Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Έρωτες παράνομοι – Τα ζευγάρια των τηλεοπτικών σειρών που μας έβαλαν στη ζωή τους

Love is in the air

Αν η ελληνική μυθοπλασία έχει πάρει τα σκήπτρα από τα ριάλιτι, τα σόου και τις εκπομπές είναι γιατί οι τηλεθεατές ζουν μεγάλους έρωτες, με τους πρωταγωνιστές των σειρών να χτυπάνε κόκκινο στην καρδιά τους αλλά και στο τηλεβαρόμετρο της Nielsen.

sasmos52134

Κακά τα ψέματα, ο έρωτας, το πάθος και η αγάπη παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μας και οι σεναριογράφοι των τηλεοπτικών σειρών τον βάζουν πολύ ψηλά, ώστε να ταυτιζόμαστε με τα μίση, τις προδοσίες, τη λατρεία και την αφοσίωση των ηρώων… στον φτερωτό θεό.

sasmos16881Η «Εspresso» συγκέντρωσε τους πιο παθιασμένους φετινούς τηλεοπτικούς έρωτες, που μας έχουν κάνει να μη χάνουμε ραντεβού από τις αγαπημένες μας σειρές, καθώς αυτό που επιθυμούμε στο φινάλε είναι… το happy end!

«ΣΑΣΜΟΣ»

Αναμφισβήτητα ο έρωτας της Αργυρώς (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) και του Αστέρη (Ορφέας Αυγουστούδης) είναι ο μεγάλος τηλεοπτικός έρωτας που για αυτόν άναψαν βεντέτες και χύθηκε αίμα από παλικάρια σαν τα κρύα τα νερά. Η βεντέτα και το μίσος των οικογενειών τους, Βρουλάκηδων – Σταματάκηδων, δεν τους εμπόδισε ωστόσο να είναι μαζί, να φέρουν τον Πετρή τους, τον καρπό του έρωτά τους, στον κόσμο και να κάνουν τα όπλα να σιγάσουν στην Ανω Ποριά, προς το παρόν.

sasmos24678Φυσικά, ο πολυπόθητος… σασμός δεν έχει έρθει ακόμη στο ορεινό χωριό της Κρήτης, αλλά όταν ο ένας έχει στο πλάι τον άλλον τίποτα δεν φαντάζει ακατόρθωτο. Στη σειρά «Σασμός», όμως, ύμνοι και τραγούδια έχουν γραφτεί για τον αιώνιο έρωτα της Βασιλικής (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) με τον Μαθιό (Δημήτρης Λάλο), καθώς ο δεύτερος έφτασε μέχρι και στη δολοφονία του ξαδέρφου του Στεφανή για να αποκτήσει τη γυναίκα που του ανήκει.

sasmos23024
Μαθιός – Βασιλική

Και για τις πιο ώριμες ηλικίες ο έρωτας της Μαρίνας (Μαρία Πρωτόπαππα) με τον Αντώνη (Δημήτρης Ημελλος) είναι παρηγοριά και βάλσαμο στην ψυχή, καθώς η αγάπη αυτή αντέχει, ηρεμεί, ελπίζει, υπομένει και έχει τεράστια αποθέματα δύναμης μέσα της.

sasmos

«Η ΜΑΓΙΣΣΑ»

Στη «Μάγισσα», των σεναριογράφων Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη, οι φλογεροί έρωτες δεν μπορούν να σβήσουν τη… φούγα που καίει μέσα τους, όπως λένε και οι ήρωες της σειράς. Στην προεπαναστατική Μάνη του 1800 ο έρωτας έχει ηχηρή παρουσία και είναι ως επί το πλείστον παράνομος. Το ζευγάρι που μας έχει ξετρελάνει είναι σίγουρα αυτό της Θεοφανώς (Ελλη Τρίγγου) και του Αντρέι (Αναστάσιος Ροϊλός). Οι δυο τους ξεκίνησαν ως ξένοι και στην πορεία δέθηκαν τόσο πολύ και ανέπτυξαν τα πιο δυνατά συναισθήματα, καθώς είναι καθαροί μαχητές και ακέραιοι άνθρωποι.

magissa14113
«Μάγισσα»

Ο έρωτάς τους «τα έβαλε» και με τον καπετάνιο Μάρκο, και ο Αντρέι δεν είχε κανένα πρόβλημα να του κλέψει και τη σύγκρια του και να την κάνει ακόμη και γυναίκα του και ας περιμένει το παιδί του ξαδέρφου του. Οι δυο τους θα περάσουν πολλά εμπόδια και συμπληγάδες, και μακάρι να τους δούμε στο τέλος μαζί κι ευτυχισμένους. Αλλο ένα ζευγάρι στο οποίο αξίζει να αναφερθούμε, όμως, είναι η εκρηκτική Μεταξία (Καλλιόπη Χάσκα) και ο ατίθασος Τζανής (Βασίλης Μηλιώνης). Μπορεί η σχέση τους να είναι παράνομη, αλλά είναι αληθινή και πολύ παθιασμένη. Βέβαια, αυτή η σχέση έφερε τραγικές συνέπειες και για τους δύο κι έληξε άδοξα, αλλά κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει.

magissa23024
Μεταξία – Τζανής

«ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ»

