Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

MEDIA

«Ο Τιμωρός»: Εφιάλτες από τα παλιά βασανίζουν τον Μάρκο και χάνει τον έλεγχο του εαυτού του

11/02/2025 - 17:15 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».

Ο Μάρκος ανακοινώνει στην Έλλη την πρόθεσή του να την αφήσει εκτός του project, αλλά ο Αλέξης και ο Λεωνίδας δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τον Γιαννουλάτο να κάνει κουμάντο. Ταυτόχρονα, η Ναταλία εμφανίζεται στον Πέτρο, δίνοντάς του υπογεγραμμένο το προγαμιαίο συμβόλαιο.

Την ίδια ώρα η Αγγελική συμβουλεύει τον Αντρέα να μείνει μακριά από την κόρη του Λεωνίδα, ενώ ο Μάρκος βγαίνει με τον Φίλιππο και οι δυο τους μοιάζουν να αναπτύσσουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Η Έλλη έρχεται και πάλι κοντά με τον Αλέξη, την ώρα που η Μυρτώ κάνει έρωτα με τον Μάρκο. Η άφιξη της μυστηριώδους συγγραφέως στον εκδοτικό προκαλεί πανικό στον Λεωνίδα, ο οποίος αποφασίζει να εμφανιστεί αυτοπροσώπως και να την αντιμετωπίσει στα ίσα.

https://www.youtube.com/watch?v=ST2Szc-HBYQ&feature=youtu.be

Κι ενώ το παρελθόν χτυπά την πόρτα των Κομνηνών, επισκέπτεται και την πόρτα του Μάρκου: Εφιάλτες από τα παλιά τον βασανίζουν και χάνει τον έλεγχο του εαυτού του, με απρόβλεπτες συνέπειες

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.