Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Αντώνης Κανάκης έχασε τη δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΙ

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος!

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος! Ο Αντώνης Κανάκης έχασε την αγωγή που είχε κάνει εις βάρος του Σκάι!

kanakis

Κόλαφος ήταν το πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατά του Αντώνη Κανάκη και της Tony Productions, καθώς με την υπ’ αριθ. 137/2024 απόφασή του απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς των εναγόντων ως ουσία αβάσιμους.

kanakis antonis 3

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκρινε ότι νομίμως ο Σκάι κατήγγειλε τη σύμβασή τους, αφού ο ο δημοφιλή παρουσιαστή και η εταιρία Tony Productions αρνήθηκαν να παράξουν και να μεταδώσουν τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «ΒΙΝΥΛΙΟ», όπως είχε συμφωνηθεί, παραβιάζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τις συμβατικές τους υποχρεώσεις.

kanakis

Επιπλέον, το δικαστήριο άφησε ανοιχτό τον δρόμο για το κανάλι να διεκδικήσει πίσω χρήματα που ξεπερνούν το ποσό των 250.000 ευρώ, τα οποία καταβλήθηκαν στους ενάγοντες, για εκπομπές που ουδέποτε παρέδωσαν. Ακόμα το δικαστήριο επιδίκασε εις βάρος των εναγόντων δικαστικά έξοδα ποσού 15.298 ευρώ.

Η αντιδικία μεταξύ των δύο πλευρών ξέσπασε το 2020, όταν ο Αντώνης Κανάκης κατηγορούσε τον Σκάι για μη τήρηση των συμβατικών τους υποχρεώσεων, κάνοντας σειρά από σχετικές ανακοινώσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και δημοσιεύσεις εναντίον του σταθμού, ενώ, από την πλευρά του, ο Σκάι ανέφερε ότι είχε τηρήσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις του.

kanakis

Ο Αντώνης Κανάκης και η εταιρία του Tony Productions προσέφυγαν στα δικαστήρια και με αγωγή τους ζητούσαν να αναγνωριστεί η ακυρότητα της καταγγελίας της σύμβασής τους, στην οποία προέβη ο Σκάι τον Ιανουάριο του 2020. Παράλληλα, ζητούσαν να τους καταβληθεί ως αποζημίωση ποσό 2.232.927 ευρώ στην εταιρία και 250.000 ευρώ στον κ. Κανάκη προσωπικά.

antonis kanakis84185416

Να θυμίσουμε ότι τον Ιανουάριο του 2020 η ομάδα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», με μια ανακοίνωσή της στη σελίδα τους στο facebook, ανακοίνωνε τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Σκάι.

0598 ANTONIS KANAKIS 04092012
Ακολούθησε έντονο παρασκήνιο, στο οποίο η πλευρά του Σκάι ανέφερε πως μάθαινε έκπληκτη για την απόφαση της εκπομπής του Αντώνη Κανάκη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ότι το κανάλι τήρησε στο ακέραιο της υποχρεώσεις του.
Δημοσιεύματα και τηλεοπτικές εκπομπές μετέφεραν, επίσης, παρασκήνιο, σύμφωνα με το οποίο ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» προέβαλαν αντιρρήσεις σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό και τις εκπομπές που θα προηγούνταν της δικής τους στον Σκάι.

kanakis radio arvila
Ο Σκάι, από τη μεριά του, ανέφερε κατά τη διάρκεια της διαμάχης τους ότι «τηρήσαμε στο ακέραιο όλες μας τις υποχρεώσεις, εκείνοι όχι», ενώ οι «Ράδιο Αρβύλα» τόνιζαν: «Παρακολουθούμε σαστισμένοι όλη την προηγούμενη εβδομάδα την παραπληροφόρηση που συμβαίνει εξαιτίας των απίθανων “διαρροών” που ο Σκάι διαδίδει δεξιά και αριστερά. Ουδέποτε είχαμε παράλογες απαιτήσεις αναφορικά με το lead-in της εκπομπής μας».

kanakis arbila

Από τη μεριά τους, οι «Ράδιο Αρβύλα» κατηγορούσαν τον Σκάι για κατάρρευση του προγράμματός του, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν κοινό τόπο αναφορικά με την ώρα προβολής της εκπομπής τους.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...