Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πάμε πλατεία Φίνου;

Ηταν τέλη Αυγούστου του 2022, όταν με αποκλειστικό της...

«Βροχή» τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστές νταήδες συζύγους ή πρώην συντρόφους

Ολοένα πληθαίνουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με θύματα ανυπεράσπιστες...

Ακήρυχτος πόλεμος εις το όνομα του πατρός από τον Καλλιάνο για όσους...

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η «βεντέτα» που έχει ανοίξει...

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Οι TV stars που ρίχνονται στη μάχη του τηλεκοντρόλ από τη Δευτέρα

Κάθε κατεργάρης στον... τηλεοπτικό πάγκο του!

Το κουδούνι θα χτυπήσει όχι μόνο στα σχολεία, αλλά και στην τηλεόραση! Φόρτσα για πρεμιέρες τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου! Μια από τις πιο σημαντικές μέρες της σεζόν είναι η Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου για τα ιδιωτικά κανάλια, καθώς τότε θα κάνουν πρεμιέρα οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές τους.

Αυτές ορίζουν πολλά, άλλωστε, και στην τηλεθέαση και στη διαφήμιση και στα εμπορικά έξοδα. Ηδη η κρατική τηλεόραση άνοιξε τον χορό της νέας σεζόν αρχίζοντας την ψυχαγωγία μία εβδομάδα νωρίτερα και έτσι από τις 11/9 θα εστιάσει στη μυθοπλασία, καθώς δύο ολόφρεσκες σειρές θα ζητήσουν ψήφο εμπιστοσύνης. Υπάρχουν όμως και άλλες παραγωγές, όπως τα αγαπημένα σ’ όλους μας τηλεπαιχνίδια, που θα αρχίσουν μία εβδομάδα μετά, δηλαδή τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, στα περισσότερα κανάλια.

Επίσης αναμένεται από τους τηλεοπτικούς συντάκτες -τουλάχιστον- πότε θα ανακοινωθούν και οι πρεμιέρες των ψυχαγωγικών εκπομπών του Open. Πρακτικά το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη από το φθινόπωρο θα έχει πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα και με καινούργια πρόσωπα. Ποιες εκπομπές λοιπόν κάνουν πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου; Η «Espresso» έχει τον πλήρες και αναλυτικό οδηγό σας.

Alpha

«Happy Day»

Στις 7.45, με την αυγή, θα μας πει την πρώτη «καλημέρα» της σεζόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που κρατά σταθερή την ομάδα της στο πάνελ: Δημήτρης Παπανώτας, Κώστας Φραγκολιάς, Τίνα Μεσσαροπούλου, Ολγα Λαφαζάνη στις επάλξεις. Γιατί ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Το πολιτικό και κοινωνικό σχόλιο το έχει πάντα ο Δήμος Βερύκιος.

stamatina tsimtsili08093
Τσιμτσιλή

«Super Κατερίνα»

Τη σκυτάλη στις 10 ακριβώς θα πάρει ακόμη μία χρονιά η όμορφη Κατερίνα Καινούργιου, που έρχεται πλήρως ανανεωμένη και με νέες προσθήκες στην ομάδα της. Μπροστά από τις κάμερες προστέθηκε ο Χάρης Λεμπιδάκης, στη θέση του Στέφανου Κωνσταντινίδη. Δίπλα της οι Ανδρέας Μικρούτσικος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Χρύσλα Γεωργακοπούλου και Γιάννης Πουλόπουλος.

katerina kainourgiou08093
Καινούργιου

«T-live»

Λίγο πριν από τις 3 θα αρχίσει η Τατιάνα Στεφανίδου, που έκλεισε νωρίτερα τη σεζόν, αλλά θα την ανοίξει πρώτη μαζί με όλο το πρόγραμμα των ζωντανών εκπομπών του Alpha. Η Τατιάνα θα δίνει τον παλμό του κοινωνικού ρεπορτάζ με αποκλειστικές ειδήσεις.