Ο έρωτας της Αλεξάνδρας (Ντάνυ Γιαννακοπούλου) και του Μάρκου (Σταύρος Σβήγγος) στη σειρά «Ερωτας φυγάς» θα μπορούσε να γραφτεί σε ρομαντικά βιβλία της Αναγέννησης. Τους χώρισαν, την ανάγκασαν να παντρευτεί έναν άλλον άνδρα, τον Ιάσονα, ενώ ήταν έγκυος στο παιδί του Μάρκου, και έβαλαν τον Μάρκο στη φυλακή.

erotas23024
Μάρκος – Αλεξάνδρα

Και όμως, ο έρωτας πάντα νικά και τώρα πλέον βλέπουμε στη μικρή μας οθόνη τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα και πάλι μαζί. Αλλά και οι μεγαλύτερες ηλικίες έχουν δικαίωμα στον έρωτα στη σειρά του ΑΝΤ1. Ο παντοτινός έρωτας της Μαργέτας (Πέμη Ζούνη) και του Στέφανου (Σταύρος Ζαλμάς) μας έχει συγκινήσει για την αυταπάρνηση, το νοιάξιμο, τη φροντίδα, την υπομονή και τη θυσία.

«ΤO ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ»

Μια αγάπη καταδικασμένη. O έρωτας του νεαρού Γρηγόρη Ραζίνη (Δημήτρης Σέρφας) και της Ιουλίας Σκούταρη (Ευγενία Ξυγκόρου) έχει συγκλονίσει τους τηλεθεατές.
Ερωτεύτηκαν, αλλά μια παλιά βεντέτα δεν τους αφήνει να είναι μαζί, καθώς και η δολοφονία του πατέρα της από τον μπαμπά του αγαπημένου της.

Γρηγόρης – Ιουλία

Εκείνη πλέον την παντρεύουν με τον Γιωργίκη, έναν άνδρα μεγαλύτερό της και πολύ ζηλιάρη, με σκοτεινό χαρακτήρα, και εκείνος παντρεύεται την ξετρελαμένη μαζί του Φιλιώ. Τους δένει, όμως, ένα μωρό. Θα βρεθούν άραγε ξανά μαζί Ιουλία και Γρηγόρης;

«ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ»

Ο έρωτας της μαχητικής δικηγόρου Αννας Ραζή (Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ) και του αδέκαστου εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκάτου (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) έχει συγκλονίσει τους τηλεθεατές. Ερωτεύτηκαν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, φόνους, μυστικά και ψέματα, παντρεύτηκαν, αλλά πάντα οι τρίτοι αλλά και το πεισματάρικο κεφάλι της Αννας τούς οδηγούν σε χωρισμό. Η χημεία τους, η έλξη τους μεγάλη, αλλά φτάνει μόνο αυτή για να αντέξουν από όσα τους κυνηγάνε;

pagideymenoi23024
Αννα – Δημήτρης

«ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ»

Αν μη τι άλλο ο παράνομος έρωτας της καλλονής Μάρμως (Μελία Κράιλινγκ) και του ρομαντικού ζωγράφου Κίτσου (Μιχάλης Σαράντης) στην εμβληματική σειρά «Οι Πανθέοι» έχει βάλει στην πρίζα τους τηλεθεατές. Δεν είναι και λίγο ο ανιψιός να διατηρεί κρυφό ερωτικό δεσμό με τη νεαρά γυναίκα του γιατρού θείου του, του Ανδρέα (Αιμίλιος Χειλάκης). Μάλιστα, ο δεσμός αυτός θα γίνει γνωστός και στη θεία του Χρυσοστόμη (Κάτια Δανδουλάκη), η οποία θα δικαιωθεί, καθώς προέβλεπε τα άσχημα να έρχονται από τον γάμο της μικρούλας Μάρμως με τον ώριμο Ανδρέα. Από εδώ και στο εξής θα μπουν μεγάλες «φωτιές».

pantheoi23024
Μάρμω – Κίτσος

«Η ΠΑΡΑΛΙΑ»

Ποιος μπορεί να ξεχάσει αυτόν τον έρωτα που χάθηκε… Ενας έρωτας γεννήθηκε στα Μάταλα της Κρήτης, σε μία παραλία των χίπηδων, μεταξύ του γιατρού Χάρη (Δημήτρης Μοθωναίος) και της γιατρίνας Υπατίας (Δανάη Μιχαλάκη). Οι δυο τους από την αρχή ερωτεύτηκαν παράφορα και είχαν σκοπό να αλλάξουν τον κόσμο από την κακία και το συμφέρον. Δυστυχώς, όμως, η μοίρα είχε διαφορετικά σχέδια για αυτούς. Η Υπατία δολοφονήθηκε, όμως θα είναι είναι πάντα η μεγάλη αγάπη του Χάρη στην καρδιά και στο μυαλό του.

paralia23024
Χάρης – Υπατία

«Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ»

Αν ένας έρωτας δεν μπορεί να σβήσει είναι αυτός του Ντίνου (Αργύρης Πανταζάρας) και της Αμαλίας (Νατάσα Εξηνταβελώνη). Ηταν μαζί ερωτευμένοι, χώρισαν, παντρεύτηκαν άλλα ταίρια, αλλά ούτε η Μιράντα ούτε ο Σίμος δεν τους έκαναν να ξεχάσουν ποιος είναι ο ένας και μοναδικός έρωτας στη ζωή τους. Σε αυτό το πολυκατάστημα της λάμψης και της έριδας γεννήθηκε ο έρωτάς τους και κάτι μας λέει ότι δεν θα τελειώσει άδοξα. Τα διαζύγια θα βγουν στη φόρα και η αληθινή αγάπη θα λάμψει ξανά!

paradeisos23024
Ντίνος – Αμαλία

{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...