Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

Μυστήριο με τη δολοφονία 33χρονης ράπερ στο Μεξικό

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες του θανάτου 33χρονης ράπερ στο...

Εξώδικη δήλωση της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου για πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso»

Με εξώδικη δήλωση που απέστειλαν στην εφημερίδα «Espresso» και...

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα μεγάλα «όπλα» στη μάχη του τηλεκοντρόλ που θα φτιάξουν το κέφι των τηλεθεατών και θα τους γεμίσουν σασπένς, χορό και χρήμα

Ριάλιτι, διαγωνισμοί μόδας και στρατηγική!

Προγράμματα για όλα τα γούστα φαίνεται ότι θα έχει φέτος ο τηλεοπτικός μπαξές, καθώς ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός, με την πλειονότητα των καναλιών να ποντάρει στην ψυχαγωγία φουλάροντας το πρόγραμμα με τηλεπαιχνίδια και shows!

Alpha: «Just the 2 of us»

Ο Νίκος Κοκλώνης μπορεί το πρώτο μισό της νέας σεζόν να ασχοληθεί με την παρουσίαση του «Fame Story» στο Star, όμως σιγά μην αφήσει το show του, το οποίο θα επιστρέψει στον Alpha στο δεύτερο μισό της σεζόν, με τη γνωστή κριτική επιτροπή: Βανδή, Φασουλής, Σταυροπούλου και Γαρμπή.

nikos koklonis1906

«Το πιο μεγάλο παζάρι»

Μπορεί να μην το παρουσιάζει ο Ανδρέας Μικρούτισκος, αλλά πάντα θα είναι το πιο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του τηλεοπτικού κοινού. Αναμνήσεις από το παρελθόν και νοσταλγία φέρνει το «Παζάρι», το οποίο επιστρέφει έπειτα από πολλά χρόνια ανανεωμένο για να μοιράσει μεγάλα και ξεχωριστά δώρα με πολλές κουρτίνες και πολλά Ζονγκ. Ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός είναι εκείνος που θα αναλάβει να βοηθήσει τους παίκτες να κερδίσουν, έχοντας στο πλευρό του τον κωμικό ηθοποιό Λευτέρη Μητσόπουλο!

«Secret Song»

Η Ναταλία Γερμανού θα είναι φέτος σε διπλό ταμπλό στον Alpha. Ο σταθμός θα συμπεριλάβει φέτος στο πρόγραμμά του ακόμα ένα μουσικό σόου, εντελώς διαφορετικό από αυτά που έχουμε δει. Το «Secret Song», ένα πρότζεκτ το οποίο παρουσιάζει με απόλυτη επιτυχία εδώ και χρόνια ο Νίκος Αλιάγας στη Γαλλία, αναλαμβάνει πλέον να μας το συστήσει στην εγχώρια τηλεόραση η κατάλληλη παρουσιάστρια.

ANT1: «Rouκ Ζouk»

Εδώ μιλάμε για ένα τηλεπαιχνίδι συνώνυμο της επιτυχίας. Για έβδομη χρονιά η Ζέτα Μακρυπούλια αναλαμβάνει τη διασκέδαση και τη χαλάρωση του τηλεοπτικού κοινού τις καθημερινές τα μεσημέρια. Το ιστορικό παιχνίδι επιστρέφει στις οθόνες μας ανανεωμένο, με ξεχωριστές κατηγορίες αλλά και μοναδικό στόχο να χαρίσει γέλιο.

makrypoulia3008

«5Χ5»

Ο Τόνι Σφήνος θα γίνει… Θάνος Κιούσης και θα πάρει τη θέση του Σεφερλή. Και όλα αυτά χωρίς παντελόνι καμπάνα και περούκα στο μαλλί. Ο Μάρκος Σεφερλής, ως γνωστόν, αποχώρησε, αλλά το «5Χ5» παραμένει στον ANT1, με τον Σφήνο να επανέρχεται στη μικρή οθόνη αλλά χωρίς τη γνωστή του μεταμφίεση.

kiousis30083

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»

Και φυσικά λατρεύτηκε από το τηλεοπτικό κοινό και φυσικά και παραμένει. Το πρότζεκτ στο οποίο έχει αδυναμία ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραμένει στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και φέτος. Ο ίδιος θα συνεχίσει να το παρουσιάζει και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις με όπλο τις γνώσεις και την τύχη.

arnaoutoglou30083

«Dragons’ Den»

Είσαι επιχειρηματίας και ψάχνεις επενδυτές; Πες την καλή σου ιδέα στον ΑΝΤ1 και οι κριτές του «Dragons’ Den» θα επενδύσουν πάνω σου. Για δεύτερη σεζόν θα συνεχίσει το πολύ καλό πρότζεκτ που έφερε ο Σάκης Τανιμανίδης στο κανάλι του Αμαρουσίου, που φαίνεται ότι άρεσε στο τηλεοπτικό κοινό, γι’ αυτό και πήρε το πράσινο φως ακόμα μία χρονιά.

dragons den30083

Mega: «The Chase»

Αυτό το… Κυνηγητό έχει γίνει μανία γιατί θέλει εγκυκλοπαιδικές γνώσεις. «Μάχες» γνώσεων ακόμα μια χρονιά θα παρακολουθήσουμε τα απογεύματα στο Mega. Η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχεται τους παίκτες, που έρχονται αντιμέτωποι με τους chasers, οι οποίοι φέτος μάλιστα θα είναι πέντε και όχι τέσσερις! Στόχος τους να ξεπεράσουν το εμπόδιο των chasers και να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ.

