Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Γιώργος Αμούτζας: «Η Βασιλική νιώθει ότι η αγάπη της για τον Μαθιό είναι πιο δυνατή από τις τύψεις»

«Η αρχική σκέψη ήταν ότι η Βασιλική θα πέθαινε»

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιώργος Αμούτζας φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τα νέα επεισόδια της σειράς «Σασμός».

«Βρισκόμαστε στο πρώτο σοκ και όλες οι πληροφορίες είναι φρέσκες. Όλα γίνονται με μια υπερβολή. Δυο χρόνια ψάχνουμε τις απαντήσεις, αναζητούμε την αλήθεια και ξαφνικά βρισκόμαστε αντιμέτωπη με αυτή όλοι μας, ταυτόχρονα. Δεν νομίζω ότι είναι λογικές οι ήρεμες αντιδράσεις», ανέφερε ο Γιώργος Αμούτζας.

Με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου συμπλήρωσε: «Η Βασιλική, τη στιγμή που έχει γίνει ο πυροβολισμός, ξέρει ότι ο γιος της έχει πυροβολήσει τον πατέρα του, αλλά εκείνος δεν το ξέρεις, ούτε ο Μαθιός το ξέρει. Σε μια απεγνωσμένη μάλλον επιθυμία της και προσπάθειά της να συνειδητοποιήσουν την αλήθεια και να έρθουν πιο κοντά, θεωρεί ότι αυτή είναι η κρίσιμη στιγμή να βγει η αλήθεια, που έτσι κι αλλιώς δεν άντεχε να κρύβει.

Διαβάστε επίσης: Ευγενία Σαμαρά: «Νομίζω ότι από τις τρεις σεζόν του Σασμού η φετινή θα είναι η πιο δυνατή»

Ο γάμος κινδύνευσε στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Τώρα φαίνεται ότι και μέσα από αυτά τα κρίσιμα γεγονόντα, η Βασιλική νιώθει ότι η αγάπη της για τον Μαθιό είναι πιο δυνατή από την τύψη και την προδοσία και την κατάκριση που έχει προς το κρίμα του».

Η οικογένεια θα καλύψει αυτό που έκανε ο Νικηφόρος; «Οι οικογένειες πάντα προσπαθούν να προστατεύσουν τα μέλη τους. Σίγουρα ο κάθε ρόλος θα υπερασπιστεί τη δική του ιστορία. Υπάρχει απόλυτη συνοχή και δεν έχουμε οδηγηθεί εδώ τυχαία. Ήταν δύσκολες σκηνές, όμορφες σκηνές, τις ευχαριστηθήκαμε.

Για να φτάσουμε εδώ, έχει φοβερό ενδιαφέρον η προεργασία που έχει γίνει για να μπορέσουν οι σκηνές να έχουν νόημα. Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής του Νικηφόρου το γνωρίζει ο κολλητός του και του το έκρυβε. Και οι δύο έχουν τα δίκια τους, ο ένας νιώθει προδομένος και ο άλλος προσπαθούσε να τον προστατεύσει. Δεν πέρναγε εύκολα ο Μανώλης. Ο Νικηφόρος βρίσκεται σε απόγνωση».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.

Τουρίστρια «έλουσε» την Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έλεος! Δεν νιώθει κιόλας. Με ξεπερνάει όλο αυτό»

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Φαντάρος ο γιος των Μενεγάκη – Λάτσιου: Η selfie του πρώην ζευγαριού με τον Άγγελο Λάτσιο

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος παρουσιάστηκε στο ναυτικό για τη στρατιωτική του θητεία.

Επέτειο γάμου 25 χρόνων γιορτάζει γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό και επιχειρηματία το 2000 σε έναν γάμο υπερπαραγωγή που άφησε εποχή

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.



Μποζουκια Αθηνα