ΑΝΤ1

«Καλημέρα, Ελλάδα»

Στις 5.45 το πρωί της Δευτέρας επανέρχεται ο Γιώργος Παπαδάκης με παρτενέρ για δεύτερη σεζόν τη Μαρία Αναστασοπούλου στην ειδησεογραφία. Ο «κύριος τηλεθέαση» θα μας λέει τη δική του «καλημέρα», όπως κάνει πάντα τόσα χρόνια, και θα αναλύει την ενημέρωση και τα τεκταινόμενα.

«Το Πρωινό»

Ο Γιώργος Λιάγκας μπαίνει στον τηλεοπτικό χορό της 11ης Σεπτεμβρίου στις 09.50 με νέα μέλη στην ομάδα, όπως τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου, την Ελένη Βουλγαράκη και τον Βαγγέλη Περρή. Δίπλα του η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, η Φωτεινή Πετρόγιαννη και ο Τάσος Τεργιάκης.

giorgos liagkas08093
Λιάγκας

Κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Με αιχμή τη δημοσιογραφική έρευνα, την ψύχραιμη παρουσίαση των γεγονότων και την ουσιαστική καταγραφή όλων των απόψεων, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα είναι και τη νέα τηλεοπτική σεζόν η σταθερή «φωνή» της ενημέρωσης.

Από τις 11 Σεπτεμβρίου ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και καθημερινά στις 18.45 θα βρίσκεται εκεί όπου γεννιέται η είδηση. Με το κύρος και την εμπειρία του θα δίνει την πραγματική εικόνα της επικαιρότητας και θα αποκαλύπτει όλες τις πτυχές της ειδησεογραφίας, εντός και εκτός συνόρων, έχοντας μαζί του το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του ΑΝΤ1. Μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις και έγκριτες αναλύσεις, θα φέρνει στο προσκήνιο την ουσία των γεγονότων, την αλήθεια των πρωταγωνιστών, τον αντίκτυπο των πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα παρεμβαίνουν με τα ρεπορτάζ και τα σχόλιά τους η Κάτια Μακρή, ο Αντώνης Δελλατόλας, ο Κωνσταντίνος Φίλης, ο Τάσος Τέλλογλου και η Ελένη Βαρβιτσιώτη. Το καθημερινό μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, στις 13.00, θα παρουσιάζει η Μαρία Σαράφογλου και το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου, στις 18.45, η Ρίτσα Μπιζόγλη.

MEGA

«Mega καλημέρα»

Η Μελέτη είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει τηλεοπτικά και έτσι επανέρχεται δριμύτερη. Πλήρως ανανεωμένη, σε νέο πλατό και με τρεις νέους συνεργάτες μπροστά από τις κάμερες θα πει «καλημέρα» σε νέα ώρα, στις 7.40. Μαζί της φέτος, εκτός από τον Θάναση Πάτρα και τη Φλορίντα Πετρουτσέλι, θα έχει και την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Νανά Παλαιτσάκη και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

eleonora meleti21063
Μελέτη

«Πάμε Δανάη!»

Αλλη μία εκπομπή που δεν υπέστη δραστικές αλλαγές μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά έρχεται σε νέα ώρα είναι αυτή της Δανάης Μπάρκα. Η παρουσιάστρια κάνει πρεμιέρα στις 10 το πρωί πλέον και θα μας λέει τα κους κους, τα καλλιτεχνικά νέα και τις lifestyle ειδήσεις με άλλο τρόπο.

Star

«Breakfast@Star»

Ανανεωμένοι και ευδιάθετοι μπαίνουν στον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης στις 8.45 το πρωί το αγαπητό ζευγάρι στη ζωή και στην TV, o Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου. Νέα προσθήκη στην εκπομπή τους ο Κωνσταντίνος Ντάφλος. Πολύ τηλεοπτικό και καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, αλλά και συνεντεύξεις.

