Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου, 2025

Το «φαινόμενο» Μελίνα Κόντη στη μικρή οθόνη

Μπορεί η Μελίνα Κόντη να είναι στην πραγματικότητα μια...

«Kitchen Lab»: Συνταγές για την Τσικνοπέμπτη

Σήμερα και αύριο με «Kitchen Lab» και τα πιο...

Κρίση στη σχέση των Βλάχου και Εξηνταβελώνη!

Χωριστά ξυπνούν τον τελευταίο καιρό η Νατάσα Εξηνταβελώνη και...

Η «Espresso» εξασφάλισε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς «Άγιος Έρωτας»

H «Εspresso» βρέθηκε στα γυρίσματα του «Αγιου Ερωτα» στο...

Αιμίλιος Χειλάκης για «Πανθέους»: «Υποδύομαι τον Ανδρέα Πανθέο, ένα ορκισμένο γεροντοπαλίκαρο»

«Θα την ερωτευθώ παράφορα τη Μάρμω και στη ζωή μου θα έρθουν τα πάνω- κάτω»

Ο Ανδρέας Πανθέος, τον οποίο υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι».

Ο γιατρός που πηγαίνει κόντρα στην οικογένειά του και παντρεύεται μια γυναίκα πολύ νεότερή του, τη Μάρμω.  Ένας από τους γιους του πατριάρχη της οικογένειας, του Βλάση Πανθέου. Διακεκριμένος γιατρός και διευθυντής κλινικής. Σοβαρός, έξυπνος, μορφωμένος και ορκισμένος εργένης μέχρι να γνωρίσει τη Μάρμω. Τότε θα αλλάξουν όλα!

Ο ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του στη σειρά: «Ο κόσμος βλέπει σ’ εμένα έναν γοητευτικό, ακέραιο χαρακτήρα. Έναν bon viveur, με πολλές κατακτήσεις στο παρελθόν. Θα έλεγα πως είμαι ένα ορκισμένο γεροντοπαλίκαρο, μέχρι που, αναπάντεχα, θα γνωρίσω τη Μάρμω. Θα την ερωτευθώ παράφορα και στη ζωή μου θα έρθουν τα πάνω- κάτω.

Θα συγκρουστώ με τον πατέρα μου και όλη την οικογένειά μου, αλλά παρά τις αντιρρήσεις τους, θα την παντρευτώ. Όταν καταλάβω ότι εκείνη με απατά με τον αγαπημένο μου ανιψιό, τον Κίτσο, θα υπομείνω σιωπηλά και με αξιοπρέπεια την ταπείνωση και το προσωπικό μου μαρτύριο. Είμαι αφοσιωμένος ολόψυχα στη Μάρμω, και θα βρίσκω πάντα την ψυχική δύναμη να παραμένω γενναιόδωρος και αξιοπρεπής ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της σχέσης μας».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παίκτρια του Survivor τρύπωσε στον γάμο πασίγνωστου αθλητικού ζευγαριού! Όλο το παρασκήνιο

Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που εύχεσαι να μη...

Το απίθανο κόλπο απατεώνων στη Λαμία

Εναν νέο τρόπο εξαπάτησης έχουν βρει επιτήδειοι για να...

Δικηγόρος βάζει μπλόκο στο νέο επίθετο της πρώην βασιλικής οικογένειας

Ενώπιον των ελληνικών δικαστηρίων δεν αποκλείεται να βρεθούν οι...