Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Άννα Μάσχα για «Προξενιό Ιουλίας»: «Η Χάδω είναι η κακιά της παρέας»

Η Χάδω είναι η «κακιά της παρέας» γεγονός που αποτελεί πρόκληση για την Άννα και τον τρόπο που θα προσεγγίσει το συγκεκριμένο χαρακτήρα

Στα τέλη της δεκαετίας του 1950 μάς ταξιδεύει «Το προξενιό της Ιουλίας», η νέα σειρά εποχής του Alpha.

Στον θεσσαλικό κάμπο, εξέχουσα θέση κατέχει η οικογένεια του μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιού. Στο σπίτι των Προβιών συναντάμε τη Χάδω, τη μεγάλη αδελφή του Γιωργίκη, την οποία ενσαρκώνει η Άννα Μάσχα.

«Η Χάδω είναι μια γυναίκα σκληρή με όλους και κυρίως με τον αδελφό της. Μοιάζει να μην έχει τρυφερότητα και αγάπη για κανέναν. Την απασχολεί μόνο η ομαλή λειτουργία του σπιτικού των Προβιών που είναι το βασίλειό της, ο χώρος που κάνει κουμάντο», λέει η Άννα Μάσχα για το ρόλο της.

Η Χάδω είναι η «κακιά της παρέας» γεγονός που αποτελεί πρόκληση για την Άννα και τον τρόπο που θα προσεγγίσει το συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Όπως λέει «θα προσπαθήσω να αφήσω να φανεί το συναισθηματικό της βάθος, τα κίνητρά της, τα δίκια της, η εσωτερική της πάλη, καθώς κανένας κακός δεν είναι μόνο κακός».

Οι δεκαετίες του ’50 και του ’60 μπορεί να φαντάζουν μακρινές ωστόσο το περιβάλλον με τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα είναι γνώριμα σε όλους. «Τη γνωρίζω κάπως αυτή την περίοδο γιατί στην ουσία ανατράφηκα από δυο γονείς που έζησαν την εφηβεία και τη νεότητά τους σε αυτή τη δεκαετία. Υπήρχαν ακόμη άγραφοι θεσμοί όπως η προίκα, να παντρευτεί πρώτα η αδελφή και μετά ο αδελφός και βεβαίως -κυρίως στην επαρχία- το προξενιό, ο γάμος από συμφέρον», σημειώνει η Άννα Μάσχα.

Η σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» είναι εμπνευσμένη από το ομότιτλο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη (εκδόσεις Ψυχογιός). Το σενάριο υπογράφει ο Νίκος Απειρανθίτης και την σκηνοθεσία ο Νίκος Κρητικός, σε παραγωγή Διονύση Παναγιωτάκη – Primavisione.

Τους χαρακτήρες ενσαρκώνει ένα σπουδαίο καστ πρωταγωνιστών: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Βασίλης Κουκαλάνι, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λίλλυ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού. Και για πρώτη φορά σε ελληνική σειρά, ο Έλληνας πρωταγωνιστής του Φατίχ Ακίν, Αδάμ Μπουσδούκος.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα