό της Barking να τραβάει τα μαλλιά του…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».