«Άγιος έρωτας»: Ο πατήρ Νικόλαος βρίσκει την Ολυμπία στο σχολείο λιπόθυμη

Μια επίσκεψη από τον επιθεωρητή Κωλέτση στον Παύλο, τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται στο στόχαστρο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Ο πατήρ Νικόλαος βρίσκει την Ολυμπία στο σχολείο λιπόθυμη και φοβάται πως πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας. Την ίδια στιγμή η Χλόη επισκέπτεται τον Αργύρη στις φυλακές και εκείνος της λέει ότι θα την αγαπάει πάντα. Η κόντρα Κυριάκου και Πέτρου καταλήγει σ’ έναν επικό καβγά μπροστά στα μάτια όλων.

Ο Στέφανος υποπτεύεται πια σοβαρά πως κάτι κρύβεται πίσω από τις επίμονες επισκέψεις του Πέτρου προς την Ειρήνη. Ενώ η Χλόη ξαναβρίσκει την ελπίδα στα λόγια του πατρός Νικολάου ότι θα είναι μαζί, η Θάλεια στην απελπισία της να αποκαταστήσει τη φήμη της από τα κουτσομπολιά της Στέρνας, προτείνει στον Παύλο να την παντρέψουν με τον Πέτρο.

Παράλληλα η Θάλεια μαθαίνει πως ο Κυριάκος με την Κατρίν έχουν σχέση. Μια επίσκεψη από τον επιθεωρητή Κωλέτση στον Παύλο, τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται στο στόχαστρο. Την ίδια στιγμή η Ολυμπία ετοιμάζεται να εξομολογηθεί στον πατέρα Νικόλαο τα δεινά που της έχει προκαλέσει ο Παύλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.