Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

«Έρωτας φυγάς»: Αυτοί είναι οι νέοι χαρακτήρες της σειράς

Πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου

Η σειρά «Έρωτας φυγάς» επιστρέφει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου με νέα επεισόδια. Νέοι ήρωες κάνουν είσοδο στη σειρά και ταράζουν τα λιμνάζοντα νερά.

erotas figas179

Οι νέοι χαρακτήρες της σειράς είναι οι εξής:

ΥΡΑΝΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥ

Η Ουρανία Πετροπούλου, ή αλλιώς Πέτρα, είναι μια γοητευτική γυναίκα που έχει γνωρίσει τη δόξα, τον έρωτα, αλλά και τον πόλεμο και τον ξεριζωμό. Διάσημη τραγουδίστρια στο παρελθόν, έζησε μια ταραγμένη και περιπετειώδη ζωή, αλλά κάποια στιγμή έφτασε στη δύση της καριέρας της.

erotas figas192Επιστρέφει μετά από χρόνια στη Μεσσηνία, έναν τόπο που ήταν πάντα αφιλόξενος γι’ αυτήν, αλλά με τον οποίο τη δένουν πολλά. Κυρίως ένας μεγάλος έρωτας που δεν μπόρεσε ποτέ να βγει από τις σκιές, αλλά ούτε και από μέσα της.

erotas figas187

Η άφιξή της κρύβει ένα επτασφράγιστο μυστικό και είναι σωτήρια για κάποιους, αλλά και καταστρεπτική για κάποιους άλλους. Όταν όλοι μάθουν ποια πραγματικά είναι, το κουβάρι της αλήθειας για τους Δεμερτζήδες θα αρχίσει να ξετυλίγεται χωρίς σταματημό. Η Ουρανία έρχεται στο Κιάρι, για να ανοίξει πληγές από το παρελθόν ή μήπως για να τις κλείσει;

erotas figas174

ΦΑΝΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Φάνης είναι ένας γοητευτικός μυστηριώδης νέος, ο οποίος έρχεται αθόρυβα στην περιοχή, χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς. Τους παρακολουθεί όλους και καιροφυλακτεί μέχρι που τον ανακαλύπτουν. Κανείς δεν έχει φανταστεί ποιος πραγματικά είναι.

erotas figas197

Με το χιούμορ, τη γοητεία, αλλά και την εξυπνάδα του, κερδίζει τους πάντες και γίνεται σύμμαχος του Στέφανου και του Μάρκου, οι οποίοι πλέον αντιμετωπίζουν μαζί όποιον εχθρό επιχειρεί να τους βλάψει. Εσωτερικό και εξωτερικό. Γίνεται, σχεδόν, μέλος της οικογένειάς τους και εγκαθίσταται για τα καλά στην περιοχή, θέλοντας να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Αυτό που κανείς δεν ξέρει είναι ότι ο Φάνης έχει έρθει με έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Να κλείσει έναν παλιό λογαριασμό. Και θα το κάνει με οποιοδήποτε κόστος.

erotas figas186 1

ΜΕΛΕΤΗΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΒΙΛΑΣ

Ο Μελέτης είναι ο νέος χωροφύλακας στην περιοχή. Βέβαια, αν τον δει κανείς με πολιτικά, μόνο με χωροφύλακα δεν μοιάζει. Είναι ένα νέο γλυκό παιδί που η αθωότητα που εκπέμπει έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με τη στολή που φοράει. Βοηθάει τη Νάντια σε όλες τις υποθέσεις που προκύπτουν και παρά το γεγονός ότι δεν του φαίνεται, κρύβει ένα αστυνομικό δαιμόνιο που βγαίνει στην επιφάνεια, όποτε χρειάζεται. Όχι όμως πάντα… Γιατί, όταν έχει μπροστά του την Αρετή, μια νέα, όμορφη και δυναμική νοσοκόμα μοιάζει να ξεχνάει όλα όσα ξέρει.

erotas figas190

ΑΡΕΤΗ – ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΣΑΡΑΝΤΗ

Η Αρετή είναι μια νέα δυναμική γυναίκα που έρχεται να εργαστεί ως νοσοκόμα στο νοσοκομείο της περιοχής. Παρά την ευγενή φύση της δουλειάς της, μπορεί να γίνει αρκετά σκληρή, ειδικά με αυτούς που πιστεύει ότι τους αξίζει. Και σπάνια πέφτει έξω. Έξυπνη και καπάτσα γρήγορα καταλαβαίνει τους ανθρώπους, αλλά και τις καταστάσεις.

erotas figas191

Έτσι δεν αργεί να διαπιστώσει ότι οι μεγάλες έχθρες που μαστίζουν την περιοχή, αλλά και οι μεγάλες αγάπες θα της αφήσουν λίγο προσωπικό χρόνο. Κι αυτό είναι κάτι που αποζητά, γιατί η Αρετή έχει έρθει, για να ξεφύγει από μια κακή σχέση και αποφασισμένη να μην ερωτευτεί ποτέ ξανά. Όμως, ο έρωτας έχει άλλα σχέδια γι’ αυτήν.

erotas figas185

ΑΡΤΕΜΙΣ  –  ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Άρτεμις, μια νεαρή γιατρός, έρχεται για να επανδρώσει το προσωπικό του νοσοκομείου, καλύπτοντας μια θέση που έχει μείνει κενή, σε μια φαινομενικά ήσυχη περίοδο παύσης πυρών στην περιοχή, κρύβοντας όμως και αυτή ένα μεγάλο μυστικό. Η άφιξή της δεν αργεί να φέρει νέες αναταραχές.

erotas figas196Ερωτεύεται τον λάθος άνθρωπο, οδηγείται στα άκρα και τα διαλύει όλα στο πέρασμά της. Κι αυτό γιατί η ίδια είναι διαλυμένη από ένα μεγάλο ψέμα που έχει καθορίσει τη ζωή της. Οι απαντήσεις που ψάχνει θα έρθουν, όμως τότε ίσως είναι πολύ αργά.

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...