«Η Μάγισσα»: Τέσσερις πρωταγωνιστές της σειράς θα χάσουν τη ζωή τους στα επόμενα επεισόδια

Ο Χάρος βγαίνει παγανιά!

Μύρισεθάνατος στη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, τέσσερις ήρωες της δημοφιλούς σειράς εποχής πρόκειται να χάσουν τη ζωή τους στα επόμενα επεισόδια.

Η Κερασίνα

Συγκεκριμένα, ο Μισέλ, η Κερασίνα, ο πατέρας του Βρώτσου και η Πολυξένη θα βρουν τραγικό τέλος στην ιστορία που υπογράφουν η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης. Δύο από αυτούς τους χαρακτήρες θα δολοφονηθούν, ένας θα εκτελεστεί κι ένας θα υποκύψει στην αρρώστια του, έχοντας προηγουμένως αποκαλύψει μια δολοφονική απόπειρα από το μακρινό παρελθόν. Ο Θράσος, γιος του Σπήλιου και της Γερακίνας, θα μάθει τα μαντάτα για το παράνομο ειδύλλιο της γυναίκας του με τον Μισέλ και θα στείλει τον Γάλλο αρχαιολόγο στον… άλλο κόσμο. Στη συνέχεια θα εξαφανίσει το πτώμα του, αφήνοντας τη Σκεύω να πιστεύει πως την εγκατέλειψε.

Ο Μισέλ

Ο δεύτερος θάνατος που θα δούμε στη «Μάγισσα» είναι αυτός της Κερασίνας. Η ίδια γνωρίζει την παράνομη σχέση του άντρα της Τζανή με τη Μεταξία και δεν έχει σκοπό να μείνει άπραγη. Ομως, ούτε η Μεταξία έχει σκοπό να χάσει τον Τζανή, ούτε ο Τζανής τη Μεταξία. Στο… κάδρο της υπόθεσης θα μπει και η Δαμιανή, αφού ο Τζανής είναι ο λατρεμένος γιος της και έχει φτάσει πολλάκις στα άκρα, για να καλύψει τα νώτα του. Στη συνέχεια, θα δούμε να πεθαίνει και ο πατέρας του Κοσμά, Ιωάννης Βρώτσος, ο οποίος είναι βαριά άρρωστος. Λίγο προτού ξεψυχήσει, μάλιστα, θα αποκαλύψει το… κρίμα που τον βάραινε επί χρόνια, ότι δηλαδή ο ίδιος υπό την καθοδήγηση του Μιχαήλ προσπάθησε να κάψει ζωντανό τον Τζανέτο Λάσκαρη.

Δαμιανή και Πολυξένη

Τέλος, σοκαριστικός θα είναι ο θάνατος της Πολυξένης μόλις αποκαλυφθεί πως αυτή ήταν που έπνιξε το μωρό στο ποτάμι. Οι Λασκαραίοι δίνουν εντολή για τον απαγχονισμό της και, λίγο προτού οδηγηθεί στην κρεμάλα, η Δαμιανή πηγαίνει στο κελί της για να της ζητήσει συγγνώμη, με την Πολυξένη να της εξομολογείται πως την ακολούθησε στα εγκλήματά της επειδή είναι ερωτευμένη μαζί της.

Η Μάγισσα με τον Βρώτσο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.