Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«The Voice»: Τo μουσικό talent show επιστρέφει στον Σκάι!

Πάολα, Μαζωνάκης και Ρόκκος, υποψήφιοι coaches

Θέλουν την Πάολα, τον Μαζωνάκη και τον Ρόκκο στο νέo «Voice»! Σε τελικές συζητήσεις είναι η Acun Μedya με τον Σκάι για τις παραγωγές της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Φαίνεται πως το μουσικό ριάλιτι «The Voice» παίρνει το πράσινο φως για την επιστροφή του έπειτα από διάλειμμα μίας τηλεοπτικής σεζόν για… αγρανάπαυση. Από πέρυσι το καλοκαίρι το κανάλι του Φαλήρου είχε αποφασίσει πως έχει έρθει η ώρα να «ξεκουράσει» το talent show μετά τη συνεχιζόμενη πτωτική τάση του προγράμματος στους πίνακες τηλεθέασης.

voice190342

Το μουσικό σόου επιστρέφει με δύο επεισόδια την εβδομάδα στο βραδινό πρόγραμμα του σταθμού από το προσεχές φθινόπωρο, με γενναίες ωστόσο αλλαγές. Το κανάλι προσανατολίζεται στην αλλαγή όλης της ομάδας των coaches, αν και ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει αντίθετη άποψη και θέλει τη διατήρηση τουλάχιστον δύο προσώπων από τους προηγούμενους κύκλους, τον Σάκη Ρουβά και την Ελενα Παπαρίζου.

Πολλά τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα των υποψήφιων κριτών, στην πλειονότητά τους με εμπειρία μπροστά στον τηλεοπτικό φακό. O Στέλιος Ρόκκος συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν. Αλλωστε ήταν κριτής στο τελευταίο «X-Factor» του Mega, ενώ παλαιότερα είχε πάρει μέρος ως… διαγωνιζόμενος και στο «Voice», κάνοντας έκπληξη στους κριτές που γύρισαν και οι τέσσερις τις καρέκλες τους. Αλλο ένα όνομα που θέλουν από την παραγωγή είναι η ακριβοθώρητη Πάολα. Η λαϊκή τραγουδίστρια είχε δεχτεί πρόταση και στο παρελθόν, αλλά είχε αρνηθεί. Τι θα κάνει τώρα όμως;

voice19034

Στη λίστα περιλαμβάνεται και το όνομα του ανατρεπτικού Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος επίσης διαθέτει τηλεοπτική εμπειρία, έχοντας πάρει μέρος σε παλαιότερο κύκλο του «X-Factor», αλλά και στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar». Η παραγωγή θα έβλεπε θετικά και την επιστροφή του ευαίσθητου και ρομαντικού Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος στις τρεις σεζόν (2016, 2017, 2018) που συμμετείχε κέρδισε το «Voice», καθώς προέκυψε νικητής από την ομάδα του. Η παρουσία του στο σόου έδινε μια αίσθηση πολιτισμού και ευγένειας.

voice190341

Τέλος, ακούγεται και το όνομα του εκκεντρικού τράπερ Light, που συμμετείχε στον τελευταίο κύκλο του «Fame Story» στο Star. Μέχρι στιγμής πάντως η παραγωγή δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με κανέναν κριτή, ούτε από αυτούς που συμμετείχαν στους προηγούμενους κύκλους ούτε από τα υποψήφια για τον νέο κύκλο πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση, στην παρουσίαση θα παραμείνει ο Γιώργος Λιανός, κάνοντας στο πρώτο μισό της σεζόν το «Voice» και στο δεύτερο μισό, από τον Ιανουάριο του 2025, την παρουσίαση του «Survivor». Οι σχέσεις του με τον Ατζούν, δε, είναι οι καλύτερες δυνατές.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...