Μαρία Κατσανδρή για «Μουρμούρα»: «Με τον Μηνά είμαστε ακόμα στο φλερτ»

«Η Βούλα θα τον πείσει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του»

Η Μαρία Κατσανδρή, η αξιολάτρευτη Ζουζού από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ήταν καλεσμένη Παρασκευή στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά και τις εξελίξεις.

Αυτό που την έκανε να πει το ναι σ’ αυτό τον ρόλο ήταν «πολλά πράγματα. Με το που βγήκε η Μουρμούρα, πριν από 11 χρόνια, εγώ την έβλεπα γιατί ήταν πολλοί φίλοι μου. Εγώ βλέπω τα σίριαλ όταν παίζουν άνθρωποι που αγαπώ πολύ, όχι μόνο, αλλά τότε θα δω οπωσδήποτε. Έπαιζε η αγαπημένη μου, η φίλη μου, η Ελένη Κοκκίδου και είχα πει τι ωραία να ήμουν κι εγώ εκεί… Όταν μου έγινε πέρυσι η πρόταση, μετά μάλιστα από τη Βρεττώ αυτόν τον πολύ βαρύ ρόλο, αναγάλλιασε η καρδιά μου, χάρηκα πάρα πολύ. Οι άνθρωποι εκεί είναι οικογένεια και ελπίζω να μπω κι εγώ. Έντεκα χρόνια μαζί δεν είναι λίγο».

Σε ερώτηση για το ποιος ρόλος της αρέσει πιο πολύ, η Μαρία Κατσανδρή είπε: «Δεν μπορώ να πω μ’ αρέσει αυτό ή το άλλο. Οποιαδήποτε συνθήκη, όχι ρόλος, με βοηθά στο να γίνω καλύτερη ηθοποιός, καλύτερος άνθρωπος».

Θα καταφέρει τελικά η Ζουζού να πάρει τη θέση της Βούλας; «Είμαστε ακόμα στο φλερτ, στην προσπάθεια της Ζουζούς να του αποδείξει, να του δείξει το ενδιαφέρον της… Αν δεν έχεις μια ευγένεια και μια διακριτικότητα χάνεις το παιχνίδι… Η Βούλα θα τον πείσει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του».

Τέλος, είπε ότι της λείπουν οι κωμικές σειρές από την τηλεόραση, ότι η κωμωδία είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση γιατί πρέπει να κάνεις τον κόσμο να γελάσει μέσα από την καρδιά του και ότι δεν έχει μετανιώσει για δουλειές που είπε «όχι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...