«Η γη της ελιάς»: Συγκινητικό το αποψινό φινάλε για Μαρίνα και Μάνο

Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Στάθη ως ύποπτο για τον φόνο της Αρετής

Συγκίνηση θα υπάρξει στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» καθώς έρχεται το φινάλε για Μαρίνα και Μάνο.

Ο Μάνος και η Μαρίνα, μαζί με τη μικρή Αγγελική, φεύγουν για την Ιταλία.
Δύο άνθρωποι που πάλεψαν με τα φαντάσματα του παρελθόντος, αγάπησαν με πάθος και δεν δίστασαν να ονειρευτούν ένα μέλλον μακριά από τη Μάνη. Γεμάτοι αναμνήσεις και προσμονή, ο Μάνος και η Μαρίνα αφήνουν πίσω πρόσωπα και γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή τους.

Ταυτόχρονα, ο θάνατος της Αρετής γίνεται η «καταδίκη» του Στάθη. Ο αιφνίδιος θάνατος της Αρετής ταράζει την τοπική κοινωνία, καθώς κανείς δεν περίμενε ένα τόσο σκληρό τέλος γι’ αυτή την αμφιλεγόμενη προσωπικότητα.

Η Βασιλική καταρρακώνεται και νιώθει μεγάλες τύψεις γιατί δεν τα είχε βρει με τη μάνα της και τώρα δεν θα της δοθεί ποτέ αυτή η ευκαιρία. Η Μαριάννα μιλάει στην Ιουλία για όσα ανακάλυψε στην εταιρεία και για τις υποψίες της για τον οικονομικό διευθυντή.

Η κηδεία της Αρετής διεξάγεται με διάφορους φίλους και συγχωριανούς παρόντες. Ο Μάνος με τη Μαρίνα βρίσκουν έναν έξυπνο τρόπο για να πείσουν τη μικρή Αγγελική να κρατήσει μυστική την αποχώρησή τους και, αφού αποχαιρετούν την Αφροδίτη, φεύγουν και οι τρεις για την Ιταλία.

Μόλις το μαθαίνει η Αμαλία γίνεται έξαλλη μαζί τους, καθώς ο Μάνος αφήνει οικονομικές εκκρεμότητες. Έπειτα απ’ όλες τις καταθέσεις και από στοιχεία DNA, η αστυνομία συλλαμβάνει τον Στάθη ως ύποπτο για τον φόνο της Αρετής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Δανάη Μπάρκα – Φάνης Μπότσης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι στη Μεσσηνία

Η Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης φαίνεται πως...

Ναταλία Λιονάκη: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε για τα χρήματα που δικαιούται από το ΣΕΗ

Η πρώτη αντίδραση της Ναταλίας Λιονάκη για τα χρήματα...

Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Ποιος θα είναι ο κουμπάρος στον γάμο τους

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής ζουν μια...

Ανέστης Ευαγγελόπουλος για Μενεγάκη: «Της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ένα κατεβατό»

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»...

Έπεσε περονόσπορος! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ!

Τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε απολαύσει ρομαντικές διακοπές στην Κίμωλο