Παύλου – Χατζίδου

«Αλήθειες με τη Ζήνα»

Χωρίς τον Πέτρο Κουσουλό, αλλά με την ίδια δυναμική -όπως κάθε χρόνο- επιστρέφει η Ζήνα Κουτσελίνη με τις «Αλήθειες» της, στις 11.45 το πρωί στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. και μια μάχιμη σεζόν με ρεπορτάζ αρχίζει.

ΣΚΑΪ

«Fay’s time»

Τελικά, και η Φαίη Σκορδά θα μπει στο παιχνίδι της 11ης Σεπτεμβρίου, αλλά όχι στο καθιερωμένο της ραντεβού στις δέκα. Την ωραία Φαίη θα τη δούμε σε νέα ώρα, με νέα ομάδα. Η παρουσιάστρια πλέον θα χαιρετά το κοινό στις 11.50, λίγο πριν από το μεσημέρι, και θα δυναμιτίζει τον ανταγωνισμό.

faii skorda08093
Σκορδά

«My Style Rocks»

Το παιχνίδι μόδας επιστρέφει για έκτη σεζόν στον Σκάι τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στις 15.00, με νέο στιλ και μοναδικές παρουσίες! Η Κατερίνα Καραβάτου στο τιμόνι της παρουσίασης υποδέχεται δέκα δυναμικές γυναίκες, που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μόδα, αλλά και τρεις κριτές έτοιμους για όλα.

katerina karavatou08093
Καραβάτου

Η «κολόνα» του «My Style Rocks» Στέλιος Κουδουνάρης και ο αφοπλιστικά ειλικρινής Δημήτρης Σκουλός κάθονται ξανά στη θέση της κριτικής επιτροπής και υποδέχονται τη μοναδική Σοφία Χατζηπαντελή, μοντέλο με διεθνή καριέρα, statement εμφάνιση αλλά και άποψη που αντιτίθεται στα στερεότυπα της μόδας. Οι δέκα διαγωνιζόμενες θα επιμελούνται την εμφάνισή τους, παρουσιάζοντας καθημερινά ένα outfit που βασίζεται σε δικό τους concept. Το προσωπικό στιλ, η δημιουργικότητα και η ευρηματικότητα είναι εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν μία fashionista να ξεχωρίσει. Κάθε κύκλος εμφανίσεων θα ολοκληρώνεται με το γνωστό μας πια gala, από το οποίο θα προκύπτει η νικήτρια της εβδομάδας (με έπαθλο 2.500 ευρώ), ενώ η fashionista με τη χαμηλότερη βαθμολογία θα αποχωρεί. Νέες δοκιμασίες και ιδιαίτερα tasks θα αποτελούν μία επιπλέον πρόκληση, ανεβάζοντας το επίπεδο δυσκολίας!

«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»

Να τελικά που έρχεται με φόρα στις 17.30 το παιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» με τον Σεφερλή και τον Μποτρίνι. Το νέο διασκεδαστικό παιχνίδι θα προβάλλεται από τον Σκάι, έχοντας καθημερινές μαγειρικές αναμετρήσεις μεταξύ των πιο ευφάνταστων ζευγαριών. Ο Μάρκος Σεφερλής, στον ρόλο του οικοδεσπότη, βοηθά στις προετοιμασίες των συνταγών, δίνει συμβουλές και καθοδηγεί τα ζευγάρια, πάντα με «εργαλεία» το χιούμορ και τις αξεπέραστες ατάκες του. Ο Εκτορας Μποτρίνι, στον ρόλο του κριτή, δοκιμάζει και αποφασίζει ποιο είναι το καλύτερο πιάτο και, συνεπώς, ποια ομάδα συνεχίζει να παίζει. Χίλια ευρώ κάθε μέρα περιμένουν το νικητήριο ζευγάρι σε ένα μαγειρικό show γεμάτο γέλιο και νοστιμιά.

