Ο Γιώργος Λιάγκας τις τελευταίες ημέρες αναφερόμενος στη διακοπή της εκπομπής «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του πως η Δανάη Μπάρκα κάτι έκανε και εκνεύρισε τους ιθύνοντες του σταθμού.
Το πρωί της Παρασκευής ο παρουσιαστής επανήλθε με νέες δηλώσεις κατά της παρουσιάστριας – ηθοποιού.
«Προφανώς έχουν καταλάβει ότι μία τηλεοπτική κάμερα βρίσκεται εκεί και οι συνάδελφοί της κάνουν αυτό το τοίχος που συνήθως βλέπουμε στα γήπεδα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, όταν τραυματίζεται ένας ποδοσφαιριστής, για να εμποδίσουν τα πλάνα της κάμερας», σχολίασε η Φωτεινή Πετρογιάννη.
Με τον παρουσιαστή να συνεχίζει: «Είναι φυσιολογικό. Η γυναίκα δεν θέλει να μιλήσει, θα μιλήσει όταν θέλει να μιλήσει. Μπορεί να αισθάνεται άβολα και οι συνάδελφοί της καλά έκαναν και την προστάτεψαν».
Η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε πως καταξιωμένη ηθοποιός τηλεφώνησε στη Δανάη Μπάρκα για να κλείσει συνεργασία με θεατρικό έργο του χρόνου.
«Αν αφιερωθεί στο θέατρο για έναν χρόνο, μπορεί να μην κάνει τηλεόραση», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
«Η επιστροφή της στο θέατρο είναι γνώριμα λημέρια για τη Δανάη», συμπλήρωσε η Ελένη Βουλγαράκη.
Με τον Γιώργο Λιάγκα να ενοχλείται λέγοντας: «Ώπα, κάπου ώπα. Να μη λέμε βλακείες στον κόσμο. Αν περπατήσει η Δανάη στον δρόμο, ο κόσμος τι λέει; Να μία παρουσιάστρια ή να μία ηθοποιός; Από που την έμαθε ο κόσμος; Η μάνα της είναι ηθοποιός. Η Δανάη δεν είχε κάνει καμιά μεγάλη καριέρα ως ηθοποιός, να λέμε ότι είναι ηθοποιός. Η γυναίκα έκανε επιτυχία ως παρουσιάστρια.
Ξαφνικά μη λέμε τώρα ότι είναι ηθοποιός, δεν ήταν η Κατίνα Παξινού. Άρα στο πλαίσιο να στηρίξουμε έναν άνθρωπο, να μη λέμε αρλούμπες. Παρουσιάστρια είναι η Δανάη Μπάρκα. Ηθοποιός δηλώνει αλλά έκανε επιτυχημένη πορεία ως παρουσιάστρια. Να μη λέμε αρλούμπες».