Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

Λίφτινγκ

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!». Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να υπάρξει στροφή της εκπομπής που παρουσιάζει η Κατερίνα Ζαρίφη στο Open προς το gossip στοιχείο προκειμένου ν’ ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης. Οπως εξήγησε χθες, μέσω του «Fay’s Time», ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, στην πρώτη ενότητα της «Οδού Ζαρίφη», παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, θα βρίσκεται ο Αντώνης Παπαηλίας όντας ο εαυτός του πια, αφού θα σταματήσει να υποδύεται τον χαρακτήρα της γιαγιάς Νούλας.

zarifi27034

Ο ίδιος θα κάθεται κανονικά στο πάνελ που θα δημιουργηθεί στην εκπομπή για τον σχολιασμό gossip θεμάτων της επικαιρότητας, στο οποίο θα κάθονται επίσης η Αννα Ζηρδέλη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και (φυσικά!) η οικοδέσποινα Κατερίνα Ζαρίφη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, προκειμένου να ενισχυθεί η υπάρχουσα ομάδα της «Οδού Ζαρίφη», η παραγωγή βρίσκεται προς αναζήτηση ακόμη ενός προσώπου για να προστεθεί σε αυτήν. Ολα τα παραπάνω αναμένεται να τα δούμε μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν, αφού για την επόμενη προβλέπονται μεγαλύτερες αλλαγές στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη» του Open.

germanou27034

Ριζικές αλλαγές αναμένονται την καινούργια σεζόν και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται!». Στόχος αυτών είναι να διατηρηθεί η πρωτιά στα νούμερα τηλεθέασης, όπως συμβαίνει εδώ και τόσα χρόνια. Η Ναταλία Γερμανού, σταθερό «χαρτί» του Alpha τα Σαββατοκύριακα, επιθυμεί να ανανεώσει την εκπομπή της τόσο αναφορικά με το περιεχόμενό της όσο και με το έμψυχο δυναμικό αυτής. Οπως δημοσιοποιήθηκε, μέσω του τηλεοπτικού συνεργάτη της Ελεονώρας Μελέτη Γιώργου Σκρομπόλα, κάποια από τα πρόσωπα που πλαισιώνουν την παρουσιάστρια μπροστά από τις κάμερες, όπως όλα δείχνουν, δεν θα συνεχίσουν μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος δεν έχει κρύψει τη διάθεσή του να επιστρέψει στην ενημέρωση, είναι ένας από αυτούς. Επιπλέον, λέγεται πως και η Εβελίνα Νικόλιζα έχει εκφράσει την επιθυμία της να ολοκληρώσει τη συνεργασία με το «Καλύτερα δε γίνεται!» το φετινό καλοκαίρι.

germanou26034

Σχετικά με τις νέες αφίξεις στην εκπομπή, ακούγεται πως η Ναταλία Γερμανού θα εξετάσει τις κινήσεις που θα γίνουν με τις μετακινήσεις συνεργατών από άλλες εκπομπές, ενώ θα αναζητήσει νέους συνεργάτες και εκτός τηλεόρασης. Μάλιστα, ένα από τα πρόσωπα που της έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι η δημοσιογράφος Ζωή Δημητρίου, η οποία είχε κάνει πριν από μερικά χρόνια ένα πέρασμα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, δίχως όμως να μακροημερεύσει.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...