Κυριακή, 19 Ιανουαρίου, 2025

Στο… μάτι χάκερ και η δημοφιλής ηθοποιός Ντίνα Μιχαηλίδου

Θύμα απάτης από χάκερ έπεσε (και) η ηθοποιός Ντίνα...

«Λύγισε» ο Τάσος Παλαντζίδης: «Μίλησα μαζί της και μισή ώρα μετά χαιρέτησε...

Ο Τάσος Παλαντζίδης έσπασε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες αναφερόμενος...

Και τι θα τρώμε τώρα;

Με το... αριστερό μπήκε ο νέος χρόνος για τον...

Φλοίσβος αμαρτίας με πρωταθλητή της κωπηλασίας

Στα πράσα πιάστηκε ο πρωταθλητής της κωπηλασίας Η.Ε. (πολύ...

Τα συμβόλαια που προκαλούν πονοκέφαλο στους διευθυντές του Σκάι

Ποδαρικό με... άγχος

To 2025 θα μπει με… χτυποκάρδια στον Σκάι! Αναβρασμός επικρατεί στον Σκάι, μια και μερικά συμβόλαια παρουσιαστών λήγουν, ενώ άλλα θα χρειαστεί να επανεξεταστούν στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, καθώς και οι εκπομπές που παρουσιάζουν. Πρώτος πονοκέφαλος για τον Σκάι το «γερό χαρτί» που λέγεται Κατερίνα Καραβάτου. Ως γνωστόν, το ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» θα κάνει ένα διάλειμμα ως πρότζεκτ, γι’ αυτό θα πρέπει να βρεθεί ένα νέο φορμάτ για να αναλάβει η Kατερίνα Καραβάτου. Μάλιστα, η δημοφιλής παρουσιάστρια κάνει πλέον απευθείας συζητήσεις με τον Σκάι, και όχι με την τουρκική εταιρία παραγωγής Ατζούν Μίντια.

Αναστασοπούλου, Οικονόμου

Ο Χρήστος Φερεντίνος, από την άλλη μεριά, παρά τα σκαμπανεβάσματα σε τηλεθέαση του τηλεπαιχνιδιού «Still Standing», θα κάνει τα πρώτα ραντεβού με τον Σκάι τον Φλεβάρη για να μιλήσουν οι δύο πλευρές για νέες προοπτικές. Η Μαρία Αναστασοπούλου, όπως ακούγεται στους διαδρόμους του καναλιού, συνεχίζει κανονικά ακόμη έναν χρόνο τη συνεργασία της με τον Αρη Πορτοσάλτε, παρά τα πάνω κάτω της εκπομπής τους όσον αφορά την τηλεθέαση. Από την άλλη μεριά η Ευλαμπία Ρέβη, η φρέσκια μεταγραφή του Σκάι, αρχίζει στις 6 Ιανουαρίου με τη νέα της ταξιδιωτική εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη και οι προσδοκίες είναι πολλές. Να σημειωθεί ότι η δημοσιογράφος έχει υπογράψει για δύο χρόνια συνεργασίας με το κανάλι. Σχετικά με το δημοσιογραφικό δίδυμο Ακης ΠαυλόπουλοςΔημήτρης Οικονόμου, ο δεύτερος έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό του με το κανάλι, ενώ του πρώτου λήγει στο τέλος της σεζόν.

«Αταίριαστοι»

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνεχίσει κι εκείνος κανονικά τη συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου, καθώς είναι ικανοποιημένος από το εργασιακό κλίμα. Σχετικά με τους «Αταίριαστους», Ντσούνο – Κούτρα, θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν στην πρωινή ζώνη προβολής, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να παρουσιάσουν και το νέο τηλεπαιχνίδι του Σκάι, «The People’s Choice». Σκεπτικισμός υπάρχει σχετικά με τη συνεργασία του Σκάι με τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος θα παραμείνει σίγουρα έως το τέλος της σεζόν στο πρόγραμμα. Ωστόσο, ο ηθοποιός δεν είδε ποτέ στο διετές συμβόλαιό του με το κανάλι να πραγματοποιείται η κωμική σειρά για την οποία είχε συμφωνήσει, το «Ορκιστείτε παρακαλώ» και αυτό είναι ένα «αγκάθι» στη σχέση τους. Αναφορικά τώρα με την prime time του σταθμού, πολλά πρότζεκτ του Ατζούν θα μείνουν στον «πάγο». Το «The Voice» ωστόσο θα πάρει το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, όμως το «Survivor» δεν θα έχει την ίδια τύχη.

Μάρκος Σεφερλής

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Mέλπω Ζαρόκωστα έγινε μοντέλο στον φακό του Πώρου

Είναι ίσως το γηραιότερο μοντέλο φωτογράφου στην Ελλάδα και...

Η Μαριέττα Χρουσαλά και η κόρη της Μάργκω, «νονές» των νέων πλοίων του Πατίτσα

Τα... νέα πλοία της εταιρίας του συζύγου της βάφτισε...

«Με θέλει μόνο για σεξ»

Απευθύνομαι, Σούζη, σε εσένα για ένα θέμα ερωτικό. Πρώτον,...