Τετάρτη, 25 Ιουνίου, 2025

«Δένει» Γερμανού ο Alpha

Κίνηση ματ από τον Alpha για να μη χάσει...

Η Μαρία Ένεζλη και ο Διονύσης Αλέρτας βάπτισαν τα παιδιά τους

Η Μαρία Ενεζλη και ο σύζυγός της Δημήτρης βάφτισαν...

Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Ζαμπίδης – Η αποκάλυψη του Λιάγκα

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον...

Έλενα Τσαγκρινού: «Έλαβα πάρα πολλά αρνητικά σχόλια για τα κιλά της εγκυμοσύνης»

Η Έλενα Τσαγκρινού πριν από περίπου ένα χρόνο έφερε...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

Λίφτινγκ

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!». Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να υπάρξει στροφή της εκπομπής που παρουσιάζει η Κατερίνα Ζαρίφη στο Open προς το gossip στοιχείο προκειμένου ν’ ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης. Οπως εξήγησε χθες, μέσω του «Fay’s Time», ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, στην πρώτη ενότητα της «Οδού Ζαρίφη», παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, θα βρίσκεται ο Αντώνης Παπαηλίας όντας ο εαυτός του πια, αφού θα σταματήσει να υποδύεται τον χαρακτήρα της γιαγιάς Νούλας.

Ο ίδιος θα κάθεται κανονικά στο πάνελ που θα δημιουργηθεί στην εκπομπή για τον σχολιασμό gossip θεμάτων της επικαιρότητας, στο οποίο θα κάθονται επίσης η Αννα Ζηρδέλη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και (φυσικά!) η οικοδέσποινα Κατερίνα Ζαρίφη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, προκειμένου να ενισχυθεί η υπάρχουσα ομάδα της «Οδού Ζαρίφη», η παραγωγή βρίσκεται προς αναζήτηση ακόμη ενός προσώπου για να προστεθεί σε αυτήν. Ολα τα παραπάνω αναμένεται να τα δούμε μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν, αφού για την επόμενη προβλέπονται μεγαλύτερες αλλαγές στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη» του Open.

Ριζικές αλλαγές αναμένονται την καινούργια σεζόν και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται!». Στόχος αυτών είναι να διατηρηθεί η πρωτιά στα νούμερα τηλεθέασης, όπως συμβαίνει εδώ και τόσα χρόνια. Η Ναταλία Γερμανού, σταθερό «χαρτί» του Alpha τα Σαββατοκύριακα, επιθυμεί να ανανεώσει την εκπομπή της τόσο αναφορικά με το περιεχόμενό της όσο και με το έμψυχο δυναμικό αυτής. Οπως δημοσιοποιήθηκε, μέσω του τηλεοπτικού συνεργάτη της Ελεονώρας Μελέτη Γιώργου Σκρομπόλα, κάποια από τα πρόσωπα που πλαισιώνουν την παρουσιάστρια μπροστά από τις κάμερες, όπως όλα δείχνουν, δεν θα συνεχίσουν μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος δεν έχει κρύψει τη διάθεσή του να επιστρέψει στην ενημέρωση, είναι ένας από αυτούς. Επιπλέον, λέγεται πως και η Εβελίνα Νικόλιζα έχει εκφράσει την επιθυμία της να ολοκληρώσει τη συνεργασία με το «Καλύτερα δε γίνεται!» το φετινό καλοκαίρι.

Σχετικά με τις νέες αφίξεις στην εκπομπή, ακούγεται πως η Ναταλία Γερμανού θα εξετάσει τις κινήσεις που θα γίνουν με τις μετακινήσεις συνεργατών από άλλες εκπομπές, ενώ θα αναζητήσει νέους συνεργάτες και εκτός τηλεόρασης. Μάλιστα, ένα από τα πρόσωπα που της έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι η δημοσιογράφος Ζωή Δημητρίου, η οποία είχε κάνει πριν από μερικά χρόνια ένα πέρασμα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, δίχως όμως να μακροημερεύσει.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Λαέρτης Μαλκότσης: Δε θα πιστέψετε ποιοι γνωστοί ηθοποιοί είναι οι γονείς του

Ο Λαέρτης Μαλκότσης έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την...

Πώς η άλλοτε «εθνική παρθένα» Άννα Μαρία Λογοθέτη έφτασε να πληρώνεται (!!!) από τη Νέα Δημοκρατία

Οταν πριν από λίγες δεκαετίες ο συνάδελφος Γιάννης Πουλόπουλος,...

Λευτέρης Πανταζής: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – «Ζω από θαύμα»

Από θαύμα σώθηκε ο Λευτέρης Πανταζής, που την Παρασκευή...

Η πρωινή «Βίβλος» του savoir vivre της Μαρί Σαντάλ

Ως μητέρα πέντε παιδιών, ιδρύτρια μιας επιτυχημένης σειράς παιδικών...

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ποζάρει με μπικίνι και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αν δεν ήταν ηθοποιός θα μπορούσε να είναι εύκολα μοντέλο. Ψηλή, με ωραίο σώμα και όμορφη γυναίκα θα μπορούσε να κάνει καριέρα στον χώρο της μόδας.

Ο «έρωτας» της Πάολα για τον Λιάνη μπροστά σε νυν και πρώην της

Σε μια λαμπερή εκδήλωση η Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων...
spot_img
spot_img