Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Οpen τις πόρτες για «Fame Story» και «Big Brother»

Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσουν εκεί από το φθινόπωρο

Στο Open εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσουν εκεί από το φθινόπωρο του 2024 τόσο το talent show «Fame Story», που τις γιορτές ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Star, όσο και το «Big Brother», σε μια σπέσιαλ εκδοχή με διάσημους παίκτες.

Στην περίπτωση του «Fame Story», τα δικαιώματα ανήκουν στην Barking Well Media και θα συνεχίσουν να είναι εκεί, ενώ για τον «Μεγάλο Αδελφό» γίνονται διαπραγματεύσεις με την «μαμά» εταιρία παραγωγής του εξωτερικού, με πολύ θετικές προοπτικές για συμφωνία.

Το βασικό πλεονέκτημα της Barking Well Media σε αυτό το πεδίο είναι πως υπάρχουν ήδη οι εγκαταστάσεις που μπορούν να στεγάσουν τους παίκτες αλλά και όλους τους συντελεστές που θα «τρέξουν» τις παραγωγές του «Fame Story» και του «Big Brother».

Αυτή την περίοδο στο Οpen «τρέχει» το στήσιμο της πρωινής, της μεσημεριανής και της απογευματινής ζώνης του καναλιού, και ύστερα έχει σειρά η ενίσχυση της βραδινής ζώνης υψηλής τηλεθέασης (prime time) με καινούργια προγράμματα. Εκεί, όπως ακούγεται, εξετάζονται και οι λύσεις των ριάλιτι.

Με δεδομένο πως και το Star, πέρα από το Mega, τον ΑΝΤ1 και τον Alpha, μπαίνει πλέον στον τομέα της μυθοπλασίας, ενδεχομένως να υπάρχει χώρος για κάποια ριάλιτι στο Open, αρκεί να στηθούν με τρόπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, και κυρίως με αισθητική.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα