Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου, 2026

«Το μυστικό της πεταλούδας»: Η Αλεξία το σκάει με τον Μάρκο

Η Αλεξία καταφέρνει να το σκάσει απ’ το σπίτι, όπου την είχε κλειδώσει ο Χριστόφορος στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Το μυστικό της πεταλούδας».

Η Ειρήνη, που είναι απ’ έξω, τη βλέπει να τρέχει, αλλά, δεν την προλαβαίνει. Παράλληλα, η Ηλέκτρα λέει στον Αρίστο ότι η Βαγγελιώ Λοϊζου γύρισε στην Κύπρο και η Σοφία δεν πρέπει να το μάθει. Η Σοφία, όμως, υποψιάζεται πως η Ηλέκτρα της κρύβει κάτι.

Εντωμεταξύ, ο Χριστόφορος απειλεί τον Σάββα να του πει που είναι ο Μάρκος. Ο Σάββας του λέει ψέματα πως ο Μάρκος έφυγε μόνος του.

Η Αλεξία με τον Μάρκο είναι στο δρόμο. Η Αλεξία τηλεφωνεί στη Μάρω και της λέει πως δε θα γυρίσει το βράδυ. Η Μάρω καταλαβαίνει πως έφυγε με τον Μάρκο. Ο Άρης με τη Χριστίνα πηγαίνουν για φαγητό στο σπίτι της Εύας και το Θέμη. Η Εύα αρχίζει να του κάνει ερωτήσεις και η Χριστίνα εκνευρίζεται. Την ίδια ώρα, η Αλεξία μιλάει με τον γιο της στο τηλέφωνο και κλαίει. Ο Μάρκος της λέει να πάρει το αμάξι και να γυρίσει πίσω.

Διαβάστε επίσης: «Το μυστικό της πεταλούδας»: Αυτοί οι ηθοποιοί της σειράς είναι ζευγάρι στη ζωή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτοκτόνησε γνωστός ηθοποιός – Έπασχε από διπολική διαταραχή

Αυτοκτόνησε γνωστός ηθοποιός – Έπασχε από διπολική διαταραχή

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον Μπισμπίκη junior και το μήνυμα όλο νόημα

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη πέρασε την Καθαρά Δευτέρα με τον γιο της καθώς ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν για φαγητό με τη Δέσποινα Βανδή και φίλους.

Νέα ζωή για το ησυχαστήριο της Αλίκης

Στο ήσυχο και μαγευτικό τοπίο του Θεολόγου Φθιώτιδας, εκεί...

Η κόρη του Λιβιεράτου με γόνο εφοπλιστών

Η καλλονή κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου, Νεφέλη, στην αγκαλιά...

Νίκος Καρβέλας – Έλενα Φερεντίνου: Δείτε τους να διασκεδάζουν αγκαλιά

Ο Νίκος Καρβέλας έκανε βραδινή έξοδο με την σύντροφό...

Η μικρούλα της φωτογραφίας που πόζαρε στην αγκαλιά του πατέρα της είναι Ελληνίδα πρωταγωνίστρια

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία της παιδικής της ηλικίας στην αγκαλιά του πατέρα της.

Μάρα Μεϊμαρίδη: Ζει απομονωμένη σε μικρό χωριό – «Δεν έρχεται κανείς»

Η Μάρα Μεϊμαρίδη μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και...

Χαρά Τσιώλη: Η αποκάλυψη για τον κατά 15 χρόνια νεότερο σύντροφό της

Η Χαρά Τσιώλη, που έγινε γνωστή μέσα από τα...