«Ο μονομάχος»

Στς 18.45 αρχίζει «Μονομάχος»! Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων υπόσχεται δυναμικές, γνωστικές μονομαχίες. Με διάθεση για δυνατές αναμετρήσεις ο μοναδικός Χρήστος Φερεντίνος προκαλεί τους υποψήφιους μονομάχους να αντιμετωπίσουν 100 αντιπάλους και να διεκδικήσουν έως 100.000 ευρώ! Ποιος θα καταφέρει να βγει αλώβητος από τη δοκιμασία; Μήπως κάποιος από τους αντιπάλους του θα ανατρέψει την πορεία του προς το μεγάλο χρηματικό έπαθλο; Το τηλεπαιχνίδι υπόσχεται καθημερινές αναμετρήσεις μέχρι τελικής πτώσης!

ΕΡΤ

Αλλά και η ΕΡΤ, η οποία έχει «βουτήξει» για τα καλά φέτος στη μυθοπλασία, θα κάνει «ποδαρικό» στην ποιοτική τηλεόραση με δύο ωραίες σειρές τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

«Τρίτος όροφος»

Η 15λεπτη νέα σειρά θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.30, με πρωταγωνιστές τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τη Λυδία Φωτοπούλου, που θα υποδύονται ένα ζευγάρι συνταξιούχων χαρίζοντας άφθονες στιγμές γέλιου. Η σειρά θα μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, την ίδια ώρα.

Το ζόρικο και εκρηκτικό ζευγάρι της σειράς, ο Γιάννης και η Υβόννη, που πλαισιώνεται από αγαπημένους ηθοποιούς και συντελεστές, υπόσχεται να μας χαρίσει αμέτρητες στιγμές συγκίνησης και αισιοδοξίας, γέλια και χαμόγελα. Ο Γιάννης είναι πιο εκρηκτικός και επιπόλαιος. Η Υβόννη είναι πιο εγκρατής και ώριμη. Πολλές φορές όμως αυτά εναλλάσσονται, ανάλογα με την ιστορία και τη διάθεση του καθενός.

«Κάνε ότι κοιμάσαι»

Στις 11 Σεπτεμβρίου, στις 21.45, κάνει πρεμιέρα η σειρά με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, με τις εξελίξεις να είναι συνταρακτικές. Η ψυχολογική σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι», σε σκηνοθεσία Αλέκου Κυράνη και Μάριου Βαλάση και σε σενάριο του Γιάννη Σκαραγκά, πέρσι ενθουσίασε το κοινό. Φέτος θα επιχειρήσει ακριβώς το ίδιο. Το σίριαλ αποθεώθηκε στα social media, ενώ «ταξίδεψε» στο εξωτερικό, στον διεθνή διαγωνισμό Seoul International Drama Awards 2023.

spiros papadopoulos1204
Παπαδόπουλος

Αυτήν τη σεζόν θα δούμε τον Νικόλα Καλλίρη (Σπύρος Παπαδόπουλος) να έρχεται αντιμέτωπος με νέες συμμορίες. Μαζί του, εκτός από τους γνώριμους χαρακτήρες του πρώτου κύκλου, τους οποίους υποδύονται καταξιωμένοι ηθοποιοί, θα δούμε και μια πλειάδα νέων εξαιρετικών ηθοποιών.

Η γνωριμία του Καλλίρη με μια άλλη καθηγήτρια, την Πέρσα (Τζένη Θεωνά), ξυπνάει μέσα του συναισθήματα. Η αρχική σύγκρουση δύο πολύ διαφορετικών, αλλά βαθιά τραυματισμένων ανθρώπων θα εξελιχθεί σε μια δυνατή ερωτική σχέση. Η Πέρσα, άλλωστε, θα είναι από τους ελάχιστους συμμάχους που θα έχει ο Νικόλας όταν βρεθεί αντιμέτωπος με τις… συνωμοσίες αυτού κόσμου. Ποιος ανοιχτός λογαριασμός με το παρελθόν θα φέρει τον Νικόλα και την κόρη του αντιμέτωπους με τη μεγαλύτερη απειλή;

{{-PCOUNT-}}51{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...