Το «Survivor» επιστρέφει – Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα

Το «Survivor» επιστρέφει στον ΣΚΑΪ για 7η χρονιά, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Ο Γιώργος Λιανός κηρύσσει την έναρξη του φετινού Survivor στον Άγιο Δομίνικο, εκεί όπου 24 παίκτες θα ζήσουν για τους επόμενους μήνες την απόλυτη εμπειρία επιβίωσης. Εκεί, όπου φέτος Διάσημοι και Μαχητές θα έρθουν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρους κανόνες αλλά και ανανεωμένους στίβους μάχης.

Δυναμικές προσωπικότητες που θα μας συστηθούν για πρώτη φορά, θα συνυπάρξουν με παλιούς γνώριμους που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Survivor.

Το Survivor φέτος αλλάζει και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό, ακόμα πιο γοητευτικό. Οι ανανεωμένοι στίβοι μάχης φτάνουν το αγωνιστικό ενδιαφέρον στο peak προσφέροντας

δυνατές συγκινήσεις ενώ οι νέοι κανόνες δοκιμάζουν τα όρια Διάσημων και Μαχητών, με αποκορύφωμα αυτόν της διαδικασίας αποχώρησης.

Η ψηφοφορία του κοινού αποτελεί παρελθόν και όλες οι αποχωρήσεις θα κρίνονται στους στίβους μάχης! Το λες και έκρηξη αδρεναλίνης!


Φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς!

Είστε έτοιμοι να ζήσετε την περιπέτεια;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.