Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Μαρία Κατσανδρή: Η ηθοποιός «εισβάλλει» στον 11ο κύκλο της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»

Τα νέα επεισόδια έρχονται για να μας κάνουν να γελάσουμε με την καρδιά μας

Να τη η Βουλίτσα! Από την Κοκκίδου, στην Κατσανδρή! Η Ελένη Κοκκίδου αποχώρησε από την αγαπημένη κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».


Ποια θα είναι, λοιπόν, η… αντικαταστάτριά της; Ο Μηνάς, ως γνωστόν, έχασε την αγαπημένη του Βουλίτσα και η ηθοποιός που θα πάρει τη θέση της στην 11η σεζόν της σειράς θα είναι η Μαρία Κατσανδρή.

Η ίδια μπήκε στη σειρά ύστερα από πολλά δοκιμαστικά. Να σημειώσουμε πως τη Μαρία Κατσανδρή την απολαμβάνουμε φέτος στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και, όπως φαίνεται, η ίδια αποφάσισε να περάσει σε έναν κωμικό ρόλο. Ο Μηνάς γνωρίζει τη γυναίκα αυτή σε γραφείο κηδειών!

Διαβάστε επίσης: Ο Μηνάς αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Βουλίτσα στη «Μουρμούρα» και το twitter «δάκρυσε»

Η ζωή του αλλάζει ριζικά, από τα πρώτα δευτερόλεπτα της γνωριμίας τους, καθώς εκείνη θα τον κυνηγά παντού.

Το γραφείο της είχε αναλάβει την κηδεία της Βούλας. Φυσικά, ο κυρ Μηνάς δεν της πέρασε απαρατήρητος… Τα νέα επεισόδια έρχονται για να μας κάνουν να γελάσουμε με την καρδιά μας.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα