Ένταση on air στο «Super Κατερίνα»: «Έχεις γίνει η μεγαλύτερη κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης»

«Είσαι καλά, Σπύρο μου; Τι είναι αυτά που λες;»

Πανικός επικράτησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σπύρος Μαρτίκας μέσω ζωντανής σύνδεσης ξέσπασε κατά όσων υποστήριξαν πως η ληστεία στο φαρμακείο του ήταν σκηνοθετημένη.

Όλοι ήταν με το μέρος του και συμφωνούσαν μέχρι που βγήκε στο παράθυρο η συνεργάτιδα της εκπομπής Έλενα Πολυκάρπου και εκείνος τη «στόλισε» για τα καλά. «Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Πολυκάρπου, που για ακόμα μία φορά θέλει να με εκθέσει και το έκανε θέμα ενώ ξέρει την αλήθεια.

Και επιβεβαιώνω την αλήθεια με τη δεύτερη ληστεία που έστειλα στο βίντεο. Η κυρία Πολυκάρπου έχει εμμονή να θέλει να με εκθέτει», είπε με τη δημοσιογράφο να απαντάει: «Εγώ κάνω τη δουλειά μου».

https://vimeo.com/884772974?share=copy

«Κάνεις τη δουλειά σου για να με εκθέτεις! Έχει έρθει αντιμέτωπη και η αδελφή μου μαζί σου! Έχεις γίνει η νούμερο ένα κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης!», της είπε έξαλλος.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε παρέμβαση για να ηρεμήσει τα πνεύματα. «Είσαι καλά, Σπύρο μου; Τι είναι αυτά που λες; Σε στηρίζω τόση ώρα αλλά δεν δέχομαι τέτοιες προσβολές για μία συνεργάτιδά μου όπως η Έλενα που είναι κυρία με Κ κεφαλαίο, τεράστια ρεπόρτερ».

«Εγώ πληρώνομαι πολλά χρόνια για να κάνω την κατίνα και το κάνω με αξιοπρέπεια! Δεν πήγα στο Survivor για να κάνω ό,τι έκανες εσύ! Ξαναβάλτε το βίντεο να δείτε τι είπα, εγώ είπα ντροπή σε όσους βγαίνουν και λένε κάτι τέτοιο!», είπε η Έλενα Πολυκάρπου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.