Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Ενθουσιασμένη η Ελένη Μενεγάκη με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του πλατό της

«Ακόμη και αν δεν έχετε χώρο να στολίσετε ένα δεντράκι, πάρτε φώτα, βάλτε τη κάπου γιατί καμιά φορά από μικρά πραγματάκια η διάθεσή μας μπορεί να πάει αλλού»

Η Ελένη Μενεγάκη καλησπέρισε τους τηλεθεατές της στο στολισμένο πλατό για τις γιορτές και η χαρά της ήταν μεγάλη.

«Χρόνια πολλά, καλή εβδομάδα! Χαίρομαι που επιτέλους μπαίνουμε και στα δικά μας σπίτια, στολισμένοι. Νιώθω τόσο όμορφα που είμαστε εδώ και είπα να κάτσω στον καναπέ να το δω όπως το βλέπετε και εσείς από τα σπίτια σας.

Είναι αυτό που και για τη δική μας αλλά και τη δική σας διάθεση, αυτό το όνειρο των Χριστουγέννων είναι αυτό που θέλουμε να μεταδώσουμε σε εσάς.

Ακόμη και τα τελευταία σπίτια που δεν έχουν προλάβει να στολίσουν, ανάμεσα σε αυτά και το δικό μας, ήρθε η ώρα να στολίσουμε. Βάλτε χρώμα στη ζωή μας.
Ακόμη και αν δεν έχετε χώρο να στολίσετε ένα δεντράκι, πάρτε φώτα, βάλτε τη κάπου γιατί καμιά φορά από μικρά πραγματάκια η διάθεσή μας μπορεί να πάει αλλού».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Τουρίστρια «έλουσε» την Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έλεος! Δεν νιώθει κιόλας. Με ξεπερνάει όλο αυτό»

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.



Μποζουκια Αθηνα