Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

«Ο Τιμωρός»: Ο Μάρκος συνειδητοποιεί ότι οι Κομνηνοί βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά!

Ο Αντώνης πιάνει επ’ αυτοφώρω τη Ναταλία στο γραφείο του Πέτρου

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».

Ο Αντώνης πιάνει επ’ αυτοφώρω τη Ναταλία στο γραφείο του Πέτρου. Εκείνη αναγκάζεται να του ομολογήσει την αλήθεια για το λόγο που βρέθηκε εκεί. Θα καταφέρει όμως να πείσει για τις προθέσεις της; Την ίδια ώρα, ο Μάρκος και η Έλλη έρχονται ανησυχητικά κοντά.

Εκείνη νιώθει τον κίνδυνο από τον άγνωστο που έχει απέναντί της, αλλά για κάποιον μυστήριο λόγο την τραβάει κοντά του, και εκείνος, προσπαθεί να μείνει μακριά της με κάθε τρόπο, αλλά δεν τα καταφέρνει… Πού θα οδηγήσει αυτό; Στο μεταξύ, μια επίσκεψη στο σπίτι της Μαρίνας και του Αντρέα θα προκαλέσει «εμφύλιο», ενώ σε ανοιχτή σύγκρουση οδηγούνται πλέον και η Ναταλία με τον Πέτρο.

Δυστυχώς γι’ αυτούς όμως, κάποιος προσέχει τον καυγά τους.  Κι  ενώ ο αστυνόμος Μπρούμας συνεχίζει να σκαλίζει την υπόθεση του Ρασίντ, ο Λεωνίδας αναγκάζεται να λάβει δραστικά μέτρα. Ο Μάρκος θα μάθει, με τον πλέον δυσάρεστο τρόπο ότι οι Κομνηνοί βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα