Survivor: Η πείνα αλλάζει τις ισορροπίες πριν το έπαθλο επικοινωνίας

Μάχη για ένα μήνυμα από το σπίτι

Παρότι οι Επαρχιώτες δείχνουν διασπασμένοι, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Θα μπορέσουν οι Αθηναίοι να κατακτήσουν τη δεύτερη ασυλία στο νέο επεισόδιο του Survivor, απόψε, Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου, στις 22.10, στον ΣΚΑΪ;

Οι ισορροπίες αλλάζουν συνεχώς, οι συμμαχίες δοκιμάζονται και οι δυσκολίες μοιάζουν μεγαλύτερες από ποτέ. Αθηναίοι και Επαρχιώτες έχουν κοινό στόχο τις 250.000 ευρώ και όλοι ψάχνουν τη σωστή στρατηγική για να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Η πείνα, όμως, επηρεάζει τα πάντα.

Μαζί με τη δεύτερη ασυλία έρχεται και ένα πολύ δυνατό έπαθλο, αυτό της επικοινωνίας. Οι παίκτες μπαίνουν στον στίβο αποφασισμένοι και παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις. Ακόμα και όσοι γνωρίζουν πως δεν δικαιούνται το έπαθλο, δίνουν τη μάχη τους για τη νίκη της ομάδας.

Κάθε κερδισμένος πόντος φέρνει χαμόγελα, κάθε ήττα δάκρυα. Η σκέψη ότι μπορεί να ακούσουν νέα από τους δικούς τους, τους λυγίζει όλους.

Και όταν η χαμένη ομάδα φτάσει στο Συμβούλιο, θα πρέπει να ψηφίσει για την επόμενη υποψηφιότητα. Το όνομα που θα βγάλει η κάλπη, δεν το περιμένει κανείς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!