Star: «Fame Story»

Η μουσική ακαδημία επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Star και απευθύνεται σε ανθρώπους με ταλέντο, όνειρα και επιμονή, με τον Κοκλώνη στην παρουσίαση να υπόσχεται δόξα στους διαγωνιζόμενους σπουδαστές…Τα ονόματα που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την κριτική επιτροπή αλλά και για τις θέσεις των καθηγητών είναι μεγάλα και τρανταχτά, όπως αυτά των Βίσση, Ρέμου, Βανδή, Φουρέιρα, Δήμου, Μικρούτσικου, Αργυρού, Καλομοίρας, Καραφώτη κ.ά.

«Τροχός της τύχης»

Eδώ μιλάμε για το παιχνίδι-θρύλο και η επιτυχία οφείλεται στον οικοδεσπότη του ξεκάθαρα. «Οποιος γυρίζει κερδίζει», σύμφωνα με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, ο οποίος στο δικό του γύρισμα έπιασε το τζακ ποτ και θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να ψυχαγωγεί το τηλεοπτικό κοινό του Star. Η εκπομπή του είναι απολύτως επιτυχημένη και ως εκ τούτου συνεχίζει ακάθεκτος.

«First Dates»

Να χαρούμε εμείς ραντεβού και φλερτ! Δεύτερη ευκαιρία πήρε η ιδιαίτερη εκπομπή του Star με επικεφαλής την ανατρεπτική και εκκεντρική Ζενεβιέβ Μαζαρί! Το «First Dates» άρχισε αρκετά αργά την περασμένη σεζόν, όμως φάνηκε να κάνει γκελ στους τηλεθεατές, ενώ αρκετές φορές ήταν και πρώτο trend στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους ιδιαίτερους χαρακτήρες που προσπαθούσε να ζευγαρώσει! Οσα λέγονται σε αυτά τα ραντεβού σε κάνουν να χαλαρώνεις, να γελάς και να περνάς καλά.

zeneviev3008

«Cash or trash»

Αντίκες, χρήμα και διάθεση να έχετε για αγορές. Η δημοπρασία της καρδιάς μας επανέρχεται στο Star και τη νέα χρονιά! Η μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη με την πλούσια εμπειρία της και την αγάπη της στις αντίκες καλεί τον κόσμο να φέρει το παλιό του αντικείμενο και να κερδίσει χρήματα, βάζοντάς το σε δημοπρασία. Και δεν μιλάμε μόνο για χαλιά, αλλά για βάζα, πίνακες, έπιπλα, τα πάντα όλα.

moiraraki30083

Σκάι: «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»

Ναυαρχίδα της μεσημεριανής ψυχαγωγίας για το κανάλι θα είναι φέτος ο Μάρκος Σεφερλής στο remake του γνωστού παιχνιδιού, αλλά με τα «υλικά» και το ύφος του ηθοποιού. Το μαγειρικό πάρτι του Σκάι θα είναι καθημερινό και ο Μάρκος με «εργαλεία» το χιούμορ και τις αξεπέραστες ατάκες του βοηθά στις προετοιμασίες των συνταγών, δίνει συμβουλές και καθοδηγεί τα ζευγάρια που θα συμμετέχουν. Ο βραβευμένος σεφ και πάντα ιδιαίτερος ως tv περσόνα Εκτορας Μποτρίνι επιστρέφει στον ρόλο του κριτή.

«Ο μονομάχος»

Σε αυτό το παιχνίδι βασίζεται το κανάλι για να κάνει τη διαφορά, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, που έφυγε από τον Alpha!

ΕΡΤ: «Switch»

Η δικηγορίνα του «Σασμού», οικοδέσποινα σε τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ; Και όμως, ναι. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στον «Σασμό», σε κάθε επεισόδιο θα υποδέχεται πέντε παίκτες. Αυτοί, ανάλογα με το αν θα απαντήσουν σωστά ή λάθος, θα μετακινούνται είτε προς τον αριθμό 1 είτε προς τον αριθμό 5. Νικητής θα είναι εκείνος που θα καταφέρει να μείνει στη θέση 1 μέχρι το τέλος.

«Πες τη λέξη»

Ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος για δεύτερη σεζόν θα συνεχίσει να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

{{-PCOUNT-}}42{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...