Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Οι πρώτες πληροφορίες για τη σκηνική παρουσία της Μαρίνας Σάττι στον διαγωνισμό της Eurovision

«Ζαριά» εκπλήξεων

Λίγες ημέρες έμειναν για την αποκάλυψη του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η ταλαντούχα Μαρίνα Σάττι για την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision 2024, ο οποίος θα γίνει τον επόμενο Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας. Μάλιστα, για όσους ξέρουν τα της Eurovision στην ΕΡΤ, η σκηνική εμφάνιση χαρακτηρίζεται ως μια «έκπληξη», ενώ η ελληνική συμμετοχή είναι άκρως «ιδιαίτερη».

satti010342

Το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, που λέγεται «Ζάρι», θα παρουσιαστεί επίσημα στις 7 Μαρτίου και δεν θα ακολουθεί την κλασική δομή ενός κομματιού (εισαγωγή – κουπλέ – ρεφρέν), αλλά θα έχει πλούσια μελωδικά μέρη και αρκετές «γέφυρες». Το τραγούδι έχει πολλούς στίχους στα ελληνικά αλλά και ορισμένες φράσεις-εναύσματα στα αγγλικά προς το κοινό, όπως το σύνθημα «Εverybody dance!». Και, φυσικά, με έναν τρόπο θα δούμε και ένα μεγάλο ζάρι επί σκηνής.

satti01034

Κακά τα ψέματα, περίπου μία εβδομάδα απέμεινε μέχρι να ακούσουμε το τραγούδι της Ελλάδας για τον διαγωνισμό της Eurovision 2024, που θα ερμηνεύσει η έθνικ Μαρίνα Σάττι. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την ΕΡΤ, η παρουσίαση του βιντεοκλίπ του ελληνικού τραγουδιού για τη Eurovision 2024 θα γίνει σε ειδική εκπομπή, η οποία θα μεταδοθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου στην ΕΡΤ1, από τις 21.00 έως και τις 22.45, με οικοδεσπότες τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα υπό τις οδηγίες του Αυστραλού σκηνοθέτη Zac Wiesel, με φόντο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

marina satti01024

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων ο φακός εστίασε και σε άλλες χαρακτηριστικές περιοχές της Αττικής, ανάμεσα στις οποίες ήταν η Ομόνοια, ο Λυκαβηττός, η Ραφήνα και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ακόμα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024, την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή του μουσικού θεσμού έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR. Μάλιστα, σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε στις 30 Ιανουαρίου, η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2024, ο οποίος θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας.

marina satti31133

Πάντως, σύμφωνα με φήμες, το έθνικ κομμάτι που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024 χαρακτηρίζεται «πέραν των προσδοκιών» και αρχικός στόχος της ΕΡΤ είναι τόσο η άρτια σκηνική εμφάνιση όσο και η επιστροφή στο top 10 του μουσικού θεσμού, μετά την περσινή απογοητευτική χρονιά. Εν τω μεταξύ, ο δημοφιλής ηθοποιός Θανάσης Αλευράς και ο τραγουδιστής Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι σχολιαστές της ΕΡΤ στον 68o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024. Οι δύο καλλιτέχνες θα πάρουν τις θέσεις του ηθοποιού Γιώργου Καπουτζίδη και της δημοσιογράφου Μαρίας Κοζάκου, και το στοίχημα θα είναι μεγάλο και για αυτούς!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...